Uzgunlerin, tekrar tekrar ayni huznu yasayanlarin topigi olsun mu bizimki?

lale1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
601
14
46
Ankara
Uzgunlerin, tekrar tekrar ayni huznu yasayanlarin topigi olsun mu bizimki? Herkes mutlulugunu paylasiyor gelin biz de ozlemlerimizi, bogazimizda dugumlenenleri,olduramadiklarimizi paylasalim burdan...

Uzgunlerin, tekrar tekrar ayni huznu yasayanlarin topigi olsun mu bizimki? Herkes mutlulugunu paylasiyor gelin biz de ozlemlerimizi, bogazimizda dugumlenenleri,olduramadiklarimizi paylasalim burdan...

ben size katılıyorum ben de paylaşmak isterim örneğin çocuk olmamasının nasıl bir duygu olduğunu boğazındaki yumruyu ve çırpınıp ta bir şey elde edememeyi konuşuruz.

Merhaba hosgeldiniz. Ben de tum bu duygularla basbasa yalniz oldugumu dusunuyordum nerdeyse...

Lale merhaba canım bende aynı üzüntüleri aynı yıkımları 4 kez yaşadım sonumuz hayırlı olur İNŞALLAH sen kendinden bahsedermisin biraz canımm

Cok gecmis olsun canim sana da. 4.yu bugun yasiyorum canim yasim 28. Bu defa ilk kez tutmustu ama kese yok:-( bilmiyorum hicbirsey anlamadim. Artik umudum da yok. O kadar mutluyduk ki bebek yok mu hala sorularina gogsumu kabarta kabarta cevap verecektim. Simdi ise o dusuncesiz insanlarin tacizleri ile canimi acitmalarina sessiz kalicam.basim onde her arkadas es dost toplantisindan depresif morali bozuk donucem. Bir daha gitmicem deyip her defasinda mecbur kalicam.Cok uzgunum.

ah be lale ben yıllardır başedemiyorum senin yaşın o kadar gençki sakın umutsuzluğa kapılma 28 yaş çok erken daha önünde çok yıl var ben ise 44 yaşındayım

Canım acın suan çok yeni farkındayım seni çokk iyi anlıyorum bende 32 yalındayım 2 ay önce 3 yumi alındı ve döllenme bile olmadı trnsferde olmdı yani yumurta gelişmiyor bende rezerve az yani tatlım bende 10 senedir insanlrla konusmaktan sorulrından bıktım gerçerkten ya

Cok zor cok ve bunlarla bas etmeyi daha ogrenemedim ben. Kendi bebegimle yasayacagim mutlulugun nasil birsey oldugunu tahmin bile edemiyorum ki birde etrafla ugrasiyoruz...kendimi cok caresiz hissediyorum. Dunyanin sonu degil ama. ..suan oyle gibi. Siz anlatin biraz kendinizi...

Canım nerede denedin tedavilerini sorununuz ne?

Ankarada. Cok memnunum hastaneden. Polikistik ve sperm azligi morfoloji ve hareket sorunu.

Kalbimden Allah'imiza hepimiz icin diliyorum. Sakin umudunu yitirme. Verecek olan Allah. Ne soyleyecegimide bilemiyorum. Bende yeni başladım. Patavatsiz insanlarımız cok. Ama duymamaya çalış.

iyi akşamlar bende tüp bebek tedavilerinden 4 kez negatif alanlardanım belki benden daha uzun süredir bekleyenler vardır ama inanın benim için çok büyük yıkım oldu tedavilerin hepsi

Hepimize cok cok gecmis olsun diyorum belki burda yalniz olmadigimizi gorup destek oluruz birbirimize. Canimiz yandikca birbirimize kosariz...

Duymamak o kadar zor ki canim o patavatsizlari. İnsanlara yatak odamdan bahsetmek hic hosuma gitmemistir zaten oldum olasi

bende 9 nisanda aldım negatif sonucu rabim bir daha yaşatmasın o kadar büyük bi acıymış ki

bebek konusu çok ince bir çizgi bence ben mesela herkese düşünmüyoruz diyorum ama aslında olmuyo millette 2 sene oldu diye üzerime geliyor ve ben o gün akşasma kadar ağlıyorum insanlardan nefret ediyorum ya ben olmuyosada sana bunu söylemek zorunda değilim düşünmen lazım ama böyle insanlar işte düşüncesiz ve acımasızzzz :'((

Ben de 4 yildir ayni yalani soyluyorum ama nereye kadar... İnsanlar akil verio bir de. Soyle yapin boyle yapin gec kalmayin bebek cocuk cok guzel bir duygu.baska hic birseye benzemiyor. Gec kalirsiniz bir de olmaz sonra ALlah korusun...daha neler neler...bizim o kadar aklimiz yok yaaa

slm kızlar bende 2 kez denedim 2 de aşılama tabi hiç birinde gebekil olmadı bizim eşimde sorun yine bir sonraki ay dondurulmuşlarla deneyeceğiz 6 senelik evliyiz sizlere katılıyorum geçen seneye kadar düşünmüyoruz diyordum ama artık olmuyor diyorum açık açık ne yapayım benim elimde mi ya allahın takdiri

bende hüzünlüyüm..4 senelikk evliyim...kucagıma alamadim bebeklerii...buay tüp deniyecegim ama inanınn hala umutsuzum

Son düzenleme:
Canlarim gunaydin... birbirimizi bir tek biz anlariz degil mi. Herkesin farkli farkli derdi oldugunu ve bunlari ortmek icin bir savunma mekanizmasi gibi etrafindakilere saldirdiklarini dusunuyorum. Yazik aslinda onlara da...

Canlarim gunaydin... birbirimizi bir tek biz anlariz degil mi. Herkesin farkli farkli derdi oldugunu ve bunlari ortmek icin bir savunma mekanizmasi gibi etrafindakilere saldirdiklarini dusunuyorum. Yazik aslinda onlara da...

cnm kese belki birkaç güne görülür erkenden üzme kendini.. değerlerin nasıldı artışların? ya üzüldüm inşallah devam eder
bende 8 yıllık evliyim ilk 3 sene korunduk 5 yıldırda istiyoruz 2. tüp bebeğimde hamilelik elde ettik ama devam etmedi günlerce ağladım ama artık kendime geldim yapacak birşey rabbim bir ışık gönderdi diyorum belki hiç olmuycak onuda bilmiyorum ama çabalıyorum bende, benle evlenlerin çocukları okula gidiyor içim çok acıyor rabbim böyle uygun gördü yapacak hiçbirşeyim yok dua etmekten başka dilerim daha fazla beklemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…