• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzgünüm :(

Yani hayatımda düzgün biri olsun istiyorum bu yüzden seni farklı tutuyorum demişti.
Ama demek ki dediğiniz gibi takılalım kafası.
Yok canım "takılalım kafasında" anlamında söylemedim ben. Mesela pijamayla otururken "hadi aşağıya in kahve içelim" telefonu bir çok kadını mutlu eder:)Veya gece yarısı gelen "9 da hazır ol kahvaltıya gidelim" mesajı:) Kimi insanlar anlık kararlar verir bu ciddi ilişkilerde de olur..

Yok canım "takılalım kafasında" anlamında söylemedim ben. Mesela pijamayla otururken "hadi aşağıya in kahve içelim" telefonu bir çok kadını mutlu eder:)Veya gece yarısı gelen "9 da hazır ol kahvaltıya gidelim" mesajı:) Kimi insanlar anlık kararlar verir bu ciddi ilişkilerde de olur..

Şuan toparlanır vaziyeti var mı sizce bu durumun?
Umursamaz mı olmalıyım

Umarım bu sefer de peşimde koştu olmaz :KK43:
Çok sağolun yorumunuz için.
Amaan koşmasanda koştu derler. Dönüp baktığında aklında "Acaba?" sorusu kalmaması bence önemli olan. Bir anda değişmesinin sebebini sorabilirsin, cevabına göre de döner arkanı gidersin veya çözersiniz.. Rica ederim bizi de haberdar edin:)

Bence kafa yapılarınız uymuyor sizin. Olmuyorsa zorlamayın. Yani bir laftan nerelere getirmişsiniz konuyu. Daha 10 günde böyleyseniz ileride çok çatışma yaşarsınız.

Amaan koşmasanda koştu derler. Dönüp baktığında aklında "Acaba?" sorusu kalmaması bence önemli olan. Bir anda değişmesinin sebebini sorabilirsin, cevabına göre de döner arkanı gidersin veya çözersiniz.. Rica ederim bizi de haberdar edin:)

Tabi ki birkaç güne belli olur zaten :)

Yani pek uyumlu değilsiniz gibi. Adam farketmiş bunu, çekilmiş.

Kişiden kişiye değişir bu net birşey söylemek zor. Kimi erkek ilk başlarda koşar peşinden ilgi alaka vs. Sonrasında çeker elini ayağını ilgi alaka kalkar ortadan. Herşey elde edene kadardır. Bazısı başlarda daha temkinli olur. Sonradan açılır ama sizinki bir garip geldi bana.
Çocuğun ilk buluşmada kaçan kovalanir lafı falan itici geldi. Ama senin de buluşmak için ille önceden planlı olsun deme garip. Aslında seni anlıyorum biraz. Sabah kalksın akşam seninle buluşmak için plan yapsın. diğer işlerini ona göre ayarlasın. Seninle buluşma işini olursa olur olmazsa olmaz diğer işlerim daha önemli moduna bağlamasın istiyorsun.
Bana beklentileriniz farklı gibi geldi. Biraz daha dene istersen ama ortada çok büyük bir sevgi yoksa da zorlamaya gerek yok

Peki sizce bende mi sıkıntı

İkinizde de sıkıntı yok, kafa yapılarınızın uyuşmuyor olması ikinizin de suçu değil. O da uyuşamadığınızı anlayınca kendini geri çekmiş, yapacak bir şey yok.

Ortada bi ilişki yok gibi yanı iletişim oturmamış daha .

Yani hayatımda düzgün biri olsun istiyorum bu yüzden seni farklı tutuyorum demişti.
Ama demek ki dediğiniz gibi takılalım kafası.
Klasik erkegin kız tavlama yalanidir seni ayri tutuyorum düzgün birini istiyorum.asıl amac kafasına estiginde takılmak. belli etmiş kendini hemen.birkaç kişiyle daha takiliyor olabilir sakın birdaha bulusma teklif eden sen olma

Bence burada kendinizi çok doğru aktaramadığınız için üyeler herifi de haklı bulmuş
Burda adamın tepkisi şu;yazmayayım etmeyeyim arkadaşlarımla gezeyim oldu ki arkadaşlarımla erkenden kalkarsak ireme yürürüm kalkmazsak zaten arkadaşlarımla takılıyorum,yapı aynen bu
Yoksa romantik romantik hadi in özledim kahve içelim:) Tarzı bir durum kesinlikle yok
O buluşalım demeyene kadar buluşmadan bahsetmeyin,öyle çokta hevesli durmayın

Kızlar buluşma durumu olabilir sizce nasıl davranmalıyım nasıl durmalıyım

Kişiden kişiye değişir bu net birşey söylemek zor. Kimi erkek ilk başlarda koşar peşinden ilgi alaka vs. Sonrasında çeker elini ayağını ilgi alaka kalkar ortadan. Herşey elde edene kadardır. Bazısı başlarda daha temkinli olur. Sonradan açılır ama sizinki bir garip geldi bana.
Çocuğun ilk buluşmada kaçan kovalanir lafı falan itici geldi. Ama senin de buluşmak için ille önceden planlı olsun deme garip. Aslında seni anlıyorum biraz. Sabah kalksın akşam seninle buluşmak için plan yapsın. diğer işlerini ona göre ayarlasın. Seninle buluşma işini olursa olur olmazsa olmaz diğer işlerim daha önemli moduna bağlamasın istiyorsun.
Bana beklentileriniz farklı gibi geldi. Biraz daha dene istersen ama ortada çok büyük bir sevgi yoksa da zorlamaya gerek yok

Aynısını düşündüm bir sans daha görüşmede olmazsa olmaz artık napalım

Back
X