• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzgünüm ve kıskanıyorum

ihlamuragaci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2018
1
1
1
Erkek arkadaşım kısa bir süre önce bir tekstil fabrikasında işe girdi. Diğer işi asgari ücretti. Bu işe girdiği gibi 2600 ile başlayınca bu daha cazip geldi diğer yerden ayrıldı. Tabi bu seferde 12 saat iş ve mesailer epey var. Bu tekstil fabrikası olduğu için çoğunluk kadın. Erkeklerin oranı daha az. Normalde erkek arkadaşım yolda birine mi baktı, veya bir kızla konuştu mu, oraya mı gitti kızlar var vs gibi kıskançlıklarım asla yoktur. Çok nadir kıskanırım.

Ama bu sefer işteyken 12 saat sürekli kadınlarla muhabbet halinde olunca kıskanmaya başladım. Geçen iftara dışarı çıktık. O arada da çalıştığı yerden kızlar mesaj attı. İşle ilgili tabi ki ama mesafeli bir biçimde değildi. Nedense çok rahatsız oldum. Benden çok onları görüyor zaten. Yemekte, molada veya iş esnasında hep birlikteler. Tabi kadın erkek bir arada olacak. Bende çalışıyorum. Ama ben hep mesafeliyim. Gereksiz mesajlar atmam, işle ilgili çok önemli bir şey varsa sormak için yazarım biter. Erkek arkadaşımın veya kadınların asla kötü bir niyeti olduğuna inanmıyorum ama bu samimiyet beni daraltıyor. İçim içimi yiyor. Ona bu konuyu hiç açmadım. Ki açsam da ne diyecek ki? Sizce çok mu yanlış düşünüyorum? Ki işten çok yorgun geliyor. Benimle konuşmaya bile mecali olmadan uyuyor. Bende birazcıkta olsa ilgi bekliyorum. Orada epey muhabbet ediyor insanlarla bana gelince hali kalmıyor. Üzülüyorum. Ve ilk defa bu kadar kıskanıyorum. Siz ne diyorsunuz, yorumlarınızı almak istedim.

Ekmek parası için çalışıyor sonuçta keyfi bir seçim değil .
Ben de kıskanç biriyimdir.

Ben uyarırdım bayanlarla mesafeli olması gerketiği noktasında . Kendimden de örnek verirdim . Böyle olmak lazım senden de bekliyorum derdim.

Zaten gözü dışardaysa dili sinek bile yeter yoldan çıkması için...

ben lisans eğitimi görüyorum şu an kız arkadaşlarımdan birine sınıftaki erkekler gayet de samimi şekilde msj atıp ders için yardım istiyor ve teşekkür olarak "sen adamsın sen olmasan napardık" filan bile diyorlar :halay: ama gel gör ki ne erkekler ne de kız arkadaşım birbirine meraklı değil sadece çıkar ilişkisi gibi. bazen ortam bunu gerektirebilir erkek arkadaşınızın karakterinden az da olsa eminseniz kendinizi boşu boşuna sıkmayın bence:KK66:

İçiniz rahat edecekse konuşun nazik bir dille. “Canım iş yerlerimizde karşı cinsle mesafemizi koruyalım olur mu?” Tarzında karşılıklı bir karar alın.

ayrıca ben olsam ben de kıskanırım ve istemem mesafeli olsun derim ama atılan her msjın çok kötü niyetli ya da yoldan saptırıcı olduğunu düşünmek insanı hasta eder

İşle ilgili gelen mesajlara erkek arkadaşınızın nasıl cevap verdiği de önemli. Gözünüze batan bir durum yoksa ve güveniyorsanız büyütmeyin derim

Simdiye kadar alisik oldugunuz duzen degismis. Bocalamaniz, uzulmeniz normal. Bu sureci erkek arkadasiniza duydugunuz guvenle asacaksiniz. Niyeti bozuk olan insan her ortamda ne yapar eder yolunu bulur. Niyeti iyi olan insani da nereye birakirsaniz birakin hata yapmaz. Ben olsam beni suphelendirecek bir davranisi yoksa bu konuyu konusmazdim. Karsinizdaki insanin guveninin tam olmadigini hissetmek de kirici bir sey olur cunku. Ilgi konusuna gelince, onun da isine adapte olmasina firsat verin simdilik. Calisma saatleri arttigi icin yoruluyordur. Eve gelince dinlenmek istiyordur. Koltukta sarilip yatarak muzik dinleyin, dizi izleyin vs.

Erkek arkadaşım kısa bir süre önce bir tekstil fabrikasında işe girdi. Diğer işi asgari ücretti. Bu işe girdiği gibi 2600 ile başlayınca bu daha cazip geldi diğer yerden ayrıldı. Tabi bu seferde 12 saat iş ve mesailer epey var. Bu tekstil fabrikası olduğu için çoğunluk kadın. Erkeklerin oranı daha az. Normalde erkek arkadaşım yolda birine mi baktı, veya bir kızla konuştu mu, oraya mı gitti kızlar var vs gibi kıskançlıklarım asla yoktur. Çok nadir kıskanırım.

Ama bu sefer işteyken 12 saat sürekli kadınlarla muhabbet halinde olunca kıskanmaya başladım. Geçen iftara dışarı çıktık. O arada da çalıştığı yerden kızlar mesaj attı. İşle ilgili tabi ki ama mesafeli bir biçimde değildi. Nedense çok rahatsız oldum. Benden çok onları görüyor zaten. Yemekte, molada veya iş esnasında hep birlikteler. Tabi kadın erkek bir arada olacak. Bende çalışıyorum. Ama ben hep mesafeliyim. Gereksiz mesajlar atmam, işle ilgili çok önemli bir şey varsa sormak için yazarım biter. Erkek arkadaşımın veya kadınların asla kötü bir niyeti olduğuna inanmıyorum ama bu samimiyet beni daraltıyor. İçim içimi yiyor. Ona bu konuyu hiç açmadım. Ki açsam da ne diyecek ki? Sizce çok mu yanlış düşünüyorum? Ki işten çok yorgun geliyor. Benimle konuşmaya bile mecali olmadan uyuyor. Bende birazcıkta olsa ilgi bekliyorum. Orada epey muhabbet ediyor insanlarla bana gelince hali kalmıyor. Üzülüyorum. Ve ilk defa bu kadar kıskanıyorum. Siz ne diyorsunuz, yorumlarınızı almak istedim.

Hayır abartmıyorsun çünkü ilgisi azalmış sende bu yüzden iş ortamını dert etmişsin. Güzellikle konuş ilgisinden vs. bahsetmelisin. Belki sizi anlar.

Eşim tekstil firmasında ve yöneticisi dahil kadın. Sürekli whats up grubundan mesajlaşıyorlar işle ilgili. bazen çok yakın olduklarıyla canım diyede yazışıyor, kızlarıda tanıyorum artık sürekli beraber şirket organizasyonlarına katıldık. Ben rahatsız olmuyorum, gerek de yok iş bu ve tekstil işi tam zamanlı bir iş. kafanıza takmayın yapacak olan adam her şeklide yapar. size karşı tavırlarına bakın ve aklına sokmayın bazı şeyleri.

işle ilgili gelen mesajda bayan mesafeli değildi diyorsunuz. madem işe yeni girdi nerdenmiş bu samimiyet? kim olsa kızar. bence haklısınız ve hesabını sormalısınız.

Tekstil sektorunde samimiyet oluyor evet,meslegim oldugu icin biliyorum. Siz sevgilinizden eminseniz kiskanacak bir sey yok diyorum.
2600 lira maasla duz elemandir zaten, herkes birbirine mesaj atar su mal soyle oldu bu mal boyle oldu sefi gorursen soyle vs gibi.

Ben her zaman iş arladasi adı altindaki samimiyetleri gereksiz görüyorum. Rahatsiz olmakta haklisiniz. Dile getirin ve empati kurmasini isteyin

Böyle konular okuyunca inanın tırsım tırsım tırsıyorum.
Benimde iş yerinde bir arkadaşım var, masalarımız karşılıklı ve bitişik 12 saat surat surata oturuyoruz. ister istemez havadan sudan sinemadan kitaptan mekanlardan konuşuyoruz, şakalaşıyoruz gülüşüyoruz akşama kadar, gerçi bir okadarda kavga ediyoruz. İş yerinde en yakın arkadaşım o ve evli. Gram yanlışı ve sulu bir hareketi olmaz, benimde ona karşı öyle. Zaten o yüzden de seviyorum onu rahat arkadaşlık kuruyorum. Bazen gizli bişey konuşacakken yani dedikodu yapacaksak yada moka batmış bi işi düzeltmeye çalışıyosak kimse duymasın diye mesajlaşıyoruz.
Bazen düşünüyorum da benim eşim iş yerinde bir kızla böyle çok konuşsa, böyle yüzyüze otursa 12 saat, sinir olurdum, acaip huzursuz olurdum, hatta belki delirirdim... İşte bazen böyle karısının yerime kendimi koyuyorum, çok konuşmayayım ya muhabbeti keseyim diyorum, gidiyorum işe sıkıntıdan 2-3 saat falan dayanabiliyorum sonra dalga malga yine başlıyoruz.

Eminim kötü niyetleri de yoktur, ama empati yaptığımda hakta veriyorum :(

İş dışında işle ilgili mesajlaşmak nedir allah aşkına? Sanki holding patronu...o kadar acilse arasınlar mesaj nedir...ben kabul etmezdim

Aslında doğru cevabın ne olduğunu bende bilmiyorum
Ben olsam bende kıskanırım aynı şeyleri hissederim ama bu doğru mu yanlış mı bilemiyorum

Orada 12 saat ve mesailerle çalışan emekçi kadınların da sizin sevgilinizle oynaşmaya gücü kalmıyordur merak etmeyin, siz çalışmıyorsunuz sanırım siz de çalışın aile bütçesine katkı sağlayın nişanlınız daha hafifi bir işr geçsin arta kalan vakitte sizin dizinizin dibinde vaktini geçirir.

Orada 12 saat ve mesailerle çalışan emekçi kadınların da sisin sevgilinizle oynaşmaya gücü kalmıyordur merak etmeyin, siz çalışmıyorsunuz sanırım siz de çalışın aile bütçesine katkı sağlayın nişanlınız daha hafifi bir işr geçsin arta kalan bakirde sizin dizinizin dibinde vaktini geçirir.

Sizin dünyadan haberiniz yok

Back
X