Üzgünüm ve aşırı sinirliyim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Kimle konuşsam olmuyor gerçekten olmuyor. Sevgisizlik ten yalnizliktan o kadar bıktım ki .. hayat çok boş geliyor. Evet biliyorum sevgili mi tek derdimiz diyeceksiniz. Tabiki de değil. Ailem yüzünden kendimi yıllarca heba ettim üzdm psikolojimi bozdum. Doğru düzgün kimseyle ilişki kuramadım demelerim boş çıktı. 1 buçuk ay önce de işten ayrıldım sürekli kaygı atakları yaşıyordum. Şimdi tekrardan kendimi toplama sürecindeyim . Evdeyim. Bazen geziyorum yapmam gereken şeyler var iş başvuru için onu yapmaya çalışıyorum tek arkadaşım ile beraber. Lakin sorun şu ki ben hayattan zevk almıyorum neden böyle bilmiyorum yalnız mutlu olamıyorum mutluluk duyamıyorum film izlemek kitap okumak hiçbiri yetmiyor bana. Hep bir eksik boşluk var içimde. Lakin karşıma çıkan inaanalrin hepsine güven de duyamıyorum ayrılıp üzülmekten korkardim hep. Bukez ise biriyle tanıştım netten bu kişi de benim.gibi psikolojik sorunları olan kisilerin katıldığı bir gruptan . Panik atak varmış onda da şuan daha iyi durumda. Neyse ben bununla konuştum ettim 2 haftadır her gece kameralı olsun vs bir türlü buluşmk istemedi korkuları varmış bana alışmak ayrılmak üzülmek gibi Kasım da birinden ayrılmış panik atak yüzünden başka şehirde imiş kız yanına gidememiş filan . Çok üzülmüş aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorms. Bir yandan anliyordum bende bu korkuları yaşayan biriyim. Ama bu kaçınma olayı artık beni fazlasıyla sıktı. Yakinlastikca mesafe istiyor gibi . Bugün patladim zaten pazartesi yada salı asker gidecek 20 günlük bedelliye. Kacingan birisin ben kaygiliyim sıkıldım.artik dedim bir sürü şey söyledim bir ton laf yazıyorum sakinlestirecek açıklama bile yok . Yok işte haklısın kim.olsa böyle düşünür anlatamıyorum kendimi bilmem ne. Sinirden basım çatlıyor. Ağlamak istiyorum devamlı yine hayat enerjim çekildi. O kadar bahtsizim ki. Bu kişiye duyduğum sinir geçmiyor içimde. Abartiyorsun diceksiniz ben de farkındayım hemen kapiliyorum birine çünkü başka türlü mutluluk sağlayamıyorm içimde.
Napicam ben bu şekilde cidden bilmiyorumm aşırı sıkıldım kendimden sevgi açtığımdan. Bunu doyuramamaktan.

Nasip kısmet zamanı gelince sizinde sevdiğiniz sizi seven biri olacak.

Bana kalırsa baskası icin bu kadar cabalamayın. Sizi isteyen zaten elinden geleni yapar.
Zorla olacak değil ya.

Yalnız hissetmek çok insani bir durum
Ancak biraz insan içine karışın
Zaten psikolojik sorunlar yaşarken bir de sizden daha ağır sorunları olan insanlarla uğraşmak niye. Hastayım diye diye daha çok hasta edersiniz ruhunuzu. Size tavsiyem sorunlu guruplardan ve netten uzak durun. İnsan içine karışın, görüşüp biraraya gelebildiğiniz insanlarla diyalog kurun

Bn psikolog ve psikoterapi çok denedim. Bu grup hastayiz diye ağlayan bir grup değil başka birşey çözüm odaklı bir çok iyileşen insan var. Umut verici bu yüzden takip ediyorum. Kendime kızgınlığını neden biri olmadan yapamıyorum zaten çocuğa yazan da bendim çünkü b.k vardı gerçekten.

Sen bile kendi icindeki sorunlarini halledememisken neden sorunlari olan birini hayatina katmaya calisiyorsun.

Yapacagin tek sey , sorunlarina sorun eklemek olur.

Daha bir seyler baslamamisken uzak dur. Sadece ondan degil, bir sure butun erkeklerden...

Duygusal yakınlık ihtiyacım ne olacak peki cidden biktim

Bu aralar ben de ayni durumdayim ve otomatik olarak yanlis kisileri sectim yine.

Yanlislar elene elene dogru kisi bulunacak. Biraz zaman...

Kendini kaptırıyor musun peki benim gbi her yanlış seçimden sonra 3-4 gün çekiyorum bu iğrenç ruh hallerini.. içim içime sığmıyor ağlamak istiyorum ve hiçbir şey yapasim gelmiyor böyle olunca. Birde gerizekali yarın buluşalim dedi ben patlayınca tabi sözde bugün de buluşmak isteyecekmis ben sabah yazdığını görmeyince dayısı hastalanmış falan fıstık ya hep boş geliyor nedense ona sinirim tavan şuan. Ben kriz geçirdikten sonra senle buluşup napicam gerzek dimi yani. Umrunda bile değil gitmiş maç izlerken payalsim yapmış aptal
Kendi malligima doymayayim ben ya :/

Kendi içinizdeki boşluğu kendiniz dışında kimse dolduramaz. Hiç bir ilişki mutsuz bir ınsana uzun süreli mutluluk sağlamaz. Öncelikle kendinize yetebilmeli ve duygu durumunuzu düzeltmek için bir şeyler yapmalısınız.
Hayatta sizi neyin mutlu neyin mutsuz ettiğini bilmediğiniz zamanlarda yaşanan ılişkiler çok sağlıklı olmuyor. Çözümü içinizde aramalısınız.

Arıyorum ama bulamıyorum sorun burada.. iş desen şanslı olamadım hep sorunlu yerlere denk geliyorum.. şuan issizim bakmıyorum da. Evdeyim sıkılıyorum vesaire.. sevgi boşluğu kendi kendinle naisl gider bilmiyorum. Kitap oku film izle hep bir yere kadar .. çevrem de yok ve kursa.filan gitsem.istek.yok

Siz kendinizi sevdikten sonra diğer insanlar sizi sevmiş mi sevmemiş mi pek umurunuzda olmaz. Yani en azından bu konuyu dert etmezsiniz.

Önce işe kendinizi sevmekle başlayın bence.

Siz kendinizi sevdikten sonra diğer insanlar sizi sevmiş mi sevmemiş mi pek umurunuzda olmaz. Yani en azından bu konuyu dert etmezsiniz.

Önce işe kendinizi sevmekle başlayın bence.

İnsan kendini nasıl sever ? Seviyorum kendimi demekle olay biter mi ? Paylaşım ihtiyacı konuşmak bölüşmek kendi kendinle bunları yapamazsın

Kendinizi sevin öncelikle. Biraz üşengeç gördüm sizi. Kendiniz için bir şeyler yapmalısınız. Oturdukça usengecli bataklık gibi kaplar insanı. Biraz yürüyüş yapın bence spor iyi gelir. Işsiz de olmaz. Maalesef gezmek tozmak, alışveriş, sosyallik bunların hepsi asgari de olsa para istiyor. Ayrıca boş günümde kitap dizi beni de çok sarmıyor. Ama işten gelip kendime iki saatim kalsa yaptığım her şey çok tatlı geliyor.

İşten çıkma sebebim psikolojik sıkıntılar ve sorunlu bir tempo idi . Tekrar is bakacagim elbet ama şuan değil.. hazırlamam gereken sunumlar var iş başvurusu için. Lakin o da iste hep istek itme yapma meselesi

Kendini sevmek lafla olacak bir şey değil ki. Sevdiğiniz insanlara sevginizi hissettirirsiniz değil mi? Kendinize de gösterin. Sürekli hayatınızı, kendinizi eleştirmeyi kenara bırakıp, mutlu olduğunuz şeyleri yapın. Gezmeyi seviyorsanız gezin turlara katılırsanız yalnız hissetmezsiniz. Kendinize bir şeyler alin. Alın kahvenizi kitabınızı mis gibi vakit gecirin.

Bazı şeyleri haddinden fazla kafaya takmak hiç iyi olmuyor. İçimizde bulunduğumuz durumun iyi yönlerine odaklanırsak kendimizi daha iyi hissederiz. İstediğimiz bir şey olmuyorsa belki de zamanı değildir.

Bazı şeyleri haddinden fazla kafaya takmak hiç iyi olmuyor. İçimizde bulunduğumuz durumun iyi yönlerine odaklanırsak kendimizi daha iyi hissederiz. İstediğimiz bir şey olmuyorsa belki de zamanı değildir.

Biliyorum ama bazen elde değil .. bide bu olmuyorsa vardır bisey olmuyorsa zamanı değildir daha iyisi olacaktır tarzı cümleler önceden beni çok rahatlatırdi ama şimdi o hissi kaybettim inancım gelmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…