Evet canım bak seninde ifadendeki gibi gercekten ama gercekten unuttugum donemde hamile kaldim demissin simdiki ise attım kafamdan dediğin süreç sadece lafta malesef,beynimizi gercekten rahatlatmamiz şart basarıya ulaşmamız icin
kızlar ben de sizdenim 4 yıllık evliyim rezervim az 6 kez tüp denedik ama olmadı her seferinde içim parçalandı
hayır tek sefer yeterli deil bu aşı 3 ay üst üste yapılıyor ben 3. aşıda tüp tedavisindeydim aşı yapıldıktan 15 gün sonrada transfer yapıldı bu aşıyı kendi kafana göre yaptıramazsın doktorunla konuşup onun yönlendirmesi gerekli
meşakatli bir iş istanbulda olmayan için belki tek sefer olsa düşünebilirdim ama öyle git gel zor olur malesef
hayır tek sefer yeterli deil bu aşı 3 ay üst üste yapılıyor ben 3. aşıda tüp tedavisindeydim aşı yapıldıktan 15 gün sonrada transfer yapıldı bu aşıyı kendi kafana göre yaptıramazsın doktorunla konuşup onun yönlendirmesi gerekli
dur bakalım hemen öle azcık kanamayla düşmez bebek sen stres yapma rabbimin elinde herşey aylarca kanaması olup bebeğini kucağına alanlar var rabbim kucağına almayı nasip etsin.
Selam kizlar nasilsiniz. Bu ara debbie macomber in kucuk mucizeler dukkani diye bir kitabini okuyorum. Siddetle tavsiye ederim. tam tamina kendinizi bulacaksiniz. Bizi anlatiyor cunku...
İnşallah ama kalp atışı duyulmadı 8 haftalık olması gerekirken hemde hakkımızda hayırlısı olsun Allah isyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.
Canim evet kese gorundu insallah kalp atislarini da duyariz yakinda. En azindan dis degilmis Allah'a sukur. Kac gundur okuyorum yazilanlari ama yazamadim bir turlu. Ne bileyim cunku cevremdekilerin hamile haberleri hep icimi burkardi. Hepimiz icin dua ediyorum. Elimden sadece bu geliyor. Kaybetme korkusu da var tabii. O kadar alismisiz ki olumsuz haber almaya her an yine hersey tersine donecek gibi geliyor. Korkuyorum...
Cok sagol canim gercekten cok ugrastik. Benden daha cok ugrasanlarda var Allah biran once onlara da versin. Canim benim ilk tedavimde 26 yumurtadan 3. Gune 12 yumurta kaldi. Biz pgt yaptirdik 6 si saglikli denildi. 1 i verildi 4.gunde.olmadi.
5 i donduruldu. Ama dondurulanlarla da olmadi. Ohss oldum ama cok kotu degildi yinede.
sonra 3. Tedavim tam bir fiyaskoydu. 30 yumurta.2si transfer 3.gunde.kalanlarin Hicbiri donacak kadar kaliteli degil dediler. Ohss oldum ama nasil. Oluyorum sandim.
iste bu da son tedavimdi. 18 yumurta toplandi. 6 tane 5.gune kaldi. 5 tane donduruldu. Simdilik pozitif. İnsallah devami da gelir. Ben de puregonla orgalutran kullandilar. Daha oncekilerde gonal f kullanmislardi.
bence bu dr a cok bagli. Hele 3.tedavimdeki durum cok canimi skiyor. Hic kaliteli birsey yok elde ve olumlerden dondum:-(
Cok sagol canim insallah. Hepimiz icin surekli dua ediyorum. Hepimizn durumu farkli ama bence dr cok cok onemli. Gerekli ilac ne ise en iyi onlar takdir edebilirler. Sen nerelere gitmistin.
seninle aynı duyguları yaşıyorum ben de öğretmenim boğazındaki düğümü üzüntüyü acıyı çok çok iyi biliyorum bu durum anlatılmaz yaşanır inanırmısın arkadaşım ben artık kaç tedavi oldum sayısını bile bilmiyorum ama şu anda her gördüğüm hamile anne çocuk beni öyle üzüyorki öğretmen olduğunuzu okuyunca aynı duyguları paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?