üzgünüm çok

şu bakıma zor, mesajla konuşuruz hep ama bazen ses ve mimik olmadıgı için anlaması zor oluyor. mesela böyle bir konu yanyanayken geçse kafama bile takmazdım belki.
Bizim sosyal ortamdaki sıkinti sizin ozel hayatinizda var gercekten sorun, bir smiley koymasin yandin.. acaba kizdimi neden boyle davrandi son zamanlarda basima gelen en.sinir.durum hala diyorum.kendime o smileyi koyacaktim diye ama.ne.careAllah cc yardimciniz olsun

Bizim sosyal ortamdaki sıkinti sizin ozel hayatinizda var gercekten sorun, bir smiley koymasin yandin.. acaba kizdimi neden boyle davrandi son zamanlarda basima gelen en.sinir.durum hala diyorum.kendime o smileyi koyacaktim diye ama.ne.careAllah cc yardimciniz olsun
teşekkür ederim.. evet yüzyüze olmayınca biraz zor oluyor, amin size de inşallah

sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz. ayda 1gün ya da 2gün gelip kalır. 5 yıldır böyle.
bugün yanyanayken tartışmadıgımızı söyledim. O da bu huyumuz kötü hiç atraksiyon heyecan yok, ayrılma şansımız yok dedi gülerek. ben bozuldum..
mesajla tartışıyoruz yanı mesela bunun üstüne hemen tartıştık ama atraksiyon yok heralde uzakta olunca.
Çok üzüldüm. zaten ayda 1 ya da 2 kez yarım gün buluşuyoruz oda da kavga edecek ne olsun ki.
Heyecan yok derken, "olumsuz yönde bir aksiyon yok" demek istemiş canım, bu kadar takılma. Bazen düşündüğümüzü ifade ederken yanlış kelimeler seçeriz ya.. Siz sürekli uzaktasınız; her vuslat, bir heyecan zaten.

Tartışmıyoruz diye konuyu açan sensin, bundan cesaret alıp o da espiriyi yapmış. Ama ben her şakanın altında bi ciddilik payı vardır diye düşünürüm. Ayrılma şansımız yok demek nedir yaa. Bunun üzerine ben olsam o an güzel bi tartışma yapardım bak bakalım heyecan var mı yok mu :D

Tartışmıyoruz diye konuyu açan sensin, bundan cesaret alıp o da espiriyi yapmış. Ama ben her şakanın altında bi ciddilik payı vardır diye düşünürüm. Ayrılma şansımız yok demek nedir yaa. Bunun üzerine ben olsam o an güzel bi tartışma yapardım bak bakalım heyecan var mı yok mu :KK70:
tartışmıyoruz diye konu açmadım,sorunun ayrıntısını dikkatli okursanız. yüzyüze tartışmadığımızdan bahsettim. ayrıca bunun üstüne de tartıştığımızdan.

Kafama ne taksam kurup kurup uykusuz kalsam diye düşündünüz herhalde. Ne var bunda alınacak. Benim yerimde olsanız yemeden içmeden kesilirsiniz. Bildiğin yontulmamış odunu seviyorum. Ağaç ile aşk yaşıyorum o derece.
kullandıgı kelimeler bilmiyorum alındım. ayrılma şansı falan. yani illa sürekli tartışıp ilişkide her an gidecek gibi mi duralım ne ki yani.
size de üzüldüm. umarım yontulur.. :)

Back
X