sesizçe bir kenarda ağlamaktan bıktım artık,bir çocuk gördüğümde onu severken kendimi sıkıyorum ağlamamak için,başımı yasta koyduğumda ağlayarak dua etmekten yorulmaya başladım,topluma girip sesizce bir kenarda durmaktan bıktım artık ,insanın kendi içinde yaşadıklarını hisettiklerini başkalarına özeliklede çocuğu olanlara anlatmak ne kadar da zormuş güçmüş...insanın içi kan ağlarken ne kadarda zormuş güçlü durmak, yabancıların söyledikleri değilde insanın en yakınının söylemesi yokmu cevap bile veremiyosun baze onlar,üp bebeğin tutmadığını duyduklarında olur daha üzülme boşver demeleri yokmu kucaklarunda çocuklarıyla gözümüze soka soka insan başına gelince anlıyor rabim hiç birimizin kucaklarını boş bırakmasın..umudumuz hiç kaybolmaz inşallah çok zor anlatamaz ki insan sadece yaşar...
Bende 34 yaşında 13 yıllık evliyim tam tamına 12 yıldır uğraşıyorum gözyaşı döküyorum bunca seneye bir sürü tedavi sığdırdım 5 aşılama 8 tüp bebek tedavisi 4 kez hamile kaldım ve 2 kez ikizlerimi 12-13 haftalarda kaybettim kızımı ise 21. Haftada tekmelerini hissettikten sonra kaybettim birde 7 haftalık kaybım var kabus olsun uyanayım diye yalvardığımı bilirim her kaybımın günü saati beynimde kazılı acısı yüreğimde kazılı duyduğum sözler ise inanın öle çokki hemde kendi yakınlarımdan en küçük hatamda bile bak işte bu yüzden allah sana anneli yaşatmıyor diyenler daha neler neler şimdi yine hamileyim 5. Kez kızım mucizem benimle ben pes etmedim hep güçlü göründüm fırtınalar koparkrn yüreğimde hep gülümsedim milletin ben dayanamazdım sen bıkmadın kaybetmekten sözletine inat paramı pulumu bu uğurda heba ettim sizlere tavsiyem pes etmeyin elbet üzülüyorsunuz ama bu derde çare deil deva aramak tek çaremiz hepinizin hikayesini okudum başarısız dentmrleriniz var ben sizlere Lenfosit aşısını tavsiye ediyorum lütfen araştırın basit bir yöntemle ne mucizeler ysşanıuor görün benim her gebrliğim kanamslarls geçiyordu vücut atana kadar uğraşıyordu bu gebrliğimden önce lenfosit aşısı oldum hiç kanamam olmadan çok şükür bu güne geldim lütfen bu aşıyı deneyin kaybedicek bişeyimiz yok rabbim hepimizi bebeklerle sevindirsin inşsllah
Ayrıca dip not inanın insan oğlu çok adi hamile kalsanızda çevrenizden kırıcı sözler duycaksınız brn doğuruncada devam edicrmi düşünüyorum bir kere adımız çıkmış çocuğu olmuyora bu silinmicek 10 çocuk doğursakta(((
slm arkadaşlar bende 9 yıllık evliyim ve 9 yıldır çabalıyorum bu güne kadar 5 aşılama ve 5 tüp bebek denemesi oldu bunların dışında ne duyduksa denedik kürlür bilmen şunu kaynat iç filan koca karı işleri filan bel çektirmeler filan deve etmi umreye çamaşırım giti 40 gün giydim çıkartmadan filan ne duyduksa yaptık oma olmadı dr.olur herşey normal dedi genetik bütün tahlillerde yapıldı her gitimizde de yaptırıyoruz ama sonuç 0 kocaman bi sıfır...6.tüp bebek denemesinde dr'um rahmimi inceliyecek ve de gebelik aşısı uygulayacak tabi ben önce gitmeye vede tekrar denemeye karar verirsem önce...umudum biti tükenmek üzere ne gidesim var nede dışarı çıkasım var insanların lafları yetiyor laf söylemeselerde bakışları yetiyor zaten niye diyorum ne eksimiz var çocuğu olanlardan diyorum sonra tövbe diyorum sonuçta allah nasip edecek bize biz elimizden geldiğini yapıyoruz diyorum
* Ben hamileyim.
* Hamile kalacağım.
* Hamile kalabilirim.
* Ben doğurganım.
* Benim üreme sistemim sağlıklı.
* Yumurtlama sistemim iyi çalışıyor
* Yumurtlama dönemim uzun sürüyor.
* Aldığım faydalı besinleri yumurtalıklarıma yönlendiriyorum
* Enerji. üreme organlarıma kolayca akıyor.
* Üreme organlarım tam kapasite çalışıyor.
* Üreme organlarıma enerji yolluyorum.
* Her zaman relaksım(rahatım)
* Doğal olarak rahat ve uysalım.
* Sakin ve gevşemiş bir haldeyim.
* Zihnim ve bedenim gevşemiş durumda, rahat.
mücadelen çok umut verici inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına rabbim bizlerede nasip eder inşallah
duyulan sözler çok acı olabiliyor bende duymuşumdur yok allah çocuk vermiyor insanlar tüp bebek yaptırıyor diye sanki onu rabbim vermiyor, işte elimizde mi defalarca deneniyor rabbim vermezse olmuyor kimse kimsenin halinden anlamıyor, hatta bu yolda uğraşanlar bile kavuştukları zaman bebeklerine onlarda unutabiliyor çok yaşadım örneklerini.. rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın
lenfosit aşısı sevval taşdemirin merkezinde yapılıyor sadece sanırım, nasıl bir yer? fiyatlar nasıl ek ücret alınıyor mu bu aşı için?
canım ben sadece aşımı yaptırdım seval hanım merkezinde her aşı için 540 tl ödedim tüp bebeği kendi merkezim yaptı ona ayrı ücret ödedim seval hanımın merkezden randavumu kendi doktorum almıştı ben başka yerde yapılıp yapılmadını bilmiyorum denemeye değer ben fayadasını gördüm çok şükür rabbim hiç kimseyi yolda oyalamasın .
mücadelen çok umut verici inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına rabbim bizlerede nasip eder inşallah
duyulan sözler çok acı olabiliyor bende duymuşumdur yok allah çocuk vermiyor insanlar tüp bebek yaptırıyor diye sanki onu rabbim vermiyor, işte elimizde mi defalarca deneniyor rabbim vermezse olmuyor kimse kimsenin halinden anlamıyor, hatta bu yolda uğraşanlar bile kavuştukları zaman bebeklerine onlarda unutabiliyor çok yaşadım örneklerini.. rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın
lenfosit aşısı sevval taşdemirin merkezinde yapılıyor sadece sanırım, nasıl bir yer? fiyatlar nasıl ek ücret alınıyor mu bu aşı için?
canım ben sadece aşımı yaptırdım seval hanım merkezinde her aşı için 540 tl ödedim tüp bebeği kendi merkezim yaptı ona ayrı ücret ödedim seval hanımın merkezden randavumu kendi doktorum almıştı ben başka yerde yapılıp yapılmadını bilmiyorum denemeye değer ben fayadasını gördüm çok şükür rabbim hiç kimseyi yolda oyalamasın .
cnm peki bu aşının belli bir zamanı var mesela bende senin gibi başka bir merkezde yaptırsam tüp bebeği ne kadar önce bu aşıyı yaptırmam gerekir? bide 1 kez yaptırmak yeterli mi?
ya aslında çok mantıklı, ben 3 sene korundum bir arkadaşım vardı çok zor hamile kalmış bana hep korunmayı bırak bak çocuk kolay olmuyor falan sürekli kendi durumunu anlatırdı çok etkilenmiştim ondan ve korunmayı bıraktık ilk ay olmayınca eyvah haklıymış dedim 3. ay doktora koştum benim çocuğum olmuyor diye belki tesadüf oldu bilmiyorum ama anlatan arkadaşımdan çok etkilenmiştim belkide beynime yer ettim benim çocuğum olmuyor diye kim bilir çünkü net bir sorun yok ortada, bunuda beynimiz oynuyor olabilir bize
dediklerin çok mantıklı olumlu düşünmek lazım bol bol dua etmek lazım asla pes etmeden devam etmeliyiz
yazdıklarını tekrarlıycam inşallah etkili olur tabi sadece tekrarlamak değil inanmak da gerek
Evet ozlemcim inanmak en önemlisi sadece tekrarlamak değil yürekten inanarak tekrarlamaliyiz bu cümleleri birde dediğin gibi benimde bir arkadasım ben evlenmeden once bebek icin uğraşıyorlardı ve olmuyordu oda bana aman evlenince hiç bekleme demişti ve benimde aklıma bunu sokmuş oldu ya bende onun gibi uğraşırsam diye bunu bilinçaltıma yerleştirdim ta o zamandan 5 yıl sonunda cocugu oldu bu arkadaşımın tamda aman artık istemiyorum cocuk böylede esiyle mutlu Mesut yaşayabiliriz dedi ve aklından çıkardı sonra hiç beklemediği bir zaman hamile kaldı ama bazı kişiler var aklından çıkarınca oluyormuş deyip çıkarmış gibi yapıyor fakat hamile kalamıyor çünkü gercekten aklından çıkmamış oluyor kendilerini kandırmış oluyorlar bende yasadım çünkü aticam beynimden unutucam dedim ama bunu sadece dilim söyledi yüreğim degil
cnm peki bu aşının belli bir zamanı var mesela bende senin gibi başka bir merkezde yaptırsam tüp bebeği ne kadar önce bu aşıyı yaptırmam gerekir? bide 1 kez yaptırmak yeterli mi?
hayır tek sefer yeterli deil bu aşı 3 ay üst üste yapılıyor ben 3. aşıda tüp tedavisindeydim aşı yapıldıktan 15 gün sonrada transfer yapıldı bu aşıyı kendi kafana göre yaptıramazsın doktorunla konuşup onun yönlendirmesi gerekli
Merhaba arkadaslar, yeni üye oldum daha once surekli yorumları takip ediyordum... Su an sanırım bebeğimi düşürüyorum;((( söylemek yazmak cok kolay ama içimde fırtınalar kopuyor dr. Son kontrolde gebeliğin gelişmediğini söyledi. Ilk denememiz tüptü tuttu ama o da gelişmemişti bu kez hiç beklemediğim bir anda kendiliğinden oldu ama kalp atışını duyamadık bugun kanamam var biraz dr. Vücut atmaya calısıyor dedi dualarınızı beklıyorum cok ihtiyacım var(((
dur bakalım hemen öle azcık kanamayla düşmez bebek sen stres yapma rabbimin elinde herşey aylarca kanaması olup bebeğini kucağına alanlar var rabbim kucağına almayı nasip etsin.
ben 2 defa hamile kaldım....ikisindede kafamdann yüregimden gerçekten ama gerçekten attıgım aylardi.......8 aydırr istiyorum simdii atıyorum güya ama atmıyorum ben biliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?