- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Mesleğiniz nedir acaba? 6 yıl şart görev merak ettim.
Bu konuda onada kızmamak lazim en azından başından söylemiş ne olacağını.
Hayatın neler getireceğini kimse bilemez. Belki atandığın yerden biriyle tanışacaksın o yüzden hayırlısı..
Bilmiyorum ki hayırlısı olsun insallahSallaa.
Daha neleri çıkar.
Seven insan gelir hertürlü.
Merhabalar,
Arkadaş tavsiyesiyle biriyle tanıştım. 25 yaşındayım.Sohbet ve muhabbetimiz güzeldi. Karakter olarak da uyuşur gibiyiz. Sorun şu ki görüştüğüm bey özel sektörde çalısıyor. Bense atama bekliyorum. Eğer atanırsam doğu görevi 6 yıl olacak. Bunu konuştuğumuzda çözüm bulmak istediğini söyledi ama bizi tanıştıran arkadaslara da kendisinin dogu görevi icin benimle gidemeyeceğini söylemiş.
Üzüldüm çünkü karakter olarak uyustuk gibi ama bu kez iş sorunu araya girdi. Başka biriyle iş konusunda uyuşsak bile bu kez de karakterler konusunda sıkıntı yaşıyorum. Tabi ki yer seyin hayırlısını istiyorum ama hep böyle oldugu icin üzülüyorum.
Merhabalar,
Arkadaş tavsiyesiyle biriyle tanıştım. 25 yaşındayım.Sohbet ve muhabbetimiz güzeldi. Karakter olarak da uyuşur gibiyiz. Sorun şu ki görüştüğüm bey özel sektörde çalısıyor. Bense atama bekliyorum. Eğer atanırsam doğu görevi 6 yıl olacak. Bunu konuştuğumuzda çözüm bulmak istediğini söyledi ama bizi tanıştıran arkadaslara da kendisinin dogu görevi icin benimle gidemeyeceğini söylemiş.
Üzüldüm çünkü karakter olarak uyustuk gibi ama bu kez iş sorunu araya girdi. Başka biriyle iş konusunda uyuşsak bile bu kez de karakterler konusunda sıkıntı yaşıyorum. Tabi ki yer seyin hayırlısını istiyorum ama hep böyle oldugu icin üzülüyorum.
atanacağınızdan emin misiniz ki?
Neden üzülüyorsunuz ki ? O bunun kararını vermiş işini düşünmüş geleceği düşünmüş yaşanacak zorlukları düşünmüş ve olmayacağı kanaatine varmış. Bence siz de onun kadar kesin olmalısınız. Baştan olmaması ilerde sıkıntı yaşanmasından iyidir.
Sistem eskidi gibi degil malesef eş durumu artik olmuyor. Kimse kimse icin fedakârlik yapmak zorunda degil bunu biliyorumeş durumu olmuyor mu?
adam çözüm ararız demiş sizin için tek çözüm atandığınız yere gelmesi mi?
kusura bakmayın kimse işini bırakıp 6 yıl belirsizliğe gitmez.
Böyle belirsiz bi dönemde biriyle tanışmak biraz riskli zaten,ben beş yıllık sevgilim için ayni coğrafi bölgede başka bi ile taşındım,yeni tanıştığım biri olsa yapmazdım bu cidden zor bi karar.
Örneğin benim eşim mühendis benimle Batmana gelse ne olur nerede çalışacak? Her özel sektörde olan gidemez ki doğuya,ancak o da memur olacak da beraber doğuya gidebilesiniz.Belirsizlik durumu var malesef. Onu ikna etme gibi bir düşüncem yok çünkü verdigi karari etkileyemem. O da beni ikna etme çabasi içine girmez zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?