- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
Eşime karşı hiçbir zaman bir şeyleri biriktirip patlamam. Sıkıntı ne ise o anda söylerim. Bu konuları da eşimle çoktan konuştum. Burada anlaşılsın diye açıkladım. Benim için adalet önemlidir ve burada rahatsız oldugum nokta da budur. Ben olsam eşit davranırım. Kalbin terazisi yok ama bence davranışta olmalıbu, benim aileme eşit davranmıyor lafını da ben anlamıyorum. insan doğup büyüdüğü evdeki insanlarla bilmem kaç yaşında tanıştığı insanları nasıl bir tutabilir ki. kalbin terazisi yok. ha belli başlı olaylarda eşit davranmaya çalışılır o da eşine saygı babında. ama bayramda çocuğa harçlığı da eşitleme gereği yok bence. siz görümcenize verilen paralara taktığınız için gözünüze batmış. yoksa ne var ki bunda, kendi yeğenlerinize verilen gözünüze az geldiyse pintilik yapma eniştesi diye şakalaşır onar lira da kendiniz verirdiniz biterdi. diğer zamanlarda görümcenize edilen yardımlar bütçenizi ne kadar sarsıyor bilemem. ama bunun tartışmasını yeğenlere harçlık üzerinden dolaylı olarak yapmayın. birşeyleri biriktirip başka bir olay üzerinden patlatmak doğru bir tartışma yöntemi değil