Üzerinizden aldatılma geçti mi? Nasıl atlattınız ya da atlatabildiniz mi? Bana umut olsun istiyorum...

Kuzeni ile yatmış onunla beraber benide yürütmüş. Kızla ilişkiye girdiği iç çamaşırını kanlı bezleri buldum odasında. Onun yaşadığı şehire gidince bana ters oluyordu anlamıyordum. Sonra yaşadığımız ile gelince normale dönüyordu. Aptalmışım anlamamıştım. Öğrenince de ayrıldık tabi ama beni bayağı yıprattı ayrılık süreci hakaretler vs. Havada uçuştu.
Kendimi bi süre geri çektim ortamdan. Onunla ortak olan herşeyi kestim arkadaşları bile çıkardım hayatımdan. Bir ay eve gitmedim kuzenimde kaldım. Sonra kabullendim. Zor oldu ama oldu. Şimdi dönüp bakınca zamanımı boşa harcamışım üzülerek diyorum. Geçiyor herşey.
Son olarak nişanlı olduğumu öğrenince aradı beni hayırlı olsun diye bende iyiki beni aldatmışsın seninle köle olacağıma artık hanımefendi olarak yaşayacağım dedim kapattım :)

Son düzenleme:

ya erkekler neden aldatır? hani madem başka kadına gidecek, ayrılsın öyle gitsin?

Kıyamadım size hiç. Aldatılmayı kimse haketmiyor. Ama neden ilk seferinde affedip kendi saygını düşürdün? İlkinde atlatsaydın o acıyı ve geri dönmeseydin şuan ağlamak yerine çok farklı bi konumda olabilirdin. İnş bunu da affetmezsin

Kendi kuzeniyle mi yuhhh

Aşk sanırım en çok sevip sevildiğine dair güven duygusu oluşunca kuvvetleniyor. O güven duygusu sarsılınca aslında geriye sadece bazı alışkanlıklarımız, takıntılarımız veya o bir zamanlar çok mutlu olduğumuz insanı kaybetmeme, başkasına göndermeme hisleri kalıyor. Halbuki biraz şöyle kendimizden çıkıp dışarıdan bakabilsek olaylara güven kalmadıktan sonra aşkın bir değerinin olmadığını ve aslında o aşk bizle kalsa da o saatten sonra bizi gerçekten mutlu edemeyeceğini görebiliriz.

Ben hayatım boyunca ilişkilerimde bir kaç sefer aldatıldım. Aldatıldım ve şuan çok mutlu bir ilişkim var diyebilmeyi isterdim ama yok maalesef:) en son aldatma değil ama yine başka bir hazin sebeple nişandan dönmüşlüğüm var .

Neyse ben mutlu bir ilişkiyi henüz bulamadım ama yaşadıklarımdan öğrendiklerim oldu tabi. Şimdi sadece kendime değer vermem ve bir insandan önemli fedakarlıklar görmedikçe asla kendimden feda etmemem gerektiğini çok iyi biliyorum. Artık daha çok kendi menfaatlerimi düşünüyor karşımdakine işine gelirse modunda davranıyorum. Kimseye taviz yok en azından böyle üzülmem.

Ben de aldatildim.bosandim.beni aldattigi kadin benden onceki sevgilisiymis ve ona asikmis.bebi bir donem hic arayip sormamisti evliyken is geregi sehir disindaydim.o zaman koptum sogudum.sonra o kadinla evlendi ve mutlu.kin duymuyorum kizgin bile degilim.yani ona asikmis evlendi mutlu olsunlar bile diyorum.o kadin ona goreydi.ben ona gore degildim.o adamla evli olmak beni sadece asagi cekerdi ve engellerdi.iyi ki diyorum iyi ki aldatmis ve o kadin o adami benden almis.

Sevgiliyken bende aldatıldım. Çok üzüldüm kendime zarar verdim hatta.
Çok pişman oldum sonra. Ve eşimle tanıştık çok şükür Rabbim e. İyi ki kendini belli etmiş pislik...
Sende toparln değmez kimse için. İnşaallah sana değer verecek saygı gösterecek ve sevecek biriyle yollarınız kesişir. Çok mutlu olursun
Hayatta üzülecek daha büyük şeyler var .

eğer hayatına onunla devam edersen her yüzüne baktığında aklına gelecek ufacık şeylerden anlam çıkaracaksın zamanla sana kuruntulu diyecekler sonrada paranoyak olarak yaşıycaksın.Zamanla hafifleyecek üzüntün ama başka meseleler olduğunda bile bu konu takılacak aklına keşke zamanında bıraksaydım diyeceksin.Birkez yapan hep yapar canım unutma...
Meselâ ben unutuyorum gibi oluyo ama her sene bir atak yaşıyorum 3 4 ay sürüyo geçmesi o sürecin tarifi yok yani demek istediğim olurda af dilerse ve yoluna onunla devam etmeyi düşünecek olursan yeniden yeniden düşünmeye devam etmelisin.

Cok üzüldüm sizin adınıza. Ama her seyde bir hayır vardır. Allah böyle iğrenc insanlardan uzak etsin

Onunla devam etmem gibi bir durum olamaz. Artık bitti ama insanın çektiği acı tarifsiz

zaman herşeyin ilacı ve buda sana bir hayat dersi olarak kalsın aileni arkadaşlarıını gerçekleri görüp söyleyen kişilerin düşüncelerini kulak arkası etme

Ne güzel umarım ben de bir gün mutlu olurum

4yillik iliskinin sonunda aldatildm baslarda insan ustunden koca yuk kalkmis gibi hissediyor sonra anliyorsun artik o yok hayatinda her calan telde her gelen mesajda omu diyorsun sonra gectiginiz yerlerden gecerken gozun doluyor agliyorsun eski mutlu oldugun gunler geliyor aklina zamanla alisiuprsun yokluguna sacma herkes sana bu diyecek ama gercekteb zaman sadece simdi 2.5yillik evliyim ve kizim var iyiki diyorum iyiki aldatmis birakmis esimi tanimisim nasil sevgi olur deger verilir uzulme diye gozunun icine bakan adami sevmisim iyiki sende zaman gecince bunlari diyeceksin ama biraz sabir

Ya ben bu hikayeyi bi yerden hatırlıyorum ikinci üyelikmi bu ? ahım utarmı ve türevleri gibi günde en az 2 konu açan üye vardı onun olaya benzettim

aldatıldım, sukrettim kurtulduguma oyle bir pislikten... inan bana cok guzel yıllar seni bekliyor..

Ettiğinin,yaptığının mutlaka bir karşılığı vardır bu hayatta.Çektiklerinin mükafatını aldığın/alacağın zamanlar da geliyor er veya geç..
Hayatın, sana armağan ettiği bir güzellik bu..
Tatlım seni özellikle alıntıladım paylaştığın parçanın bende çok ayrı yeri vardı..
Çok değişik duygular yaşattı bana yine.. İyisiyle kötüsüyle..
Bu şarkının gerçekten iyileştirme özelliği var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…