Üzgünüm ve aşırı sinirliyim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kendime yuklenmekten vazgectim eskiye oranla.. lakin tek basima aktiviteler zevk vermiyor onu da zamanında yapmıştım çok. Çevre edinmek için insanlara güvenmek lazım o da çok zor garip garip insanalr var cidden . Duygusal boşluk karşı cinsten birini istiyor illa . Hoş biri olacak gibi olunca da deli gibi korku geliyor ayrılırsam acı cekersem diye bende bilmiyorum neyin nesi saçma bir durum bu

İnsan kendini nasıl sever ? Seviyorum kendimi demekle olay biter mi ? Paylaşım ihtiyacı konuşmak bölüşmek kendi kendinle bunları yapamazsın
Canın mı sıkıldı? Git kendini dışarıda güzelce bir gezdir, güzel bir yemek ısmarla kendine, üzerine cilasini kahveyle yap.
Aynaya bak, oh be canım kendim ne güzel de.

Kendi kendinle de güzel vakit geçir, kendinde huzur bul. Kendine değer ver. Sana hak ettiğin değeri vermeyenleri hayatından çıkar.

Benim kendini sevmek denilince yaptiklarim bu.

Dün yaptım bunu aşırı bunalmistim çıktım yemek yedim yürüdüm baya yorgunluktan ölerek döndü m ne sinirim geçti ne üzüntüm ..

Biliyorum ama bazen elde değil .. bide bu olmuyorsa vardır bisey olmuyorsa zamanı değildir daha iyisi olacaktır tarzı cümleler önceden beni çok rahatlatırdi ama şimdi o hissi kaybettim inancım gelmiyor
Ben de bir ara aşırı karamsardım. Şimdi karamsarlığim azaldı, sebebi ise güzel şeyleri hayal etmek. Mesela " bugün şuralara gidemiyorum ama ileride mutlaka gideceğim" diye düşünmek gibi.

Dün yaptım bunu aşırı bunalmistim çıktım yemek yedim yürüdüm baya yorgunluktan ölerek döndü m ne sinirim geçti ne üzüntüm ..
Ben bir yöntem geliştirdim kendime.
Beni üzen, kızdığım biri varsa sanki karşımdaymış gibi düşünüp hissettiklerimi vs. anlatıp içimi döküyorum. Çok da iyi geldi. Aylardır kızgın olduğum birkaç insanla o negatif bağı kestim ve artık daha mutlu hissediyorum.

Deneyin isterseniz.

Ben de bir ara aşırı karamsardım. Şimdi karamsarlığim azaldı, sebebi ise güzel şeyleri hayal etmek. Mesela " bugün şuralara gidemiyorum ama ileride mutlaka gideceğim" diye düşünmek gibi.

Zaten insani yaşatan hayaller... Sabır sabır başka türlü çözüm yok bizim.gibiler için. . He ailem varlıklı olsa tatiller şunlar bunlar farklı olurdu belki o da olmadığından napalim

Hayal ettim de bian. İçimi döküyor m söylüyorum ama onun haberi yok cevap da alamıyorum.. nasıl rahatliyorsun

Hayal ettim de bian. İçimi döküyor m söylüyorum ama onun haberi yok cevap da alamıyorum.. nasıl rahatliyorsun
Valla ben bunu yaparken aslında kızdığım insanların bir hiç olduğunu fark ettim.
Kızgınlıktan onların zavalliligina acıma evresine geçiş yaptım :)

Zaten insani yaşatan hayaller... Sabır sabır başka türlü çözüm yok bizim.gibiler için. . He ailem varlıklı olsa tatiller şunlar bunlar farklı olurdu belki o da olmadığından napalim
İleride iyi bir işin olacağını, tatiller yapacağını hayal edebilirsin. Eline kağıt kalem al, içinden ne geçiyorsa yaz, hayallerin, kırgınlıkların vs. Çok rahatlatıcı.

Valla ben bunu yaparken aslında kızdığım insanların bir hiç olduğunu fark ettim.
Kızgınlıktan onların zavalliligina acıma evresine geçiş yaptım :)

Senin adına sevindim.. bende de Ave o geçmişe dönük insanalri sevmeme sorun yasatan kişileri düşününce sinirleniyorm ama öyle çok değil sadece umutla bakmami engelliyor hep böyle insanalr var diye . Deneyecegim.bu yöntemi aynada mi yapiyosun

Aynaya bakarak ya da tv ekranına bakarak yapanlarda varmış ama ben masada oturuyorum karşı sandalyede o insan oturuyormuş gibi yapıyorum.

İleride iyi bir işin olacağını, tatiller yapacağını hayal edebilirsin. Eline kağıt kalem al, içinden ne geçiyorsa yaz, hayallerin, kırgınlıkların vs. Çok rahatlatıcı.

Yaptığım şeyler aslında dönem dönem kişisel gelişim kustugum için..

Aynaya bakarak ya da tv ekranına bakarak yapanlarda varmış ama ben masada oturuyorum karşı sandalyede o insan oturuyormuş gibi yapıyorum.

Psikolog filan mı.onerdi bunu ?
Ben de aslinda umutsuzluk ve hayalkırıklığı var . Sürekli birileriyle flortlesmek istiyorum ama hep olmuyor 1-2 hafta boom patlıyor. İstediğim.gi i biri çıkmadıkca umutsuzluk çöküyor. İş güç para çok mutlu etmiyor beraber yiyecegim insanalr arıyorum hep .

Annem yaşam koçu. Ondan duydum yanılmıyorsam.

Ya aslında düzgün birilerini bulsan flört edeceğin o da iyi geliyor.
Netten falan bulmak yerine erkek kankan falan yok mu? O birileriyle tanışırsın.

Annem yaşam koçu. Ondan duydum yanılmıyorsam.

Ya aslında düzgün birilerini bulsan flört edeceğin o da iyi geliyor.
Netten falan bulmak yerine erkek kankan falan yok mu? O birileriyle tanışırsın.

İşte kavun değil ki koklayalim düzgün mu ne belli olmuyor.. var erkek kanka da bence kötü çıkan yine çıkabilir ha net ha reel artık çok farklı gelmiyor bana. Bu arada ne güzelmiş annenin mesleği. Profil bilgilerini kapatmışsn bakamadım :/ genelde konularima.yorum yapiyosun arkadaş listeme eklemek.istedim

Istediğin zaman özelden yazabilirsin :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…