üzgünüm

bsbg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2022
50
-23
1
21
17 yaşımda sevgilimden hamile kaldım ve bebeğimi aldırmadım şuan da 18 yaşındayım ve çocuğuma gün gibi bakıyorum formalite icabı nikah yaptık bebeğin kimliği çıksın diye yaklaşık 1 sene evli kaldık kuralmış sanırım bu ay boşanıcam evli kaldık ama o ailesiyle ben ailemle kaldık hiç görüşmedik çocuğu görmeye 3 4 kere geldi hiç yanımda olmadılar ailem bana sahip çıktı onlar zar zor 2 3 kere bez aldırdım sonra hayatıma biri girdi onunla çok mutluyum kendi babasından daha çok babalık yapıyor çocuğuma ve bu ay boşanacağız nafakaya zar zor 1000 yazdırdılar ben bu parayla 1 yaşındaki çocuğuma bakabilir miyim çok mutsuzum hiç beklediğim gibi olmadı

aah ah o yaşta hamile kalırken ne bekliyordun ki

ayrıca henüz yaşın hala küçük ve 1 yaşında bebeğin var. gencecik yaşında ilk ilişkinden mutsuzluk yaşayıp hemen hayatına birini almak ne kadar doğru,biraz ayaklarının üstünde durmaya çalışsan bu sefer koca eline bakmaktan farklı bir hayat sürsen mesela nasıl olur?

Şimdi beğenmeyeceksin yorumumu ama 1 sene evli kaldığın adam sana niye sürekli 1000 TL ödesin ki. Ayrıca evli gibi bile değilmişsiniz. Çocuğu aldirmayarak tek başına karar vermişsin, karşı taraf bu sorumluluğu kabul etmemiş. Bir şey beklemen saçma zaten

Önce korunmamak sonra da doğurmak neye güvenip de doğurdunuz anlamadım ama yeni bir ilişkiye başlama biraz büyü olgunlaş kararlarını net verebileceğin kafaya gel ondan sonra birini al hayatına.

17 yaşında ilişkin olduysa adama her türlü ceza gelir zaten benim bildiğim öyle en azından.
Nikah kıyılmış. Hatta ekstrem durumlarda hamilelik vs 16 yaşında da nikah kıyılabiliyor. Onaylamiyorum ama en son kanun bu şekildeydi. Nikah kıyınca şikayet yoksa ceza almıyorlar sanırım. Tabii avukatlar daha iyi bilir burayı.

17 yaşında reşit değilken hamile kalmışsınız karşı tarafa daha açılmadı mı bunla ilgili

Allah akıl fikir versin zaten bir masumun vebaline girmişsin birde daha 18 de yeni bir ilişkiyi göze mi alıyorsun sen daha çocuksun
Acelen ne firuze

Dua et 1000 tl yi versin , sende iş bul hayata tutunmaya çalış, Allah yardım etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…