Kadına değil kendi çocuğuna veriyor o parayı. Anne çocuğu büyütüyorsa baba çocuğunun maddi ihtiyaçlarını yetişkin olana kadar karşılamakla mükellef. Bir zahmet yani onu da yapsınlarŞimdi beğenmeyeceksin yorumumu ama 1 sene evli kaldığın adam sana niye sürekli 1000 TL ödesin ki. Ayrıca evli gibi bile değilmişsiniz. Çocuğu aldirmayarak tek başına karar vermişsin, karşı taraf bu sorumluluğu kabul etmemiş. Bir şey beklemen saçma zaten
ne bekliyordunuz? çok küçüksünüz kim bilir ne hayaller kurdunuz. neyse olan olmuş. gençlikte yapılan hatalar insanın bütün hayatını şekillendiriyor. ama siz ikinci hata yapmaya da yola çıkmışsınız sanki. neden bu evlenme arzusu. evde mi rahat değilsiniz. aile kurmak hayaliniz olabilir ama günümüzde evliliklerin yürümediğini de görüyorsunuzdur. yine beklediğiniz gibi olmazsa ve bu da yürümezse B planınız var mı? genç yaşta iki eski eşten iki ayrı çocuk olursa? maddi manevi çok zor olmaz mı?nafakaya zar zor 1000 yazdırdılar ben bu parayla 1 yaşındaki çocuğuma bakabilir miyim çok mutsuzum hiç beklediğim gibi olmadı
Çocuğu için vermek zorunda.Aldırmamak kendi tercihi olabilir ama baba olacak kişi kendini düşünüp korunacaktı o zaman.Şimdi beğenmeyeceksin yorumumu ama 1 sene evli kaldığın adam sana niye sürekli 1000 TL ödesin ki. Ayrıca evli gibi bile değilmişsiniz. Çocuğu aldirmayarak tek başına karar vermişsin, karşı taraf bu sorumluluğu kabul etmemiş. Bir şey beklemen saçma zaten
"Kıyma o cana,o masum,çocuğu olmayanlar var!!! " diye kafa ütüleyenler görsün işte.Aldırılması gerekiyordu, kürtaj konusunda kıyamet kopuyor bir de, çocuğun biri çocuk doğurmuş. Yazık değil mi? İyi ki ailen arkanda. Sen de iş bul, oku, çalış, kendi ayakların üzerinde dur. Madem doğurdun, umarım o çocuğu kimseye muhtaç etmeden büyütebilirsin.
Her kürtaj konusunda ban yiyen biri olarak, o kafalarla mücadele edilmez. Cehaletleri korkunç seviyede."Kıyma o cana,o masum,çocuğu olmayanlar var!!! " diye kafa ütüleyenler görsün işte.
Bir bebeğe sadece kürtajla yazık edilmiyor,doğunca da aynı şekilde yazık olabiliyor.
Neden çalışmıyorsunuz?17 yaşımda sevgilimden hamile kaldım ve bebeğimi aldırmadım şuan da 18 yaşındayım ve çocuğuma gün gibi bakıyorum formalite icabı nikah yaptık bebeğin kimliği çıksın diye yaklaşık 1 sene evli kaldık kuralmış sanırım bu ay boşanıcam evli kaldık ama o ailesiyle ben ailemle kaldık hiç görüşmedik çocuğu görmeye 3 4 kere geldi hiç yanımda olmadılar ailem bana sahip çıktı onlar zar zor 2 3 kere bez aldırdım sonra hayatıma biri girdi onunla çok mutluyum kendi babasından daha çok babalık yapıyor çocuğuma ve bu ay boşanacağız nafakaya zar zor 1000 yazdırdılar ben bu parayla 1 yaşındaki çocuğuma bakabilir miyim çok mutsuzum hiç beklediğim gibi olmadı
sürekli nafakaya bazı durumlarda ben de karşıyım ama 17 yaşındaki çocukla birliktelik yaşarken aklı neredeydi adamın?kızcağız neden aldırsın da bir de o travmayı yüklensin?mecbur verecek o 1000 tl yi çocuk için.konu sahibi için vermiyor ki.1000 tl nin de hiç bir değeri kalmadı son zamanlardaŞimdi beğenmeyeceksin yorumumu ama 1 sene evli kaldığın adam sana niye sürekli 1000 TL ödesin ki. Ayrıca evli gibi bile değilmişsiniz. Çocuğu aldirmayarak tek başına karar vermişsin, karşı taraf bu sorumluluğu kabul etmemiş. Bir şey beklemen saçma zaten
Seks karşılıklı yapılan bir şey yalnız. Tecavüz söz konusu olsaydı farklı yorum yapardımsürekli nafakaya bazı durumlarda ben de karşıyım ama 17 yaşındaki çocukla birliktelik yaşarken aklı neredeydi adamın?kızcağız neden aldırsın da bir de o travmayı yüklensin?mecbur verecek o 1000 tl yi çocuk için.konu sahibi için vermiyor ki.1000 tl nin de hiç bir değeri kalmadı son zamanlarda
ben kanunlara göre yazdım.sex kısmıyla ilgilenmedim.17 yaşında doğurduysa en az 16 yaşlarında başladı ilişkileri.bu da istismara giriyor kanunen suç.Seks karşılıklı yapılan bir şey yalnız. Tecavüz söz konusu olsaydı farklı yorum yapardım
Adam kaç yaşındaymış ki?Seks karşılıklı yapılan bir şey yalnız. Tecavüz söz konusu olsaydı farklı yorum yapardım
annem çalışıyor daha 42 yaşındaNeyse ki aileniz sahip çıkmış şanslısınız.
Çalışma imkanınız yok mu? Anneniz çocuğa baksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?