koca eline bakmıyorum manevi destek önemli benim için hayatımdaki insandan alacağım paraya bakmam ben üniversite okuyorum hala :)aah ah o yaşta hamile kalırken ne bekliyordun ki
ayrıca henüz yaşın hala küçük ve 1 yaşında bebeğin var. gencecik yaşında ilk ilişkinden mutsuzluk yaşayıp hemen hayatına birini almak ne kadar doğru,biraz ayaklarının üstünde durmaya çalışsan bu sefer koca eline bakmaktan farklı bir hayat sürsen mesela nasıl olur?
kimseye bağımlı değilim ve okuyorum sadece manevi ablamda hep yanımda oldu ve bana destek oldu maddiyat önemli değiş benim için çocuğum için herkesi silerim kimse önemli değilkonu sahibi artık tek değilsin senin bir bebeğin var.sana muhtaç bakım istiyor sevgi istiyor.ayrıca yaşın da küçük dışardan okuyabilirsin üniversite kurslara gidip kendini geliştirebilirsin annen bebeğe bakar bir kaç saat .Ama sen yaşadıklarından ders almak yerine yeni bir ilişkiye başlamışsın.kötülük te en çok kendine yapıyorsun.ilki hataydı çocuktun anlayabilirim.ama artık reşitsin bir kendine gel toparlan hayatına sahip çık lütfen artık.bir erkeğe bağımlı olmadan da birey ol
kime aşık olsam diye soru sormadım ve ayrıca emin olun çocuğuma çok iyi bakıyorum hiç bir şey olduğu yok sorumu çarpıtmayın :)Maşallah sen daha çok sevgili bulursun. Olan bebeğe olmuş..
Konu sahibi bari çocuğuna dikkat et, sahip çık. Elin adamlarına aşık olacağım diye harcama.
hayır açılmadı çünkü aptallık edip şikayetçi olmadım olan oldu artık bebeğin babasını hapise atıp onu hiç görmemesini istemem17 yaşında reşit değilken hamile kalmışsınız karşı tarafa daha açılmadı mı bunla ilgili
Önce korunmamak sonra da doğurmakneye güvenip de doğurdunuz anlamadım ama yeni bir ilişkiye başlama biraz büyü olgunlaş kararlarını net verebileceğin kafaya gel ondan sonra birini al hayatına.
Haya17 yaşımda sevgilimden hamile kaldım ve bebeğimi aldırmadım şuan da 18 yaşındayım ve çocuğuma gün gibi bakıyorum formalite icabı nikah yaptık bebeğin kimliği çıksın diye yaklaşık 1 sene evli kaldık kuralmış sanırım bu ay boşanıcam evli kaldık ama o ailesiyle ben ailemle kaldık hiç görüşmedik çocuğu görmeye 3 4 kere geldi hiç yanımda olmadılar ailem bana sahip çıktı onlar zar zor 2 3 kere bez aldırdım sonra hayatıma biri girdi onunla çok mutluyum kendi babasından daha çok babalık yapıyor çocuğuma ve bu ay boşanacağız nafakaya zar zor 1000 yazdırdılar ben bu parayla 1 yaşındaki çocuğuma bakabilir miyim çok mutsuzum hiç beklediğim gibi olmadı
bu soruya böyle bi yorum yazdığına göre çocuğun çok çekiyor olmalı?Akılsız ananın cezasını çocuklar çeker...
ah evet sana dua edicemAllah'ım akıl ne büyük nimettir
Hayatina aldigin adam daha cok babalik yapiyormus ya niye 1000 tlyi dert ediyosun ki.. yazık olanlar hep çocuklara oluyor17 yaşımda sevgilimden hamile kaldım ve bebeğimi aldırmadım şuan da 18 yaşındayım ve çocuğuma gün gibi bakıyorum formalite icabı nikah yaptık bebeğin kimliği çıksın diye yaklaşık 1 sene evli kaldık kuralmış sanırım bu ay boşanıcam evli kaldık ama o ailesiyle ben ailemle kaldık hiç görüşmedik çocuğu görmeye 3 4 kere geldi hiç yanımda olmadılar ailem bana sahip çıktı onlar zar zor 2 3 kere bez aldırdım sonra hayatıma biri girdi onunla çok mutluyum kendi babasından daha çok babalık yapıyor çocuğuma ve bu ay boşanacağız nafakaya zar zor 1000 yazdırdılar ben bu parayla 1 yaşındaki çocuğuma bakabilir miyim çok mutsuzum hiç beklediğim gibi olmadı
aldırma diyen karşı taraftı ve ben onlar olsa da oldurmasa da doğurcaktım 2 dakikalık zevk için çocuğumun hayatını hiçe sayamam şuan çok güzel bakıyorumŞimdi beğenmeyeceksin yorumumu ama 1 sene evli kaldığın adam sana niye sürekli 1000 TL ödesin ki. Ayrıca evli gibi bile değilmişsiniz. Çocuğu aldirmayarak tek başına karar vermişsin, karşı taraf bu sorumluluğu kabul etmemiş. Bir şey beklemen saçma zaten
onun parasına muhtaç değilim sadece bir babanın çocuğuna vereceği para bu değil hak edilemez bir paraNeden aldirmadin ki? Şimdi elalemin adamından gelecek 1000 TL yi bekle dur.
Sonuçta evli yada değil ilişki yaşanıyorsa sonuç iki tarafı da bağlar.Şimdi beğenmeyeceksin yorumumu ama 1 sene evli kaldığın adam sana niye sürekli 1000 TL ödesin ki. Ayrıca evli gibi bile değilmişsiniz. Çocuğu aldirmayarak tek başına karar vermişsin, karşı taraf bu sorumluluğu kabul etmemiş. Bir şey beklemen saçma zaten
Ehh umarım iyi bakıyorsunuzdur. Dilerim hep iyi bakarsınız. Sevgilinizde babası olmasın olamazda zaten. Evladınızı gözünüzün ucundan ayırmayın..kime aşık olsam diye soru sormadım ve ayrıca emin olun çocuğuma çok iyi bakıyorum hiç bir şey olduğu yok sorumu çarpıtmayın :)
babalık yapmak size göre sadece paraysa o parayla gidip çocuklarınıza çok ilgiliymiş gibi yapabilirsiniz yobaz toplumHayatina aldigin adam daha cok babalik yapiyormus ya niye 1000 tlyi dert ediyosun ki.. yazık olanlar hep çocuklara oluyor
ne bana ne çocuğuma bir el kaldırabilecek adam doğdu mu sanmam :) bu arada alınmıyorum saolunEhh umarım iyi bakıyorsunuzdur. Dilerim hep iyi bakarsınız. Sevgilinizde babası olmasın olamazda zaten. Evladınızı gözünüzün ucundan ayırmayın..
Yazdıklarıma kırılmayın lütfen.. Tv de o kadar çok örnek görüyoruz ki arada kalan çocuk o kadar alakasız kişilerin şiddetine, istismarına maruz kalıyor ki insan duyunca, görünce aklını yitiriyor.
aşık olmak bu aralar sana lüks.üniversiteli bir kız değilsin .bebekli bir annesin.önce hayatını düzenle oku iş bul sonra bol bol aşık olursunn.kime aşık olsam diye soru sormadım ve ayrıca emin olun çocuğuma çok iyi bakıyorum hiç bir şey olduğu yok sorumu çarpıtmayın :)
Var benceki vermişim. 18 yaşındaki insanın önünde daha yolu var, 2 sene sonra da aynı hatayı yapmasın. Sizde kendinize göre cevaplarınızı verebilirsiniz.
aşık olmaya gerek yok saolaşık olmak bu aralar sana lüks.üniversiteli bir kız değilsin .bebekli bir annesin.önce hayatını düzenle oku iş bul sonra bol bol aşık olursunn.
insanın yaşadıkları önemli yaşı değil git 40 yaşında anne ol sen o xaman++++++++++
Bu yaşta bir insanın annelik yapabilmesine pek imkan yok, anne olmak için önce yetişkin olmak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?