Uzgunlerin, tekrar tekrar ayni huznu yasayanlarin topigi olsun mu bizimki?

kızlar ben de sizdenim 4 yıllık evliyim rezervim az 6 kez tüp denedik ama olmadı her seferinde içim parçalandı

evett hemm unuttugum hemdee tam olarak su cümleyiii kurdugum zaman ^' amannnn buayda olmasinnnn^' tamm bu cümlee 4 yılık evlikik hayatimda 2 kere kurdum 2 kere hamile kaldım.......simdii diyemiyorum mesalaa..canıma takk etmesii lazım benimm

kızlar ben de sizdenim 4 yıllık evliyim rezervim az 6 kez tüp denedik ama olmadı her seferinde içim parçalandı

kardeşim allah sabirlar versin diyorum....4 yıll kadar kısa bi evlilik diliminde 6 defa biraz cokmus gibi geldii bana...ama detaylarii bilemiyorum........tekk bir yumurta bilee saglam çıkmıyomukii tüp tedavisinde......

Selam kizlar nasilsiniz. Bu ara debbie macomber in kucuk mucizeler dukkani diye bir kitabini okuyorum. Siddetle tavsiye ederim. tam tamina kendinizi bulacaksiniz. Bizi anlatiyor cunku...

İnşallah ama kalp atışı duyulmadı 8 haftalık olması gerekirken hemde hakkımızda hayırlısı olsun Allah isyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.

Selam kizlar nasilsiniz. Bu ara debbie macomber in kucuk mucizeler dukkani diye bir kitabini okuyorum. Siddetle tavsiye ederim. tam tamina kendinizi bulacaksiniz. Bizi anlatiyor cunku...

cnm nerdesin? neoldu merak ettim seni kese göründü mü?

İnşallah ama kalp atışı duyulmadı 8 haftalık olması gerekirken hemde hakkımızda hayırlısı olsun Allah isyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.

allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten kaybetmek zor ama en azından hamile kalabilmek umut verici

Canim evet kese gorundu insallah kalp atislarini da duyariz yakinda. En azindan dis degilmis Allah'a sukur. Kac gundur okuyorum yazilanlari ama yazamadim bir turlu. Ne bileyim cunku cevremdekilerin hamile haberleri hep icimi burkardi. Hepimiz icin dua ediyorum. Elimden sadece bu geliyor. Kaybetme korkusu da var tabii. O kadar alismisiz ki olumsuz haber almaya her an yine hersey tersine donecek gibi geliyor. Korkuyorum...

ay cnm çok sevindim rabbim devamını getirir kucağına alırsın inşallah
ya insanın böyle yeni evlenip hemeni pat diye birinin hamilelik haberini alınca içi burkuluyor ama burda çok farklı yıllarca uğraşıp zor kavuşan biri ancak umut olur cnm inşallah sağlıkla devam eder
ya seninde donmuşun olmamış diğer tedavilerinde, son tedavinde olmuş benim de donmuşum olmadı 2 tedavimde ilkinde 17 yumurta 5 e gidildi 1 kaldı iyi değildi, 2. de az ilaçla 5 toplandı 3. gün, 2 tane kaliteli embriyo transfer edildi ama gene donmuş olmadı ya bunu çok takıyorum ben neden donmuş kalmıyor ciddi bir problem mi var diye
senin bu tedavinde farklı ne yapıldı? herhangi bir destek ilaç aldın mı?

Cok sagol canim gercekten cok ugrastik. Benden daha cok ugrasanlarda var Allah biran once onlara da versin. Canim benim ilk tedavimde 26 yumurtadan 3. Gune 12 yumurta kaldi. Biz pgt yaptirdik 6 si saglikli denildi. 1 i verildi 4.gunde.olmadi.
5 i donduruldu. Ama dondurulanlarla da olmadi. Ohss oldum ama cok kotu degildi yinede.
sonra 3. Tedavim tam bir fiyaskoydu. 30 yumurta.2si transfer 3.gunde.kalanlarin Hicbiri donacak kadar kaliteli degil dediler. Ohss oldum ama nasil. Oluyorum sandim.
iste bu da son tedavimdi. 18 yumurta toplandi. 6 tane 5.gune kaldi. 5 tane donduruldu. Simdilik pozitif. İnsallah devami da gelir. Ben de puregonla orgalutran kullandilar. Daha oncekilerde gonal f kullanmislardi.
bence bu dr a cok bagli. Hele 3.tedavimdeki durum cok canimi skiyor. Hic kaliteli birsey yok elde ve olumlerden dondum:-(

senin gene dondurulacak embiriyoların olmuş şükür, bende olmadı 2 tedavimdede gerçi 2. tedavimde az yumurta elde etmeye çalıştılar 5 tane oldu onun da ikisi iyiydi transfer oldu işte biliyorsun sevindik sonra kaybettik
nasip artık inşallah 3. son olur benimde
sende çok sıkıntı çektin görünmedi derken süpriz yapmış annesi sana maşallah inşallah sağlıkla devam eder

Cok sagol canim insallah. Hepimiz icin surekli dua ediyorum. Hepimizn durumu farkli ama bence dr cok cok onemli. Gerekli ilac ne ise en iyi onlar takdir edebilirler. Sen nerelere gitmistin.

Cok sagol canim insallah. Hepimiz icin surekli dua ediyorum. Hepimizn durumu farkli ama bence dr cok cok onemli. Gerekli ilac ne ise en iyi onlar takdir edebilirler. Sen nerelere gitmistin.

benim ilki bahçeci umut tüp bebek, 2. gurgan kilinik nasip işte
şimdi hangisine gitsem bilemiyorum çok kararsızım

merhaba herkese benimde bu gün umudumun tükendiği bir gün oldu.37 yaşında tüp bebek 1 tüp bebek denememdi .17 yıllık bir evliliğim cocuksuzluk nedeniyle bitti .ikinci eviliğimde bebek adını anmak istemiyordum eşimin bir umut belki deneyelim düşüncesine ılaman bakarak başladık ama hüsranla bitti. bnde okulda calışıyorum öğrenciler cıvıl cıvıl cocuklar arasında en zor günü bu gün gecirdim. hastaneden test sonucunu aldıktan sonra eşimeden gelen telefona bile cevap veremedim . aglamayacam dedim. telefonum tekrar caldığında cocukluk arkadaşım arıyordu. yeni anne olmustu. bnm tedavi sürecimde hep morel verenimdi. beraber büyütecez derdi.telefonda bebişinin sesini duyunca oda ağladı bende . yolda gözyaşlarımı tutamadım. ya insan derdini kimseye anlatamıyor burakında rahat rahat ağlıyım dedim.bu hafta ben sulu göz gezerim artık.. rabbim kimseyi bu sıkıntıyla sınamasın.

Hazalcim cok uzuldum diyecek hicbirsey bulamiyorum. Allah sabir versin. Cok zor sinavimiz. Bence pes etme ama. umutlarin tazelenince maddi imkaninda varsa bir kez daha dene. Zaten uzulmuyor musun her gun. Ne kaybedersin?

Ozlemcim bence ikisi de iyi duyduguma gore. Gerci Ben umutu pek begenmemistim ama ulun bey ilgili degildi pek. Sevmemistim tam baslamak uzereyken merkez degistirdim. Olumsuzluk Nedenlerini sordun mu peki ek testler histereskopi vs yapildi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…