- 11 Eylül 2018
- 369
- 505
- 103
- Konu Sahibi Itsmelaila
Sss
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Borcta bitiyor valla allah saglik versin bilezigimi esyalarimizi esimle beraber aldik 1.5 yillik evligim bunlara takilma sen mutlu olmaya bak ayni konulari da acmamaya calis esine annesi hatalida olsa onu savunur her erkek
[/QUOTE
para gerçekten hic önemli değil. Ailemin desteğini hep hissediyorum ama annemlerin hic sucu yokken kalkıp sırf arayı düzeltmek icin özür diliyorlar benim adıma onlar asla adim atmayıp sürekli daha kötüsünü yapıyorlar. Anlam veremiyorum bir anne baba nasıl evladının canini yapmak ister kiBorcta bitiyor valla allah saglik versin bilezigimi esyalarimizi esimle beraber aldik 1.5 yillik evligim bunlara takilma sen mutlu olmaya bak ayni konulari da acmamaya calis esine annesi hatalida olsa onu savunur her erkek
Arkanızda durmayan bir adamla mutluluğunuz pamuk iğliğine bağlı olduğundan bir telefonla bozuluyordur.Çok üzgünüm çok seviyordum. Ne zaman telefon açsalar mutlu olsak bile üzmeyi başarabiliyorlar
Annemler benim üzülmeme kiyamiyolar sürekli oluruna davraniyorArkanızda durmayan bir adamla mutluluğunuz pamuk iğliğine bağlı olduğundan bir telefonla bozuluyordur.
Bu yolda ne kadar devam edebilirsiniz ki? İlk sorunda adam sizi yarı yolda bırakmış. Bir bilezik nedir zaten düğün erkek tarafının şerefidir bizim oralarda. Ailende sessiz kalarak onların bu kadr ileri gitmesine izin vermiş.
Her erkek öyle savunmaz anasını ve anasını savunan erkeklerin sonunun boşanma olduğunu çok kez okuduk burada. ayrıca kızın arkasında durmayan bir eş var mevzu sadece para değil ki. Bu adamla mutlu olmaya bak derken şaka yapıyorsunuzdur umarım....Borcta bitiyor valla allah saglik versin bilezigimi esyalarimizi esimle beraber aldik 1.5 yillik evligim bunlara takilma sen mutlu olmaya bak ayni konulari da acmamaya calis esine annesi hatalida olsa onu savunur her erkek
Henüz evleneli bir hafta bile olmadı. Nasıl vicdan var bu insanlarda. O kadar mutsuz bir ailesi var ki önceden hic gelmek istemiyordu evine biz sevgiliyken nedenini sorduğumda sürekli kavga gurultu var o ortam beni etkiliyor diyordu. Ama suan ailesinin hatalarını kabul etmiyor. Hic önemli değil ailesinin yaptığı beni savunsun kocam olduğunu hissettirsin gerisi hic önemli değil. Ama tek basıma bırakıyor beni.Bende üzgünüm şu an. Tek çare uzaklaşmak. Onlardan uzak durun ve çocuk yapmayın.. Eşinizle aranızdaki o duruma çeki düzen vereceğinize inanıyorum. Zaman ve bolca sabır gerekli..
Olurunun olduğunu ben pek düşünemiyorum. Bakın size hakaret etmiş karşı taraf bunun oluru nerede? Ve bu hakaretlerin arkasından eşiniz yanınızda olmamış. Evliliğinizi oturun bi daha düşünün ilerde çok pişman olabilirsinizAnnemler benim üzülmeme kiyamiyolar sürekli oluruna davraniyor
Ohoo, daha Bi kaç günlük evlisiniz, o halde kültür farklılığı olan evliliklerde alışma dönemindesin şu anda. Nerden baksan 1-1.5sene sürer bunun düzelmesi. Yani eşinin seni desteklemeye başlaması, onları artık beraber susturmanız falan. Bayağı uzun bir yol.. Birbirinizi sevdiğiniz için ayrılık durumuna gelseniz bile barışacağınızı düşünüyorum.. Ancak bu süreden sonra canım cicim ayı yaşarsınız gibime geldi..Henüz evleneli bir hafta bile olmadı. Nasıl vicdan var bu insanlarda. O kadar mutsuz bir ailesi var ki önceden hic gelmek istemiyordu evine biz sevgiliyken nedenini sorduğumda sürekli kavga gurultu var o ortam beni etkiliyor diyordu. Ama suan ailesinin hatalarını kabul etmiyor. Hic önemli değil ailesinin yaptığı beni savunsun kocam olduğunu hissettirsin gerisi hic önemli değil. Ama tek basıma bırakıyor beni.
Annesi o kız evime gelemez adini duymak istemiyorum falan diyomus. Ben hala e oğullarının karışıyım karsilikliİyyy okurken bile ürperdim aynı benim eşimin ailesi. Benimki de öyleydi yıllarca ailesi burnumdan getirdi, o hep arada kaldı. En son beni cinnet geçirtip herkesle kötü etti. Şimdi ailesiyle görüşmüyorum kafam rahat ohh miss.
annem o kız bizim eve basamaz dedi diyor e sende o benim karim sevmesende benim icin saygı gostermelisin de diyorum. Eğer o şekilde davranirsan bende gelmem de diyorum. Bana onlar benim ailem vazgeçemem diyor. Kafayı yiycem artıkOlurunun olduğunu ben pek düşünemiyorum. Bakın size hakaret etmiş karşı taraf bunun oluru nerede? Ve bu hakaretlerin arkasından eşiniz yanınızda olmamış. Evliliğinizi oturun bi daha düşünün ilerde çok pişman olabilirsiniz
Çok çok farklı ailelerimiz. Benim ailem hep oluruna yapmaya düzeltmeye çalışırken eşimin ailesi ne kadar kötü yapabilirse onun sınırlarını zorluyorOhoo, daha Bi kaç günlük evlisiniz, o halde kültür farklılığı olan evliliklerde alışma dönemindesin şu anda. Nerden baksan 1-1.5sene sürer bunun düzelmesi. Yani eşinin seni desteklemeye başlaması, onları artık beraber susturmanız falan. Bayağı uzun bir yol.. Birbirinizi sevdiğiniz için ayrılık durumuna gelseniz bile barışacağınızı düşünüyorum.. Ancak bu süreden sonra canım cicim ayı yaşarsınız gibime geldi..
Allah sabır versin ama aşk bazen evli kalmak için yetmiyor. Eşiniz arkanızda dursa hiç bir sorun olmaz ama durmuyor. Ne yapacakmış kendi gidip sizi de evde mi bırakacakmış. Terbiyesiz kadın ya.Annesi o kız evime gelemez adini duymak istemiyorum falan diyomus. Ben hala e oğullarının karışıyım karsilikli
annem o kız bizim eve basamaz dedi diyor e sende o benim karim sevmesende benim icin saygı gostermelisin de diyorum. Eğer o şekilde davranirsan bende gelmem de diyorum. Bana onlar benim ailem vazgeçemem diyor. Kafayı yiycem artık
Tek istediğim Yanımda olsun. Yanımda olmadığı icin boyle üste çıkabiliyorlar.. peki Yanımda durması icin ne yapmalıyımAllah sabır versin ama aşk bazen evli kalmak için yetmiyor. Eşiniz arkanızda dursa hiç bir sorun olmaz ama durmuyor. Ne yapacakmış kendi gidip sizi de evde mi bırakacakmış. Terbiyesiz kadın ya.