Üzgün kırgın bir hic gibi hissediyorum

Halhala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
1.484
904
123
35
Merhabalar esim dun aksam bie haber aldi babasini hastaneye kaldirmislar apar topar gitti tabiki hakli gitmeli gitsinde 2 saatlik mesafe kpnin yasadigi sehir esim baska bir sehire gitti yani. Ama benim yarin mr cekilmem gerekiyor panik atagim oldugu ici anestezi verecekler otobusle aksam saat 8de gidecegim uyutulacagim sonra mr cekilip anesteziden uyaninca bi basima dolmusa binip gecenin bir yarisi tek basima eve geleceğim. Babasinin durumu iyiymis agzindan kacirdi cok yemek yemis fenalasmis mide fesadı geçiriyor sanirim esimi aradim yarin dedim kelimemi tamamlayamadim bile yarin benim mr im var diyecektim diyemedim evet yarin dedi yok bisey dedim kapattık telefonu . Sonra mesaj atmis merak etme mr i unutmadim diye sonra aradı napsak ben geliym seni hastaneye goturuyum tekrar babamin yanina döneyim diye bende gerek yok zaten paramiz yok ordan buraya gol parasi vereceksin zaten işede gitmiyorsun maaşını bile yarim alacaksin ekstra bosuna para harcama dedim . Arkadslar inanin ay sonuna dogru ekmek parasını bile yetistiremiyoruz kendime hic birsey alamiyorum aclik sinirinda yasiyoruz resmen . Ben gelmene gerek yok deyince babam hastanede o evde iyi oluncaya kadar gelemem dedi anneme anlattim annem o onun babasi tabi gidecek vs dedi gitsin gitsin ama ben tek basina nasil gecenin bir yarisi eve donecegim benim hic mi hatrim yok baban iyi iste cok yemis hastaneluk olmus senden haric 5 tane daha kardesin var onlar beklesin. Hastanede haksızmıyım bunaldim artik beni hiç düşünmüyor arkadaşımın nisani var pazar günü ona gideyim sen yoksun nasil olsa dedim gitmeyeceksjn dedi bende neden bi sebep göster dedjm canim oyle istiyor dedi bende senin hastanede sinirin bozulmus benimde sinirimi bozmaya aramissin senin caninin istedigine gore davranmak zorunda degilim beni arama dedim . Hastanede lazim olur diye para gönder demistim param yok diye 50 tl göndermiş saka gibi

Eşiniz geliyim demiş yok demişsin. Bi yakınınız varsa size eşlik edecek onunla gidin yalnız gitmeyin. Bide karı koca ilişkisinde gönlüne kusmeyeceksin neyse derdin açıkça söyleyeceksin erkekler lafı dolandirinca anlamıyor..
Aynen lafi dolandırdım ben gelme desem bile olurmu ben gelirim demesini bekledim

Çevrenizde hiç arkadaşınız, komşunuz vs yok mu size eşlik edecek? Gelse iyiydi tabi ama gelme demişsiniz, o da tamam demiş. Yapacak bir şey yok.

ameliyat olmuyorsunuz, acil bir durumunuz yok. ne istiyorsunuz tam olarak? saat 8 gec degil ki gayet gidip donulebilir.
Isin icinde anestezi var ama mrdan çıkmam anesteziden uyanmam kac saat surecek kacta cikacagim belli degil . Babasinin mide fesadı gecirmesinden daha onemli bence

Aynen lafi dolandırdım ben gelme desem bile olurmu ben gelirim demesini bekledim
Üzülmeni anlıyorum canım. Ama erkekler bizim gibi değil maalesef. Odunlar çoğunlukla. Kısa süreli anestezilerde çabuk uyanılıyor. Hiç endişe etme. Ben rahim filmine tek gitmiştim. Arabamla gittiğim için çıkınca da biraz bekledim trafikte sorun olmasın diye. Çabucak kendime geldim

Üzülmeni anlıyorum canım. Ama erkekler bizim gibi değil maalesef. Odunlar çoğunlukla. Kısa süreli anestezilerde çabuk uyanılıyor. Hiç endişe etme. Ben rahim filmine tek gitmiştim. Arabamla gittiğim için çıkınca da biraz bekledim trafikte sorun olmasın diye. Çabucak kendime geldim
Anlayışın icin sagol umarim yarin iyi olurum

Back
X