Kizlar biraz kanamam oldu. Dr a gittim hemen. Yatak istirahati verdi. Dua edin lutfen benim icin. Bu kadar binbir zahmetle bu asamaya geldikten sonra ellerimden kayip gitmesin:-(
Kizlar biraz kanamam oldu. Dr a gittim hemen. Yatak istirahati verdi. Dua edin lutfen benim icin. Bu kadar binbir zahmetle bu asamaya geldikten sonra ellerimden kayip gitmesin:-(
Sonunda actigim topige layik hale geldim. 7+3te de kalp sesi duyulmayinca sonlandirdilar.artik gelisir mi gelismez mi hic bir ihtimal bile yok. Cok uzuldum hem ben hem kocam. İlk defa bu asamaya gelmistik.bu da olmadi
Bizden yamyam gibi bebek haberi bekleyen, evliligimi ay ay sayan insanlara da simdi ne dicez bilmiyorum.mutlu habere bile "ooo gec bile kaldilar simdiye yapsalar 4 yasinda cocuklari olurdu" diyen insanlar. Birak ki sevinecekler...akrabam olmasalar yuzlerine bakar miydim da iste...el mahkum
cnm çok üzüldüm biraz bekleseydin kürtaj için sonra duyulma imkanı yok muydu? hep duyuyoruz kulupte geç duyuldu diye
neyse kendini hiç üzme bu sana umut olsun inşallah diğer sefere olucak de
ben topiclerden birinde 5 tüp bebek sonrası hamile kalan birisini okudum doğal yolla yani rabbim büyük
umutsuz olmamak lazım inşallah doğal yolla olur
o akrabalara gelince boşver cnm kimseye birşey söylemek zorunda değiliz herşey rabbimin elinde bizim elimizde değil bana artık pek sormuyorlar 8 yıl oldu evleneli neyapabilirim rabbim vermedi
güçlü ol çok uzun ara vermeden tekrar başla merkezine güveniyorsun zaten inşallah rabbim daha fazla aratmaz
Cok sagol canim insallah. tabii dedik faydasi olmaz mi beklesek diye ama tup oldugu icin transfer gunu belligebelik gunu belli. Bu haftada yoksa daha olmaz dedi. O gec duyulmalar son adete gore hesaplandiginda oluyomus normal gebeliklerde.
ben Ankara başkent hastanesi tüp bebek merkezinde yaptırdım pgt tüp bebek, doktorlardan hemşirelerden çok memnunum Allah razı olsun, ama Allah'ım vermezse onlar ne yapsın ki...