Sonuc yine negatif.Bu sefer ben artik biktim.Biraktim.Bu sefer dr.la konustum.Oda 17 yumurtayla kesinlikle pesini birakma dedi .Once lapo. yapalim iki ay sonrada hem mikro hem tup yapalim dedi.Boylece yanlis sperm secme probleminden kurtuluruz tabi yine cok yumurta verirsen dedi.Ben de lapoyu oldum.Simdi hazirlaniyorum.Umudum yok degil ama bu negatif dusuncesi bana oyle bir yerlestiki.Tedavilere hevesle basliyorum,trnasferden sonraki 5 gune kadar herseyle umutla devam ediyor.O gunden sonra kendimi bir dinliyoru.Once pozitif mi diyorum ve icimdeki sesi dinliyorum.Ses ve hislerim hayir diyor negatif.Sonra gidiyorum negatif.Simdi acaba ben boyle dusundugun icin oyle oluyor diyenler var.Kimi bu kimyasal bir olay alakasi yok der.Bir psikologla yazistim ada bana muthis anksyeteniz var bu yuzden boyle oluor diyor.Hipnoz yapiyormus ama 7-8 seans yapmam lazim diyor oda 1.5 milyar falan.Benim ona vercek param yok.Zaten hipnoz tehlikeli olabiliyormus.Grekli mi boyle bir tedavi gereksiz mi bile varsa yardimci olun Masallah icimi bosaltivermisim.kusura bakmayin