üzgünüm degerim yukselmedı dustu......................

dilberimk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2009
335
0
116
Diğer
arkadaslar bugunku kan testımde deger 9 kusur cıktı yanı dustu kımyasal gebelik oldu yanı boylece ılk tup bebek denemem negatıfle sonuclaNDI BUGUN UZULDUM AMA NAPALIM HERSEYDE VARDIR BI HAAYIR amasonuc bekleyen arkadaslar ınsallah sız guzel sonuclar alırsınız

çok üüzldüm canım ne diyeceğimi bilemiyorum kısmetmiş böylesi hayırlıymış sözleri seni ne kadar avutur bilmiyoum benim ilk denememde gebelik hiç oluşmamıştı bizi en iyi biz anlarız canım biz burdayız ve ben birgün hepimizin anne olacağına inanıyorum

canım senin adına üzüldüm...
vardır bundada bi hayır...
vakti zamanı gelince inbşallah oda olur...
pes etmek yok ama...

Hayırlı değilmişde canım....inşallah ikincide herşey güzel olur bebişini kucağına alırsın... sevgiler

dilberim bizim bebişler çok nazlı.. bizi yalvartmayı seviyorlar
ya da "allah sevdiği kulunun dualarını yalvarmalarını çok severmiş ve istediğini biraz daha istesin öyle vereyim "dermiş dua etmeye devam etsin diye
ve tüm sıkıntılarımızın bir mğkafatı var.biz seçilmiş anne aday adaylarıyız bizim o bebekler bir gelsin biz onlara anlatacağız çektiklerimizi özlemlerimizi ve bizim için ne kadar değerli olduklarını

haklısın edebıyatcı canım RABBİM SEVDİGİ KULLARINI YOK MAL YOKSUNLUGUYLA YADA EVLAT YOKSUNLUGUYLA SINRAMIS INSALLAH BIZDE RABBIMIN SEVDIGI KULLARIZDIR hayırlısı herseyın gec olsun guc olsum ama hayırlı sglıklı evlatlar olsun

Canım çok üzüldüm...Allah inşallah en kısa zamanda hayırlısını versin hepimize...

arkadaşım hiç üzülme. ilk denememde ben aynı şeyi yaşadığımda doktorum "yumurtanın döllenebildiğini embryonun tutunduğunu ve gebeliğin başladığını gördük. bu önemli ve güzel bir bilgi" dedi. sen de öyle düşün. inşallah bir dahaki sefere...

canım adına cok uzuldum aynı seyı 4 gun once bende yasadım kımyasal gebelık yasadım ama dımdık ayaktayım ve yenı tedavıme 15 gun ıcınde baslayacagım en azından hamıle kalabıldık bu bıle cok guzel bır gelısme canım allahım bıdahakı denememızde emınım bıze yavrularımızı verecek ben 5.denememde gebelıgı yasadım ve haylen umudum var bu kımyasal gebelık bana daha da hırs verdı hakkımızda hayırlısı olsun canım uzme canını

cok uzuldum dilberim 2 hafta once ben ayni seyi yasadim biliyorum cok uzuluyo insan ama herseyin hayirlisi bunda da vardir bir hayir seni cok iyi anliyorum
allah hepimizin yardimcisi olsun ve hepimize saglikli ve hayirli bebekler versin insallah

arkadaslar hepınıze destegınıız ıcın tesekkur ederım rabbım hakkımızda hayırlı olanı versın

canım çok üzüldüm ama herşey rabbimden biliyosun durmak pes etmek yok bi an önce kaldığın yerden tedaviye devam arayı açmaki bian önce meleğine kavuşasın

canım üzülme inşallah bir dahaki denemnde seni bekletmeden bebişin gelir

Allah ım inşallah bütün bebek isteyen anne adaylarına yasatır bu duyguyu hersey zamanını bekliyor bebeklerimizde... içindeki inanacını umudunu hiç yitirme canım o muhakkak gelecek annesinin kollarına
güsel düşünki herşey güzel olsun a.s.

Ben de bu negatif sonuclara alistim .Heralde pozitif sonucu alinca sasiracagim.Doktora diyecegim bir yanlislik olmasin diye:)Iki asilama 5 mikro negatif.Ilk dortte coook uzuluyordum.Hele bir tanesi tam yaza denk gelisti.Ictigim ilaclarin etkisiyle ellerim ayaklarim yaniyordu gecenin bir yarisi kalkip kendimi balkona atiyordum duvarlara yapisiyordum.aglama krizleri geciriyordum.kalp carpintisi ve menopoz etkisi yasamaya basladim.Cunku bir yilda 4 mikroyu yasadim.Sonuncu mikro icin Istanbula gittik esimle.Sonuc almaya iki gun kala ben donelim dedim birde negatif sonuc alinca o yolculuk bana tamamen zor gelir dedim.Tamam dedi esim.Dr. zaten 3 gun sonra donebilirsin demisti ben 10 gun sonra dondum.Sonuc icinse kimseyi istemedim yanimda.Kani verdim 3 saat sonra dedi.Tekrar gittim.Sonucu aldigimda kaniksamisim artik.Tamam dedim.Benim artik omuzlarim iyice coktu bu yolda.Simdi her denememin basinda her anlamda maddi manevi kendiimizi hazirliyoruz buyuk enemutlulukla basliyoruz.Sonuna dogru ustume yine bir caresizlik aliyor.

Transferlerde ilk 2 deneme haric embryolarda bir gun geriden kaliteli oluyor.Yani 4. gun sekiz hucreli oluyor ve tutmuyor.Ilk iki denemede i.kaliteydi.3 ve dortte cok kalitesizmis bunu anlatmadi dr.sayiyi cogaltmis bu yuzden.Bizde sansimiz cogalsin diye cok konuyor zanedip biri tutmasa biri tutar diyoruz meger cok kotuymusde ondan cok koyuyor.Sonuc alamayinca bu sefer dr.basladi sana bir laporoskopi yapalim demeye.Bende Ankara Istanbul aldim basimi gittim.Tr. nin eniyi hocalarindan 8 dr.a gorundum.Sadece bir tanesi daha laporoskopi yapip bakalim dedi.Digerleri kesinlikle gerek yok dedi.Ben laporoskopi diyen dr.da bir deneme yaptim.Diger dr.larada gittigimi ve lapo...yi kesinlikle onermediklerini soyledim.Oda tekrar degerlendirdi tamam dedi mikro yapti.Iyi yumurta olustu

Sonuc yine negatif.Bu sefer ben artik biktim.Biraktim.Bu sefer dr.la konustum.Oda 17 yumurtayla kesinlikle pesini birakma dedi .Once lapo. yapalim iki ay sonrada hem mikro hem tup yapalim dedi.Boylece yanlis sperm secme probleminden kurtuluruz tabi yine cok yumurta verirsen dedi.Ben de lapoyu oldum.Simdi hazirlaniyorum.Umudum yok degil ama bu negatif dusuncesi bana oyle bir yerlestiki.Tedavilere hevesle basliyorum,trnasferden sonraki 5 gune kadar herseyle umutla devam ediyor.O gunden sonra kendimi bir dinliyoru.Once pozitif mi diyorum ve icimdeki sesi dinliyorum.Ses ve hislerim hayir diyor negatif.Sonra gidiyorum negatif.Simdi acaba ben boyle dusundugun icin oyle oluyor diyenler var.Kimi bu kimyasal bir olay alakasi yok der.Bir psikologla yazistim ada bana muthis anksyeteniz var bu yuzden boyle oluor diyor.Hipnoz yapiyormus ama 7-8 seans yapmam lazim diyor oda 1.5 milyar falan.Benim ona vercek param yok.Zaten hipnoz tehlikeli olabiliyormus.Grekli mi boyle bir tedavi gereksiz mi bile varsa yardimci olun Masallah icimi bosaltivermisim.kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…