Uzgunlerin, tekrar tekrar ayni huznu yasayanlarin topigi olsun mu bizimki?

Yok ozlemcim bugun yine ultrasona girdim vaginal hem de. Ama yok. Dis gebelik olmasindan supheleniyorlar.artik umutlar sondu:-( cok uzgunum.esim benden de uzgun. Canim cok sikkin.alip basimi gidesim var. Hayatimiz boyle mi gececek bizim...?

bende çok çaresizim 26 yaşımdan beri bu dertle uğraşıyorum...şimdi 40 yaşındayım...umudumda kalmadı .....8 aşılama 7 tüp bebek...transferden sonra kendimi dinleye dinleye sinir hastası oldum..öğretmenim 23 nisanlarda yıl sonu gösterilerinde boğazım düğüm düğüm ...insanların acıyarak bakmalarından usandım...bir arkadaşımın kardeşinin engeli 2 çocuğu var öyle yada böyle
anne babalığı tattılar en azından diyor...eminim beni üzmek için söylemedi ama insanların geneli böyle düşünüyor...çocuksuzluğu eksiklik olarak görüyor...bilmiyorlarki bunu biz istemedik ....3 günlük dünya öyle böyle geçiyor...ben 14 yıllık evliyim ...en güzel yıllarım bu yolda geçti...pek hayatımı yaşayamadım yani ..en azından gençler kendisini kapıp koyvermesin ...tıp ilerledi..ağır sorunu olmayanların çoğu tedaviye ara verince oluyor....sonra benim gibi hem çocuksuzluk hemde boşa geçen yıllarla baş başa kalırsınız

Size oylesine katiliyorum ki...ne yapacagimi bilmiyorum ama canimiz oylesine sikkin ki iyi yanini goremiyorum

cnm çok üzgünüm nedesem boş biliyorum kaybetmek çok zor heleki çok zor bulmuşken bende yaşadım insan kendine gelemiyor 1 hafta kimseyle konuşamadım yataktan zor çıktım, ağlamaktan gözlerim patladı ama elden birşey gelmiyor şimdi kendime geldim yada ilerleseydi kaybetseydim daha dayanılmazdı bir süre sonra kendini toparlayacaksın emin ol insan her acıya katlanıyor şükret haline hala umudun var hiçbirşey bitmedi yeni bir güvenilir bir merkez bulmaya çalış gerçi merkezinde gebelik elde ettin ama genede iyi araştır istanbul da iyi klinikler var nerde yaşadığını bilmiyorum ama bu kez tedavi öncesi bitkisel destekler al inan hiçbir şeyin sonu değil eşine sarıl güçlü ol rabbim inşallah en yakın zamanda verir
şimdi yapılacak ne var bu durumda eğer dış gebelikse bu tehlikeli olabiliiyor başka bir doktora gidip görüş istersen

Evet canim korktugum basima geldi. Hcg 5000 olmus nerdeyse ama rahimde birsey yok. Tuplerde yerlesmis galiba. Dr acilen gelin dedi. Tuplerini hatta rahmini bile kaybedebilirsin duruma gore dedi... Yok canim merkezi degistirmem bu 4. Denemem oldugu icin baska yerleri de biliyorum. Burdan memnunum. Allahim ameliyat olmam insallah. Cok korkuyorum tuplerimin falan alinmasindan.

Özlemcim yazdıklarını okuyunca inanamadım ne zamandır girmiyordum siteye bende üzülenlerden olunca buraya bir bakayım dedim ve seni gördüm cok şaşırdım ya cok sevinmiştim senin adına ama kısmet tabiki Allah'ın bileceği Bisey ne zaman nasipse o zaman verecek yavrularımızı insallah sakın üzülme canım güçlü ol hep dua hep dua bir gun olacak insallah..

Herkese selamlar cok guzel bir konu olmuş oncelikle tebrikler,bu yolda acı yasayanlar icin ilac gibi bence,bende icinde cocuk özlemi ile yananlardanim 4,5 yıllık evliyim 3 senedirde bu işlerle uğraşıyorum 2 tup bebek denemem oldu ilkini hiç saymıyorum çünkü bosa uygulanan bir denemeydi bazı merkezler malesef bu isi ticarete döktükleri icin ilkini yokmus gibi görüyorum,tuplerimde yapisiklik çıktı ilk olarak rahim filminde,bazı Dr larin demesine göre garanti olsun bir kez daha çektirin dediler iyi dedik bi daha rahim filmi çektirdim yine tikali çıktı kesinleşmiş oldu ilk denememi bunu bile bile bize denettiler tabi sonuc hüsran gitmediğim Dr kalmadı sonrasında ve şimdiki Dr umu buldum bana bosuna denendigimi zaten olmayacağını söyledi ve kesinlikle ameliyat olmalısın dedi ve ameliyat oldum geçtiğimiz Temmuz ayında fakat tuplerdeki yapisiklik fazla olduğu icin tuplerim alındı malesef alinmasada ise yaramayacklardi zaten ve artık normal yolla şansım kesinlikle kalmadı tek çarem tup bebek bundan sonra,tüpler alındı ama tup bebekte şansımin arttığını söyledi Dr um çünkü o tıkanıklık hamile kalsam bile dış gebeliğe neden olurmuş sıvı birikimi vs oluşuyormuş detayına girmiyorum ve ameliyattan sonra bu yıl Nisan ayında tekrar denedik 2 tane 1.kalite embriyo transferi yapıldı 3. Gun Tabi ameliyat oldugum icin daha umutluydum ama yine hüsran Dr umdan gelecek cevabı bekledim merakla oda şaşırdı cok umitliydim senden dedi ama iste Allah'ın taktiri bana moral verdi baya olası seyler bunlar once yukarıdaki sonra bizler sonuna kadar gidicez üstüne moral bozmak yok asla dedi su an 2 tane dondurulmus blostakist embriyomuz var bizi bekleyen onlar benim yeni umutlarım Dr um Haziran'da onları transfer edeceğini söyledi ama ben yazı çıkartmak istiyorum kendimi daha rahat hissettiğim bir donemde yaptırmak istiyorum hayırlısı Allah kimseyi umutsuz bırakmasın bizim gibi evlat hasreti çeken anaların analarin diyorum cunku bizler o sokaklara atilan,istenmeyen cocuklari wc lerde doguran vs. analardan daha cok analigi hakediyoruz Allah cok buyuk bir gun hepimiz tadacagiz bu duyguyu çünkü cok istiyoruz o biliyo...

Çok güzel yazmışsın arkadaşım herkes analığı hak etmiyor maalesef.. televizyonda falan gördükçe canım acıyor...

Bu arada benide alırmısınız aranıza (

5000 lerde görünmesi gerekirdi hemen müdahale olmalı tüpü patlatma durumu olabiliyor cnm of ya için yanıyor biliyorum ama iyi yanından bak hamile kalabildin inşallah diğer sefer olucak ben kendimi şimdi bunla teselli etmeye çalışıyorum hergün dua ediyorum gözyaşlarımla rabbime bizde aile olalım bizimde bir yavrumuz olsun diye.. bu dünyada herkesin bir sınavı bizde böyle sınanıyoruz inşallah rabbim nasip eder
bende ankara gürgan klinikte tedavi gördüm. seninde ankaraymış hangi klinik?

malesef devam etmedi seninle aynı gündü test tarihimiz nasip işte rabbim nasip etmedi, oysa değer artışımda güzel gidiyordu katlanma iyiydi ama sağlıklı değilmiş demekki ilerleyen zamanlarda olsa daha çok canım yanıcaktı yapacak hiçbirşeyim yok duadan başka
ben ilk tedaviden sonra çok ara verdim şimdi pişmanım çok beklemiycem bukez.. sende çok bekleme biran önce başla zaten yorucu olmuycak fazla donmuş olunca daha rahat oluyor. ben sil baştan başlıycam malesef

Poyder ve hlya75 tabii ki. Aramiza almak nedemek. Hosgeldiniz. Cok gecmis olsun hepimize.
Ozlemcim benim anatolia. Ben cok memnunum.ilk defa orda gebelik elde ettik en azindan. Dis olmasi onlarin sucu degil. Kader iste napacaksin.:-( yarin gidicem ins. Bu gun bir daha ultrasona gireyim de son umut belki bu defa gorunur

teşekkür ediyorum canım. ben 38 yaşındayım. 1 aşılama ve 3 negatif denemem var sonuç kocaman sıfır ( Ben artık Kıbrısta tedavi düşünüyorum. bi süredir ara verdim zaten. hem kafamı kendimi toplamak için hemde maddi olarak toparlanmak için ( gerçekten maddi manevi yıkıma uğradık ayrıca onca umut, onca heves... Çok anlatmama gerek yok sanırım sizler beni anlıyorsunuz zaten... Rabbim kimseyi evlatla sınamasın çok zormuş çok... Evlenince ilk zmanlar korunduk nasıl olsa isteyince olur diye ama bilemedik işte öyle olmuyormuş ( o yüzden şimdi yeni evlenenleri hemen uyarıyorum korunmayın ne zaman olcağı belli olmaz diye

herşey nasip tabi ama bence klinikler gözden geçirilmeli çünkü çok duyarsız olup teknik olarak iyi olmayan yerler var biraz araştırıp iyi merkezlerde deneyip olmazsa tabi kıbrıs düşünülebilir..inşallah rabbim nasip eder zaman hızla akıyor farkına bile varmıyoruz bende 3 seneden fazla korundum çok pişmanım ama yokmuş demekki kaderimde

Slm kizlar bende ayni aciyi yasiyorum sizinle gectigimiz sali gunu bebegimin bana tutunmadigini ogrendim(( ben 27 yasindayim ilk tup bebek denememdi insan gercekten cok umitlenmemeli bence cunku sonucu alinca yikim daha buyuk oluyor... bende insanlarin sorularindan bikanlardanim ama malesef bu sorular kacinilmaz bana surekli birde olmayinca baskalarini ornek gostermeleri beni deli ediyo ama bisey diyemiyorum hayirlisi nezamansa Rabbim ozaman nasip etcek diyorum caresizce.. Rabbim butun evlat hasreti cekenlerin kucagini hayirli saglikli imanli evlatlarla doldursun insallahh..

Selam kızlar, bende varım, 4 negatif denemem var, ne büyük üzüntüler, ne büyük hayal kırıklıkları... şimdi 5. denemedeyiz transferim 4. günü bugün, yine bitmek tükenmek bilmeyen bekleme süresi, umarım bu kez bana bebeğimi getirir, Rabbim ol desin yeter ki...

Hayat diyoruz yaşamaya devam ediyoruz,
Onca kırıklık, onca acı, onca keder...
Bişey yok diyoruz, kendimizi kandırıyoruz,
Çok şey var aslında, konuşmaya başlarsam bir daha asla susamayabilirim,
Öyle çok ki kan kaybım, öyle büyük ki kendime söylediğim yalan...
Hayat diyorum susuyorum,
Nefesim lazım bana çünkü yaralarıma üflüyorum...

Son düzenleme:

seninle aynı duyguları yaşıyorum ben de öğretmenim boğazındaki düğümü üzüntüyü acıyı çok çok iyi biliyorum bu durum anlatılmaz yaşanır inanırmısın arkadaşım ben artık kaç tedavi oldum sayısını bile bilmiyorum ama şu anda her gördüğüm hamile anne çocuk beni öyle üzüyorki öğretmen olduğunuzu okuyunca aynı duyguları paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…