cnm kese belki birkaç güne görülür erkenden üzme kendini.. değerlerin nasıldı artışların? ya üzüldüm inşallah devam eder
bende 8 yıllık evliyim ilk 3 sene korunduk 5 yıldırda istiyoruz 2. tüp bebeğimde hamilelik elde ettik ama devam etmedi günlerce ağladım ama artık kendime geldim yapacak birşey rabbim bir ışık gönderdi diyorum belki hiç olmuycak onuda bilmiyorum ama çabalıyorum bende, benle evlenlerin çocukları okula gidiyor içim çok acıyor rabbim böyle uygun gördü yapacak hiçbirşeyim yok dua etmekten başka dilerim daha fazla beklemeyiz
Herkese selamlar cok guzel bir konu olmuş oncelikle tebrikler,bu yolda acı yasayanlar icin ilac gibi bence,bende icinde cocuk özlemi ile yananlardanim 4,5 yıllık evliyim 3 senedirde bu işlerle uğraşıyorum 2 tup bebek denemem oldu ilkini hiç saymıyorum çünkü bosa uygulanan bir denemeydi bazı merkezler malesef bu isi ticarete döktükleri icin ilkini yokmus gibi görüyorum,tuplerimde yapisiklik çıktı ilk olarak rahim filminde,bazı Dr larin demesine göre garanti olsun bir kez daha çektirin dediler iyi dedik bi daha rahim filmi çektirdim yine tikali çıktı kesinleşmiş oldu ilk denememi bunu bile bile bize denettiler tabi sonuc hüsran gitmediğim Dr kalmadı sonrasında ve şimdiki Dr umu buldum bana bosuna denendigimi zaten olmayacağını söyledi ve kesinlikle ameliyat olmalısın dedi ve ameliyat oldum geçtiğimiz Temmuz ayında fakat tuplerdeki yapisiklik fazla olduğu icin tuplerim alındı malesef alinmasada ise yaramayacklardi zaten ve artık normal yolla şansım kesinlikle kalmadı tek çarem tup bebek bundan sonra,tüpler alındı ama tup bebekte şansımin arttığını söyledi Dr um çünkü o tıkanıklık hamile kalsam bile dış gebeliğe neden olurmuş sıvı birikimi vs oluşuyormuş detayına girmiyorum ve ameliyattan sonra bu yıl Nisan ayında tekrar denedik 2 tane 1.kalite embriyo transferi yapıldı 3. Gun Tabi ameliyat oldugum icin daha umutluydum ama yine hüsran Dr umdan gelecek cevabı bekledim merakla oda şaşırdı cok umitliydim senden dedi ama iste Allah'ın taktiri bana moral verdi baya olası seyler bunlar once yukarıdaki sonra bizler sonuna kadar gidicez üstüne moral bozmak yok asla dedi su an 2 tane dondurulmus blostakist embriyomuz var bizi bekleyen onlar benim yeni umutlarım Dr um Haziran'da onları transfer edeceğini söyledi ama ben yazı çıkartmak istiyorum kendimi daha rahat hissettiğim bir donemde yaptırmak istiyorum hayırlısı Allah kimseyi umutsuz bırakmasın bizim gibi evlat hasreti çeken anaların analarin diyorum cunku bizler o sokaklara atilan,istenmeyen cocuklari wc lerde doguran vs. analardan daha cok analigi hakediyoruz Allah cok buyuk bir gun hepimiz tadacagiz bu duyguyu çünkü cok istiyoruz o biliyo...
Evet canim korktugum basima geldi. Hcg 5000 olmus nerdeyse ama rahimde birsey yok. Tuplerde yerlesmis galiba. Dr acilen gelin dedi. Tuplerini hatta rahmini bile kaybedebilirsin duruma gore dedi... Yok canim merkezi degistirmem bu 4. Denemem oldugu icin baska yerleri de biliyorum. Burdan memnunum. Allahim ameliyat olmam insallah. Cok korkuyorum tuplerimin falan alinmasindan.
Özlemcim yazdıklarını okuyunca inanamadım ne zamandır girmiyordum siteye bende üzülenlerden olunca buraya bir bakayım dedim ve seni gördüm cok şaşırdım ya cok sevinmiştim senin adına ama kısmet tabiki Allah'ın bileceği Bisey ne zaman nasipse o zaman verecek yavrularımızı insallah sakın üzülme canım güçlü ol hep dua hep dua bir gun olacak insallah..
Poyder ve hlya75 tabii ki. Aramiza almak nedemek. Hosgeldiniz. Cok gecmis olsun hepimize.
Ozlemcim benim anatolia. Ben cok memnunum.ilk defa orda gebelik elde ettik en azindan. Dis olmasi onlarin sucu degil. Kader iste napacaksin.:-( yarin gidicem ins. Bu gun bir daha ultrasona gireyim de son umut belki bu defa gorunur
teşekkür ediyorum canım. ben 38 yaşındayım. 1 aşılama ve 3 negatif denemem var sonuç kocaman sıfır( Ben artık Kıbrısta tedavi düşünüyorum. bi süredir ara verdim zaten. hem kafamı kendimi toplamak için hemde maddi olarak toparlanmak için ( gerçekten maddi manevi yıkıma uğradık ayrıca onca umut, onca heves... Çok anlatmama gerek yok sanırım sizler beni anlıyorsunuz zaten... Rabbim kimseyi evlatla sınamasın çok zormuş çok... Evlenince ilk zmanlar korunduk nasıl olsa isteyince olur diye ama bilemedik işte öyle olmuyormuş ( o yüzden şimdi yeni evlenenleri hemen uyarıyorum korunmayın ne zaman olcağı belli olmaz diye
bende çok çaresizim 26 yaşımdan beri bu dertle uğraşıyorum...şimdi 40 yaşındayım...umudumda kalmadı .....8 aşılama 7 tüp bebek...transferden sonra kendimi dinleye dinleye sinir hastası oldum..öğretmenim 23 nisanlarda yıl sonu gösterilerinde boğazım düğüm düğüm ...insanların acıyarak bakmalarından usandım...bir arkadaşımın kardeşinin engeli 2 çocuğu var öyle yada böyle
anne babalığı tattılar en azından diyor...eminim beni üzmek için söylemedi ama insanların geneli böyle düşünüyor...çocuksuzluğu eksiklik olarak görüyor...bilmiyorlarki bunu biz istemedik ....3 günlük dünya öyle böyle geçiyor...ben 14 yıllık evliyim ...en güzel yıllarım bu yolda geçti...pek hayatımı yaşayamadım yani ..en azından gençler kendisini kapıp koyvermesin ...tıp ilerledi..ağır sorunu olmayanların çoğu tedaviye ara verince oluyor....sonra benim gibi hem çocuksuzluk hemde boşa geçen yıllarla baş başa kalırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?