üzgünüm

Kadına değil kendi çocuğuna veriyor o parayı. Anne çocuğu büyütüyorsa baba çocuğunun maddi ihtiyaçlarını yetişkin olana kadar karşılamakla mükellef. Bir zahmet yani onu da yapsınlar

Aldırılması gerekiyordu, kürtaj konusunda kıyamet kopuyor bir de, çocuğun biri çocuk doğurmuş. Yazık değil mi? İyi ki ailen arkanda. Sen de iş bul, oku, çalış, kendi ayakların üzerinde dur. Madem doğurdun, umarım o çocuğu kimseye muhtaç etmeden büyütebilirsin.

Yani karşımızda ki 17 yaşında. Bunu yazan 27 olsa farklı yorum yapardım.
Kardeşim ne bekliyordun ki ? Yine iyi 1000₺ alabilmişsin. Bu parayla sadece bez alırsın. Aslanlar gibi bakabildiğine şüpheliyim çünkü daha sen çocuksun.
Kim bilir yeni bulduğun kişi nasıl? Doğru tercih yaptığını yine sanmıyorum.
Yapacağın tek şey var okuyacaksın. Okurken de aynı zamanda çalışacaksın. Başka hiç bir çaren yok.

nafakaya zar zor 1000 yazdırdılar ben bu parayla 1 yaşındaki çocuğuma bakabilir miyim çok mutsuzum hiç beklediğim gibi olmadı
ne bekliyordunuz? çok küçüksünüz kim bilir ne hayaller kurdunuz. neyse olan olmuş. gençlikte yapılan hatalar insanın bütün hayatını şekillendiriyor. ama siz ikinci hata yapmaya da yola çıkmışsınız sanki. neden bu evlenme arzusu. evde mi rahat değilsiniz. aile kurmak hayaliniz olabilir ama günümüzde evliliklerin yürümediğini de görüyorsunuzdur. yine beklediğiniz gibi olmazsa ve bu da yürümezse B planınız var mı? genç yaşta iki eski eşten iki ayrı çocuk olursa? maddi manevi çok zor olmaz mı?

ailenizden ayrı yaşamak gibi bir düşünceniz varsa elbette 1000 tl ile çocuk büyütemezsiniz. lise mezunu olarak asgari ücret alacağınızı düşünürsek. küçük bir şehirde yaşıyorsanız çocuğa da anneniz bakacaksa geçinirsiniz. belki ailenizin durumu da iyiyse yardım ederler. koşullarınızdan hiç bahsetmemişsiniz.

okumayı düşünüyor musunuz? aileniz iş yeri filan açabilir mi size? umarım maddi gücünüz yerindedir. kolaylıklar dilerim

Çocuğu için vermek zorunda.Aldırmamak kendi tercihi olabilir ama baba olacak kişi kendini düşünüp korunacaktı o zaman.
Hem korunmayıp,hem birini hamile bırakıp,hem de ben bu bebeğe bakmam diye bir durum olamaz.

Konu sahibi sende hayatına birilerini alıp durma sürekli.Bellki başına ne geliyorsa bu acele kararlarından geliyor.Daha yaşın küçük okuluna bak,dışarıdan bile olsa bir şeyler okumaya çalış.
1000 tl ile o bebeğe bakamazsın çünkü.

"Kıyma o cana,o masum,çocuğu olmayanlar var!!! " diye kafa ütüleyenler görsün işte.
Bir bebeğe sadece kürtajla yazık edilmiyor,doğunca da aynı şekilde yazık olabiliyor.

"Kıyma o cana,o masum,çocuğu olmayanlar var!!! " diye kafa ütüleyenler görsün işte.
Bir bebeğe sadece kürtajla yazık edilmiyor,doğunca da aynı şekilde yazık olabiliyor.
Her kürtaj konusunda ban yiyen biri olarak, o kafalarla mücadele edilmez. Cehaletleri korkunç seviyede.

Neden çalışmıyorsunuz?

sürekli nafakaya bazı durumlarda ben de karşıyım ama 17 yaşındaki çocukla birliktelik yaşarken aklı neredeydi adamın?kızcağız neden aldırsın da bir de o travmayı yüklensin?mecbur verecek o 1000 tl yi çocuk için.konu sahibi için vermiyor ki.1000 tl nin de hiç bir değeri kalmadı son zamanlarda

Seks karşılıklı yapılan bir şey yalnız. Tecavüz söz konusu olsaydı farklı yorum yapardım

Seks karşılıklı yapılan bir şey yalnız. Tecavüz söz konusu olsaydı farklı yorum yapardım
ben kanunlara göre yazdım.sex kısmıyla ilgilenmedim.17 yaşında doğurduysa en az 16 yaşlarında başladı ilişkileri.bu da istismara giriyor kanunen suç.

konu sahibi artık tek değilsin senin bir bebeğin var.sana muhtaç bakım istiyor sevgi istiyor.ayrıca yaşın da küçük dışardan okuyabilirsin üniversite kurslara gidip kendini geliştirebilirsin annen bebeğe bakar bir kaç saat .Ama sen yaşadıklarından ders almak yerine yeni bir ilişkiye başlamışsın.kötülük te en çok kendine yapıyorsun.ilki hataydı çocuktun anlayabilirim.ama artık reşitsin bir kendine gel toparlan hayatına sahip çık lütfen artık.bir erkeğe bağımlı olmadan da birey ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…