üzgünüm degerim yukselmedı dustu......................

dilbercim bütün arkadaşlar aynı fikirdeyiz zamanı gelmedi sağlık olsun ilkinde olmayabilir üzülme ne olur felan filan hepside doğru ama en önemlisi ne biliyormusun umut umudun bittiyse yapacak hiç bir şey yok her defasında neğatif de olsa dimdik ayağa kalkıp allahın izniyle ben anne olacağım diyebilmek
bu yolda gerçekten istekli olmak ve allahtan dilemek allah hepimizin yardımcısı olsun
rabbim anne olmak isteyen bütün arkadaşlarımıza ve bize künfeyekün desin inşallah ve tez zamanda versin meleklerimizi

hülya 35 sanırım en son laproskopi oldun
size bir kaç kez yazmıştım sonuçlar nasıl çıktı...biraz şişlik var demiştiniz...umarım birgün hepimizin yüzü güler...benimde umudum yok ya hayırlısı...

benimde senden farkım yok...8 aşılama 5 mikro ikisi donma çözme bunların....çok yorgunum nerdeyse evleneli yazın 10 yıl oluyor...en güzel vaktimi bu işlere ayırdım ...maddi manevi çöktüm...sanki dünya yıkıldı ben altında kaldım....boş ver diyorum olmuyor son 3 denemem bahçecide...basit sperm sonucuyla başladığımız işin çıkmazı içindeyim

benimde embriyo sayısı kalitesi iyi her seferinde 3 transfer...derken son denemede 5. gün bekleyelim dendi...işte o zaman anlşıldı embriyoların beşinci gün gelişimlerini durdurduğunu...tabi bu bana negatif sonuçtan sonra söylendi...ben şaşkın doktorlar şaşkın iyi
yumurta iyi sperm iyi embriyo sonuç yok

Nilencigim.
Ben on gun once lapo. oldum.Sislik ve morluk vardi.Probla deldikleri yer damara denk gelmis.Ilk gun sistim ve karincevremde morluk vardi .Sonradan kasiklarima dogru morluk ve odem iyice inci.Simsiyah oldu heryerim.Aile hekimine gittim oda jinekolog.Damara denk gelmisler dedi.Halimi gorseniz unlu bir yerde degil de Ssk da yaptirmis zannedersin .Neyse yari yariya azaldi morluklarim.Simdi iyilesmeyi bekliyorum.Nisanin 10 undan sonra Istanbul a gidecegim.Bakalim deneyecekler.Bende acaba yumurta kalitesi ve sayisi ayni olur mu diye endisekeniyorum.Dr. zaman yeterli dedi ama. Laporoskopi sonrasi yumurta sayisi kalitesi degisir mi acaba.Senin durumun nasil.Laporoskopi oldun mu.Benim ilk basta hicbir problemim yoktu.2002 de kanal filmim var tamamen acik.Simdi ise kanallrim tikandi polikistik olmusum 3. denemeden sonra.Killanma ve adet duzensizligi yok.Iki cesit polikistik varmis.Biri dogustan.Onda killanma duzensiz adet vs.Benimki sonradan olan .Adet duzensizlig ve killanma yok.Ama kucuk kucuk birsuru yumurta var.Izmirde ilk mikrodan sonra bende muthis sivilcelenme oldu.Sirtim heryerim.Burdaki dr.a soyluyorum.uc denememi de o yapti bisey yok alerjik diyordu.Bahceciye gittim.Adam bir bakti polikistik olmussun.Bu yuzden sirtin oyle dedi.Tedaviler yuzunden olmusum.Seker hapi verdi.Senin durumun nasil.

merhaba hülya 35
benim durumum biraz garip basit sayı sorunu vardı bizde...ama şu an işler karışık embriyo gelişiminin 5. gün bıçakla kesilmiş gibi durduğu söylendi...murat berksoya gidiyorum diyet
kilo spor falan ...benimki muamma yani

rahim temiz iki rahim filmi iki laproskopi oldum polip temizlendi ...ama şuan tıbbi gelişmeler
poliplerin gebliğe engel olmadığını söylüyor...şaştım yani...

belki tamamen bırakmak mı lazım ama oda olmuyor ki....eşimde bende hep çocuk istedik
çok uğraştık...hiçbir tatili kafam rahat geçirmedim hep tedavilerle boğuştum...zaten şu an son yapılabilecekleri yapıyorum ..kilo yavaş gidiyor onu hızlandırmam lazım...yürüyüş yapıyorum..hayvansal gıda yok denecek kadar az...bitki çaylarım var...e vitamini b 12 kullanıyorum eşimede sperm kalitesini artırıcı ilaçlar verdi ...ben keçiboynuzu yapıyorum ne yapalım umut fakirin ekmeği

canım unutma herşeyde bir hayır vardır. Allahın bir bildiği vardır. Ama pes etmek yok tamam mı? Allahımın izniyle sende bebişini kucağına alacaksın canım

allah razı olsun ...bildiğimiz şeyler hayrolsun demek ...ama insan başkasından duyunca daha bi moral buluyor...

arkadaşlar bu hipnoz bioenerji vs. inanmayın bence. Boşuna paranızı harcamayın. ben 2. denememde ilgilendim ama boşuna gitti param sonuç kimyasal gebelik 3. denememi allah kısmet ederse eylül de yaptırabileceğim...kimyasal gebelik bizim için olumlu bişey mi onuda çözemedim, benim doktorum negatif sonuçtan hiç bir farkı yok diyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…