Kendini sevmek lafla olacak bir şey değil ki. Sevdiğiniz insanlara sevginizi hissettirirsiniz değil mi? Kendinize de gösterin. Sürekli hayatınızı, kendinizi eleştirmeyi kenara bırakıp, mutlu olduğunuz şeyleri yapın. Gezmeyi seviyorsanız gezin turlara katılırsanız yalnız hissetmezsiniz. Kendinize bir şeyler alin. Alın kahvenizi kitabınızı mis gibi vakit gecirin.
Canın mı sıkıldı? Git kendini dışarıda güzelce bir gezdir, güzel bir yemek ısmarla kendine, üzerine cilasini kahveyle yap.İnsan kendini nasıl sever ? Seviyorum kendimi demekle olay biter mi ? Paylaşım ihtiyacı konuşmak bölüşmek kendi kendinle bunları yapamazsın
Canın mı sıkıldı? Git kendini dışarıda güzelce bir gezdir, güzel bir yemek ısmarla kendine, üzerine cilasini kahveyle yap.
Aynaya bak, oh be canım kendim ne güzel de.
Kendi kendinle de güzel vakit geçir, kendinde huzur bul. Kendine değer ver. Sana hak ettiğin değeri vermeyenleri hayatından çıkar.
Benim kendini sevmek denilince yaptiklarim bu.
Ben de bir ara aşırı karamsardım. Şimdi karamsarlığim azaldı, sebebi ise güzel şeyleri hayal etmek. Mesela " bugün şuralara gidemiyorum ama ileride mutlaka gideceğim" diye düşünmek gibi.Biliyorum ama bazen elde değil .. bide bu olmuyorsa vardır bisey olmuyorsa zamanı değildir daha iyisi olacaktır tarzı cümleler önceden beni çok rahatlatırdi ama şimdi o hissi kaybettim inancım gelmiyor
Ben bir yöntem geliştirdim kendime.Dün yaptım bunu aşırı bunalmistim çıktım yemek yedim yürüdüm baya yorgunluktan ölerek döndü m ne sinirim geçti ne üzüntüm ..
Ben de bir ara aşırı karamsardım. Şimdi karamsarlığim azaldı, sebebi ise güzel şeyleri hayal etmek. Mesela " bugün şuralara gidemiyorum ama ileride mutlaka gideceğim" diye düşünmek gibi.
Ben bir yöntem geliştirdim kendime.
Beni üzen, kızdığım biri varsa sanki karşımdaymış gibi düşünüp hissettiklerimi vs. anlatıp içimi döküyorum. Çok da iyi geldi. Aylardır kızgın olduğum birkaç insanla o negatif bağı kestim ve artık daha mutlu hissediyorum.
Deneyin isterseniz.
Valla ben bunu yaparken aslında kızdığım insanların bir hiç olduğunu fark ettim.Hayal ettim de bian. İçimi döküyor m söylüyorum ama onun haberi yok cevap da alamıyorum.. nasıl rahatliyorsun
İleride iyi bir işin olacağını, tatiller yapacağını hayal edebilirsin. Eline kağıt kalem al, içinden ne geçiyorsa yaz, hayallerin, kırgınlıkların vs. Çok rahatlatıcı.Zaten insani yaşatan hayaller... Sabır sabır başka türlü çözüm yok bizim.gibiler için. . He ailem varlıklı olsa tatiller şunlar bunlar farklı olurdu belki o da olmadığından napalim
Valla ben bunu yaparken aslında kızdığım insanların bir hiç olduğunu fark ettim.
Kızgınlıktan onların zavalliligina acıma evresine geçiş yaptım :)
Aynaya bakarak ya da tv ekranına bakarak yapanlarda varmış ama ben masada oturuyorum karşı sandalyede o insan oturuyormuş gibi yapıyorum.Senin adına sevindim.. bende de Ave o geçmişe dönük insanalri sevmeme sorun yasatan kişileri düşününce sinirleniyorm ama öyle çok değil sadece umutla bakmami engelliyor hep böyle insanalr var diye . Deneyecegim.bu yöntemi aynada mi yapiyosun
İleride iyi bir işin olacağını, tatiller yapacağını hayal edebilirsin. Eline kağıt kalem al, içinden ne geçiyorsa yaz, hayallerin, kırgınlıkların vs. Çok rahatlatıcı.
Aynaya bakarak ya da tv ekranına bakarak yapanlarda varmış ama ben masada oturuyorum karşı sandalyede o insan oturuyormuş gibi yapıyorum.
Annem yaşam koçu. Ondan duydum yanılmıyorsam.Psikolog filan mı.onerdi bunu ?
Ben de aslinda umutsuzluk ve hayalkırıklığı var . Sürekli birileriyle flortlesmek istiyorum ama hep olmuyor 1-2 hafta boom patlıyor. İstediğim.gi i biri çıkmadıkca umutsuzluk çöküyor. İş güç para çok mutlu etmiyor beraber yiyecegim insanalr arıyorum hep .
Annem yaşam koçu. Ondan duydum yanılmıyorsam.
Ya aslında düzgün birilerini bulsan flört edeceğin o da iyi geliyor.
Netten falan bulmak yerine erkek kankan falan yok mu? O birileriyle tanışırsın.
Istediğin zaman özelden yazabilirsin :)İşte kavun değil ki koklayalim düzgün mu ne belli olmuyor.. var erkek kanka da bence kötü çıkan yine çıkabilir ha net ha reel artık çok farklı gelmiyor bana. Bu arada ne güzelmiş annenin mesleği. Profil bilgilerini kapatmışsn bakamadım :/ genelde konularima.yorum yapiyosun arkadaş listeme eklemek.istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?