Üzgünüm

Mesafe koyun ailesiyle aranıza ve birdaha asla verdikleri söze güvenmeyin
Eşiniz sizi kıracak sekilde konusmuyorsa atsa atamaz satsa satamaz ailesi oldugu icin mecbur görmezden geliyor gibi yapıyordur dir tahmin ediyorum

sende bir zahmet evlenecem diye herşeyı aılene yukleme.mecburmuşsun gıbı yolun başındasın daha.nıye ezdırıyorsunuz kendınızi.herkez gorevını üstlensın bır zahmet.

resmen aynı şeyleri yaşamışız ben egeliyim onlar iç anadolulu. yaparız ederizle başlayan düğün muhabbetlerinin arkasından düğüne kısa biz zaman kala yapamayız edemeyiz öyle birşey söylemedik dediler. bir arkadaşım var eşlerimiz aynı memleketli o kızcağıza da kendi kv si aynısını yaptı. nedir anlamıyorum havasından suyundan mı çoğu aynı.

kimsenin yaparız ederizine parasına bel bağlamayın ben bunu bilir bunu söylerim.
benim nişanlım en başından 'ailemi karıştırtmayacağım herşeyi ben yapacağım' dedi. benimkiler enayi mi? ben de karıştırtmayacağım o zaman dedim. ama unutma ben senin kadar maaş almıyorum gücüm neye yeterse onu yaparım dedim.
şimdi iyi ki böyle olmuş diyorum. ne şamın şekeri ne arabın yüzü.
inan bilezik altın beklentim de yok, takarlarsa mutlu olurum takmazlarsa zaten biz kendi maaşımızla altın alabilecek durumdayız, hiç takılmam.

Back
X