Nikah kıyılmış. Hatta ekstrem durumlarda hamilelik vs 16 yaşında da nikah kıyılabiliyor. Onaylamiyorum ama en son kanun bu şekildeydi. Nikah kıyınca şikayet yoksa ceza almıyorlar sanırım. Tabii avukatlar daha iyi bilir burayı.17 yaşında ilişkin olduysa adama her türlü ceza gelir zaten benim bildiğim öyle en azından.
17 yaşında reşit değilken hamile kalmışsınız karşı tarafa daha açılmadı mı bunla ilgili17 yaşımda sevgilimden hamile kaldım ve bebeğimi aldırmadım şuan da 18 yaşındayım ve çocuğuma gün gibi bakıyorum formalite icabı nikah yaptık bebeğin kimliği çıksın diye yaklaşık 1 sene evli kaldık kuralmış sanırım bu ay boşanıcam evli kaldık ama o ailesiyle ben ailemle kaldık hiç görüşmedik çocuğu görmeye 3 4 kere geldi hiç yanımda olmadılar ailem bana sahip çıktı onlar zar zor 2 3 kere bez aldırdım sonra hayatıma biri girdi onunla çok mutluyum kendi babasından daha çok babalık yapıyor çocuğuma ve bu ay boşanacağız nafakaya zar zor 1000 yazdırdılar ben bu parayla 1 yaşındaki çocuğuma bakabilir miyim çok mutsuzum hiç beklediğim gibi olmadı
Şuanda böyle cevaplar vermenin hiçbir anlamı yok ki..Neden aldirmadin ki? Şimdi elalemin adamından gelecek 1000 TL yi bekle dur.
Var benceki vermişim. 18 yaşındaki insanın önünde daha yolu var, 2 sene sonra da aynı hatayı yapmasın. Sizde kendinize göre cevaplarınızı verebilirsiniz.Şuanda böyle cevaplar vermenin hiçbir anlamı yok ki..
Şuanda böyle cevap vermenin hiçbir anlamı yok. Kıdının dusmını yini kıdınAkılsız ananın cezasını çocuklar çeker...
Neden aldirmadin ki? Şimdi elalemin adamından gelecek 1000 TL yi bekle dur.
Dua et 1000 tl yi versin , sende iş bul hayata tutunmaya çalış, Allah yardım etsin..17 yaşımda sevgilimden hamile kaldım ve bebeğimi aldırmadım şuan da 18 yaşındayım ve çocuğuma gün gibi bakıyorum formalite icabı nikah yaptık bebeğin kimliği çıksın diye yaklaşık 1 sene evli kaldık kuralmış sanırım bu ay boşanıcam evli kaldık ama o ailesiyle ben ailemle kaldık hiç görüşmedik çocuğu görmeye 3 4 kere geldi hiç yanımda olmadılar ailem bana sahip çıktı onlar zar zor 2 3 kere bez aldırdım sonra hayatıma biri girdi onunla çok mutluyum kendi babasından daha çok babalık yapıyor çocuğuma ve bu ay boşanacağız nafakaya zar zor 1000 yazdırdılar ben bu parayla 1 yaşındaki çocuğuma bakabilir miyim çok mutsuzum hiç beklediğim gibi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?