- 24 Haziran 2016
- 202
- 158
- 33
- Konu Sahibi su_perisi su_perisi
-
Yemek yap, çamaşır yıka, avmye gitme evde otur, okurken ben bunaldım, tamam yardım etsin de sanki kadını sırf çalıştırmaya getirmişsiniz, yardıma değil de. Her şeyi ona yaptıracaksanız ücreti karşılığı birini tutmanız daha mantıklı. Yaşlı kadına ağır geliyor olabilir bu kadar iş. Eşinize niye ayıp oluyor?
Daha önce konu açmıştım. Doğuma nasipse 6-7 hafta var ama riskli gebelik olduğu için evdeyim ve genelde yatıyorum. Yürümek üstümü giyinmek duş almak bile çok zor. Ev temizliğine kadın geliyor. Yemek ve bebek eşyalarını hazırlamak için annemi çağırmıştım. Bi şekilde geldi. Duş alıyor anne saçını kurut diyorum kim alacak makineyi diyor. Bebek için avmye gitcem diyo diyorum orda yorulup harcayacağın enerjiyi evde başka bişiye harca diyorum alma bişi zaten aldın yeteri kadar diyorum. Ben kendim giderim sıkıldım diyo. Yemek koycak yemek de patates kızartması söylemesi ayıptır domates ve yoğurt istiyorum birini versem yetmez mi diyo sonra hamile olunca kıyamadı koydu ikisinide. Bebek uyku setini yıkıcaz tutturuyo yorganı ben yıkamam siz yıkayın mevzu makineye atıp yıkama. Neyse bugün yıkadık akşama yemek yapmam diyo dedim menemen yapalım yapmadı. Açıkcası çağırdığım için üzgünüm. Hata yaptım. İçimden yüzüne gülmek ve konuşmak hiç gelmiyor. Kalbini de kırmak istemiyorum ama elimde değil hiç sıcak davranmak gelmiyor içimden. Her şeye bi kulp buluyor onu yapamam bunu beceremem yaparkende binbir zorlukla yapabiliyor. Herşeye negatif yaklaşıyor. Fırını çalıştıramam, düdüklüyü kapatamam, sandelye getir kendine diyorum getiremem. Devamlı yapamam edemem. Doğum olunca elime alamam. Oturup ağlamak istiyorum. Kötü düşüncelere kapılıp kimseyi üzmek istemiyorum. Her şeyden önemli sağlıkla doğum yapabilmem. Anne ahı almak istemem ama ne yapcağımı bilmiyorum. Eşime de ayıp oluyor ama ağzını açıp bi kelime söylemez Allah için Allah ondan razı olsun. Bana telkin verin kızlar ihtiyacım bu. Sevgiler.
Ben de rahatsiz oldum. Boyle seyler gonul isi. Isteyen yapar yapmayan da kotu anne olmaz. Ayrica patates kizartmasi tencere yemeginden daha zahmetli bence. Riskli gebelikte dolaptan yogurt ve domates alabilirsin, yorgani makinenin icine atabilirsin. Eger bu kadarcik seyi dahi yapman yasak olsa hastaneye yatisini isterdi doktorun. Esin yardim ediyor temizlik icin yardimci da aliyorsun annene ihtiyac yokmus. Eger annenin normal zamanda tuhafliklari varsa bilemem ama bu anlattiklarina dayanarak soyluyorum. Annende bir anormallik yok gibi. Hamilelikten hormonlarin cosmus sanirim. Kendini de anneni de uzmemeye calis. Komedi filmi izle, cami acmak suretiyle de olsa temiz hava al, guzel muzikler dinle meditasyon yap.Uslubunuz boyle mi peki hep? Ben acikcasi rahatsiz oldum. Sanki annem degil mi tabii yapacak havasinda yaziyorsunuz. Bence niyetiniz bu degil ama soyleyis bicminizden bu anlasiliyor.
Saçını kurutmasın boşverin isterse kurutur.
Birakin gitsin avm ye gezsin biraz kafasi dagilsin. Sıkılmış kendisi de söylüyor.
Hem yogurt hem domates istediniz peki kendiniz alamayacak kadar mi kotu durumdasiniz?
Yani yapı meselesi o değismez. Ben de ameliyat oldum annem corba bile yapmadi. Kati yemem yasakti. Ablam ayran yapti da ictim ben 8 o 10 yasindaydi.
Ama siz hamilelik sebebiyle biraz abartili ve takintilisiniz. Bu cok normal sıkmayın canınızı.
Siz de biraz kontrolculuk gordum .
Anneniz cocuk degil sacini kurut demeniz.
Avm ye gidecek kadina o enerjini evde harca demeniz ki yaris ati degil.
Surekli su yap bunu yap yaklasiminiz eminim annenizi geriyordur.
Kendide yaninizda olduguna gore mutlaka yemek yapacaktir cunku o da oradan yiyor.
Biraz serbest birakin
Ben de rahatsiz oldum. Boyle seyler gonul isi. Isteyen yapar yapmayan da kotu anne olmaz. Ayrica patates kizartmasi tencere yemeginden daha zahmetli bence. Riskli gebelikte dolaptan yogurt ve domates alabilirsin, yorgani makinenin icine atabilirsin. Eger bu kadarcik seyi dahi yapman yasak olsa hastaneye yatisini isterdi doktorun. Esin yardim ediyor temizlik icin yardimci da aliyorsun annene ihtiyac yokmus. Eger annenin normal zamanda tuhafliklari varsa bilemem ama bu anlattiklarina dayanarak soyluyorum. Annende bir anormallik yok gibi. Hamilelikten hormonlarin cosmus sanirim. Kendini de anneni de uzmemeye calis. Komedi filmi izle, cami acmak suretiyle de olsa temiz hava al, guzel muzikler dinle meditasyon yap.
Actifry buyuk kolaylik gercekten. Oturdugun yerden patatesleri dograyarak kendin de yapabilirdin. En basit isleri bile annene buyurmussun. Burada istedigin seyler abarti. Alintiladigin mesajimda bunu irdelemistim. Cok fazla talep olunca itiraz etmesi normal. Negatif bir durum yok. Kadin bunalmis resmen ve evden kacip avm'deki isleri bahane ederek biraz nefes almak istiyor. Ona da avm'de harcayacagin enerjiyi evde harca demissin kadincagiza. Hormonlarin cosmus canim ve memnuniyetsizligini hissediyordur annen. Iliskiniz zarar gorebilir. Annecigine uzuldum gercekten.Actifryda yapınca çok zor bişi değil ya ama tabiki emek eline koluna sağlık. Onu yaptı bunu yapmadı diye anlatmak da saçma. Bana dert olan herşeye negatiflik. Her söylediğim istediğim şeye önce bi yapamam denmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?