- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Hayatkisa12
-
Böyle yorumlarda huyum kurusun hemen eski konulara bakarım,sizinkinide baktim. Çıplak çocuklardan bahsetmissiniz,eğer hala bilginiz varsa bana yazarbilir misiniz,ozelden.Sen sevgiliymişsin benim evliliğim bitti adamın 2.telefonu filan varmış boşanmak için ne istesem verdi daha 1ay olmadı çocuğu bile umrunda olmadı beterin beteri var derler üzülme. Hiçbir acı baki değildir. Rabbim bundan sonra doğru insanları yoldaş etsin inşallah
Hahaha çok tatlısınız, çok sevdim mesajın bu kısmınıaynaya bakarak ağladım ağlarken bile güzel olduğumu farkettim
Sevgilim tarafından aldatıldım.. Hem de s...siz bir şekilde başkasına gitti. Küfür, hakaret ile beni paramparça ederek gitti. Hic sevmemis, hic sevilmemişim. Ne arkadaslarımı, ne ailemi dinledim. Ben çalışıyorum, kendisi issiz dolaştı yıllarca yine de sorun etmedim.. Kendime yediremiyorum, bir çöp kadar kadar değerim yokmus benim. Özgüvenim yerlerde.. Aldatılma geçtiyse basınızdan nasıl atlattınız, bana ümit olacak seyler söyleyin lütfen. Kalbim sıkısıyor.Dayanılacak gibi değil bu acı
Ben de öğrendiğimde affettim ama yapan kesinlikle yine yapıyormuş bu bir gercekBir tek siz degilsiniz diye düşünün. Sadakatlı erkek bulmak,denk gelmek ganimet bulmak gibi bir séy aslinda.Kadinlarin büyük cogunlugu da karsilarindaki adamin onun icin başkasini aldattigini biliyor ve halen devam ediyor ya işte o cok fena.Bir kadinin düşmani yine bir kadindir a çıkıyor bu.Bilmeyenler vardir tenzih ederim.Ama bilip de devam edenler şunu da bilsinler ki ; bir erkek sizin icin başkasini aldatiyorsa mutlaka sizi de başka biri icin aldatir .Net
Aklıma geldikçe ağlıyorum ben de. Anneme anlatırdım eskiden suan ona anlatamıyorum utanıyorum, onu üzmek istemiyorum artık. İçimde yasıyorum. Ablam anladı onla konuştuğumu suan ayrı olduğumu baya üzüldü o da. Gülerek ne alakası var onla ben bir daha olmaz dedim ama içim parçalanarak. Utandım kendimden o kadar utandım ki, böyle aciz oluşuma üzüldümBen kendi evimde kendi yatağımda başkasıyla bastım ya, bunu da buraya defalarca yazdım birilerine ifşa olmuşumdur kesin sjsjs. Başlarda çok için yanıyor, sonra döktüğün bir damla gözyaşına bile acıyorsun. Bana aydınlanma gelmişti, nasıl oldu dersen gene ağlıyordum günlerden birinde, okulu falan zaten boşlamışım, o dönem notlarımın en düşük geldiği dönemdi bu arada. Dedim ki "Ne yapıyorum ya ben? Adam keyfine bakıyor, başka kızlarla geziyor tozuyor, benim yatağımda sevişecek kadar arsızlaşmış. Ben burada çile dolduruyorum, arkasından yas tutuyorum. Salak mıyım ben ya?" dedim kalktım yataktan, makyaj yaptım, saçlarımı fönledim, çıktım dışarı. Alışveriş yaptım, bir kafeye oturdum kahve sigara yaptım. Sonra eve geldim, arkadaşlarımı çağırdım yatıya. Bir şişe şarap aldık, ben ağladım onlar dinledi, sonra onlar ağladı ben dinledim. Sonra gülmeye başladık. Dostların varsa daha rahat atlatıyorsun, eve kapanma. Arkadaşlarına ağla, açıl, sonra gülün. Salaklığına gül, kendine gül, o adamın acizliğine gül, her şeye gül. Geçecek. Bu şarkı da benden sana hediye olsun.
Aklıma geldikçe ağlıyorum ben de. Anneme anlatırdım eskiden suan ona anlatamıyorum utanıyorum, onu üzmek istemiyorum artık. İçimde yasıyorum. Ablam anladı onla konuştuğumu suan ayrı olduğumu baya üzüldü o da. Gülerek ne alakası var onla ben bir daha olmaz dedim ama içim parçalanarak. Utandım kendimden o kadar utandım ki, böyle aciz oluşuma üzüldüm
Helal olsun sizin gibi kadinlara aferin!Ben kendi evimde kendi yatağımda başkasıyla bastım ya, bunu da buraya defalarca yazdım birilerine ifşa olmuşumdur kesin sjsjs. Başlarda çok için yanıyor, sonra döktüğün bir damla gözyaşına bile acıyorsun. Bana aydınlanma gelmişti, nasıl oldu dersen gene ağlıyordum günlerden birinde, okulu falan zaten boşlamışım, o dönem notlarımın en düşük geldiği dönemdi bu arada. Dedim ki "Ne yapıyorum ya ben? Adam keyfine bakıyor, başka kızlarla geziyor tozuyor, benim yatağımda sevişecek kadar arsızlaşmış. Ben burada çile dolduruyorum, arkasından yas tutuyorum. Salak mıyım ben ya?" dedim kalktım yataktan, makyaj yaptım, saçlarımı fönledim, çıktım dışarı. Alışveriş yaptım, bir kafeye oturdum kahve sigara yaptım. Sonra eve geldim, arkadaşlarımı çağırdım yatıya. Bir şişe şarap aldık, ben ağladım onlar dinledi, sonra onlar ağladı ben dinledim. Sonra gülmeye başladık. Dostların varsa daha rahat atlatıyorsun, eve kapanma. Arkadaşlarına ağla, açıl, sonra gülün. Salaklığına gül, kendine gül, o adamın acizliğine gül, her şeye gül. Geçecek. Bu şarkı da benden sana hediye olsun.
Helal olsun sizin gibi kadinlara aferin!
Sizin bu pismanliginiz buradaki üyelere ders olsun defalarca kez söylendi eğer ihaneti affederseniz bu tekrarlayacaktır başka yolu yok herşeyi zaman a bırakın inanın geçiyor merak etmeyinİlk aldatması değil.. ilkinde affetme gibi bi hata yaptım. Ama ilknde affettiğim icin çok pismanım..
Aman be kuzum ne dertler var bosversene. Elin kici kirik serefsizini mi takacaksin? Cikmis gitmis hayatindan. Oyle ya da boyle gormus oldun yuzunu. Salla gitsin. Er ya da gec unutacaksin. Iyisi mi sen kendini sansli say ve mutlu olmaya bak. Emin ol bir gun unutacaksin. Birini seveceksin, sevileceksin ve mutlu olacaksin. Hic tatli canini uzme sen.Ne güzel atlatmıssınız. Allah büyük elbet geçer
Ben kendime yediremiyorum bu iğrenclikleribenim de başıma geldi, çabuk atlattım.buz gibi soğudum.Allah ölüm acısı yaşatmasın , sağlık versin gerisi hallolur.
Doğru diyorsunuz. Sonum yoktu bile bile devam ettim. Geçecek insallahAman be kuzum ne dertler var bosversene. Elin kici kirik serefsizini mi takacaksin? Cikmis gitmis hayatindan. Oyle ya da boyle gormus oldun yuzunu. Salla gitsin. Er ya da gec unutacaksin. Iyisi mi sen kendini sansli say ve mutlu olmaya bak. Emin ol bir gun unutacaksin. Birini seveceksin, sevileceksin ve mutlu olacaksin. Hic tatli canini uzme sen.
Evlenseydim ailemi karşıma alıp evlenecektim hic değmezdi zaten...Aldatılmak sizin değersizliğinizle ilgili değil karşı tarafın karaktersizliği ile ilgili. İlk başlarda hissedilen gurur kırılması hissi çok doğal ama zamanla anlayacaksınız ki ne kadar erken kurtulduysanız o kadar iyi. Daha uzun süre devam edebilirdi hatta evlenebilirdiniz, çocuklu halde aldatılıp daha karmaşık şeylerin içinde olabilirdiniz. Siz işinize, hayatınıza, yeni fırsatlara odaklanın, o da işsiz işsiz gezsin, abuk subuk ilişkiler yaşasın gitsin.
Evet artık buna Emin’im. Yapan bir daha yapıyorSizin bu pismanliginiz buradaki üyelere ders olsun defalarca kez söylendi eğer ihaneti affederseniz bu tekrarlayacaktır başka yolu yok herşeyi zaman a bırakın inanın geçiyor merak etmeyin
Doğacak değil miÇok yakın bir zamanda aldatildim. Hala etkisinde olduğumu söyleyebilirim. Fakat aynı tonda bir acı değil. Her geçen gün azalıyor acı. Bu tamamen karşı tarafın serefsizligi. Düşünme başka şeylere odaklan demek istemiyorum. Çünkü insan bunu yapamıyor biliyorum. Agla acını yasa. Ama bir sabah gunes dogacak, unutma. Dua et.
bende merak ettimBöyle yorumlarda huyum kurusun hemen eski konulara bakarım,sizinkinide baktim. Çıplak çocuklardan bahsetmissiniz,eğer hala bilginiz varsa bana yazarbilir misiniz,ozelden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?