üzgünüm anne...

Yazının sonlarında bu durumu yaşayan var mı? yazmışsın .
Var ben varım aynısını yaşadım ben 12 yaşımdaydım annem bırakıp gitti , Üç abi bir baba ile kala kaldım ve hiç bilmediğim ev işlerini babamın yardımı ile yapmaya çalıştım okulumu bıraktım dört erkekli bi eve annelik yapmaya çalıştım annem mi gitmek istediği yere gidemedi terminalde dayım babam abilerim yakaladı ve babasının evine gitti bi süre oraya gittik geldik görmeye, resmen boşanma olacağı zaman bizi bende dahil hiç bir çocuğunu görmek istemediğini söyledi...
Kabul ettik ben 14 yaşına gelmiştim annemizi uzun süre görmedik daha sonra ben babamlarla daha fazla yapamadım ve anneme gitmek istedim ve gittim ama bana o kadar soğuktu ki sokaktan bi başkasını çevirip öyle sarılsam emin ol karşılık verirdi ama annem vermedi.
Daha sonra ben birkaç saat sonra yanından ayrıldım bu arada çalışmaya başlamıştım işe gittim ve bi kaç gün sonra haber gönderdi bi daha gelmesin diye 16 yaşındaydım.
Tamam dedim onada tamam artk rahatsız ettiycem dedim ve şuan 24 yaşındayım annem nerde kiminle bilmiyorum, evlenmiş diye duyduk ama asla görüşmedim oda istemedi zaten.
Şimdi ben ne yapmalıyım annem yok aynı senin gibi attığı dayaklar var aklımda sadece, Babam iyiydi anneme karşı asla şiddet olmadı aldatma olmadı o yine de bizi bıraktı.
Affettim mi asla ama nefret de etmiyorum hiç bişey hissetmiyorum ona karşı görsem de değişmez, benim hayatım da hep eksikti şimdi bi kızım var ona bağlılığım had safhada asla ayrılamam diyorum rabbim ayırmasın inşallah...
Sende asla vicdan azabı çekme o kendisi seçimini yıllar önce yapmış ve istediği olmayınca dönüş yapmış peki ya istediği olsaydı siz olur muydunuz şimdi umurunda, Emin ol olmazdınız ...

Canım seninle aynı durumu yaşadım sayılır ben daha kundakta bebekken annem çekip gitmiş başka bir adamla beni de goturmus yanında sırf nafaka alabilmek için bana yaşattığı acilari o adamin dayaklarini unutmuyorum hala. Babam güç bela icra yoluyla kurtarmış beni 6 yasında falandim aldığında tabii babam evlenmiş ben onların yanındayken ben onu anne bilmiyorum asla konusmadim onunla o beni görmeye günah çıkartmaya çok geldi yanıma ama ben onu asla affetmedim hiç bir zamanda pişman olmadim benim annem üvey annem benim Allahtan bu yönden yüzüm güldü üvey annem analık yaptı bana canım hakkını asla odeyemem

Canım çok üzgünüm senin için bizim gibiler için. Kelimenin bittiği yerlerden birisi de burası işte. Yaraların geçer mi bilmiyorum.
Ama içinden gelen neyse onu yap deneyerek sana ne iyi geliyorsa devam et yapmaya görüşmek mi görüşmemek mi?
Herkes anne baba olamıyor umarım bizler başarırız iyi bir anne olmayı.

Geçmişi düşünme hele artık şu halinle.Evet başına gelenler üzücü.Ama hayat sana bir fırsat verdi.Sen yuvana ve çocuğuna odaklan.Eminim çok iyi bir anne olacaksın.

Bence siz çok iyi bir anne olursunuz. Geçmişi hiçbir zaman unutamazsiniz . Size tek tavsiyem geçmişin kaygısıyla yasamayin. Sizi yapılmayan herşeyi siz evladina yaparsınız. Çünkü bu sizin ozleminizdir. Rabbim yardımcınız olsun.

Zaman ayırıp okuyan, yorum yapan herkese tesekkür ederim
h.sonu bana msj attı bizim ona olan kinimizden bahsetmis bende elimizden bu geliyo fazlası degil dedim mutlu olucaksam karşıma çıkmıcakmış görüşmeyelim yazdı benim kimseye kinim yok yazdım
En fazla 1 hafta aramaz sonra yine arar ama ben artık nasıl iyi hissediyosam öyle davranıcam benden önemli değil çünkü

ilk yaşayan siz deilsiniz canım ama sen bebeğine yaşatmamak için bence terapi almalısın sağlık diliorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…