yakaladıgınız zaman bosanamayacaksanız keske kurcalamasanızNe yaparsam yapayım olmuyor olmayacakta sanırsam hayatım yaşadıklarım gözümün önünden geçiyor boşuna çabalıyorum aldatildim belkide çok kez ben öğrenene kadar gidemedim gidemyrm yanimda kimse yok arkamda kimse yok çocuğun var otur sana iyi bakıyor ne yapalim deniyor şu evde öyle yalnız hissediyorum ki birde bunu yapan kendi değilmiş gibi her fırsatta tavırlar haller umursamaz haller yok saymalar hersey iyi olacak diyip beni oyalamak bildiğini sonuna kadar yapmaya çalışıyor ister ol ister olma der gibi ben de bunu yapmak istiyorum yoksun benim canim yandığı kadar seninkide yansin istyrm kimseye birsey anlatamyrm
Size "otur evine filan bakıyor" diyen kim ? Lütfen bir işe girin , siz ayakta durdukça herşey daha güzel olacakNe yaparsam yapayım olmuyor olmayacakta sanırsam hayatım yaşadıklarım gözümün önünden geçiyor boşuna çabalıyorum aldatildim belkide çok kez ben öğrenene kadar gidemedim gidemyrm yanimda kimse yok arkamda kimse yok çocuğun var otur sana iyi bakıyor ne yapalim deniyor şu evde öyle yalnız hissediyorum ki birde bunu yapan kendi değilmiş gibi her fırsatta tavırlar haller umursamaz haller yok saymalar hersey iyi olacak diyip beni oyalamak bildiğini sonuna kadar yapmaya çalışıyor ister ol ister olma der gibi ben de bunu yapmak istiyorum yoksun benim canim yandığı kadar seninkide yansin istyrm kimseye birsey anlatamyrm
Ailem çocuklarım var diyeSize "otur evine filan bakıyor" diyen kim ? Lütfen bir işe girin , siz ayakta durdukça herşey daha güzel olacak
Gerçekten öyle yüzsüz olmuşyakaladıgınız zaman bosanamayacaksanız keske kurcalamasanız
yuzune vurup ayrılmadıgınız zaman ıyıce yuzsuslesıyorlar
otur cocugun var sana bakıyor ne yapalım dıyen aılenız mı ?
ben kendıme bakarım ıse gırerım bu surecte bır aıle oldugumuz ıcın destegınızı beklıyorum desenız en azından bır sure ıse gırene kadar cocuklar o surece hazırlanana kadar yanınızda olsalarAilem çocuklarım var diye
Bunu yapmaya çalışıyorum zaten de çok umru değil nasıl davrandgmArkanızda kimse yoksa, gerçekten gidemiyorsanız tek seçenek var sanki. Evde kalmak ama eş müsveddesi yokmuş gibi davranmak. Madem aldatmayı biliyor eve de çocuğuna da size de baksın ama insan muamelesi görmesin sizden. Aynı yatakta yatmayın, aynı masada yemek yemeyin, sadece çocuğunuzla ilgilenin. Onunla konuşmayın bile
Söyledm senin çocukların rahata alışmış sorun yaşarsın o koşulları sağlayamazsın yapamazsın gibi laflar ediyorlarben kendıme bakarım ıse gırerım bu surecte bır aıle oldugumuz ıcın destegınızı beklıyorum desenız en azından bır sure ıse gırene kadar cocuklar o surece hazırlanana kadar yanınızda olsalar
olmazlar mı
namus ve seref kavramını ogrenmelerı ıcın yedıklerımızden ıctıklerımızden kısmaya razıyız dersınızSöyledm senin çocukların rahata alışmış sorun yaşarsın o koşulları sağlayamazsın yapamazsın gibi laflar ediyorlar
bır sure kazancı kresı karsılar o maas hep aynı kalmayacak elbet artacakHerkes işe gir yazmış ama arkamda kimse yok demiş üye. Kime bırakacak çocuğu. Kazandığını kreşe veya bakıcıya verecekse ne manası var
can tehlıkenız mı var sızın öldururum mu dedıKabul etmiyor öldürür mus beni
Evetcan tehlıkenız mı var sızın öldururum mu dedı
Bunu ara ara dyr senide öldürürüm çocuklarına kendimide dyr
calısmanıza ne der onunla ılgılı gorusu ne
gıtsın kendısını öldursun kendısını tutan yok delı mı ne bır ınsan cocuklarını da oldurmeyı dusunuyorsa vahşıoglu vahşıdır pıskopat manyak ruh hastasıBunu ara ara dyr senide öldürürüm çocuklarına kendimide dyr
Susuyorum siddetide oluyor bazen yaptıklarını söyledigimde çocukların yanindagıtsın kendısını öldursun kendısını tutan yok delı mı ne bır ınsan cocuklarını da oldurmeyı dusunuyorsa vahşıoglu vahşıdır pıskopat manyak ruh hastası
canınızda teklıkelıymıs sızın kurtulmanız ıcın ne yapabılırız soyleyın elımden ne gelırse yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?