üzgünüm

koca eline bakmıyorum manevi destek önemli benim için hayatımdaki insandan alacağım paraya bakmam ben üniversite okuyorum hala :)

kimseye bağımlı değilim ve okuyorum sadece manevi ablamda hep yanımda oldu ve bana destek oldu maddiyat önemli değiş benim için çocuğum için herkesi silerim kimse önemli değil

Maşallah sen daha çok sevgili bulursun. Olan bebeğe olmuş..

Konu sahibi bari çocuğuna dikkat et, sahip çık. Elin adamlarına aşık olacağım diye harcama.
kime aşık olsam diye soru sormadım ve ayrıca emin olun çocuğuma çok iyi bakıyorum hiç bir şey olduğu yok sorumu çarpıtmayın :)

17 yaşında reşit değilken hamile kalmışsınız karşı tarafa daha açılmadı mı bunla ilgili
hayır açılmadı çünkü aptallık edip şikayetçi olmadım olan oldu artık bebeğin babasını hapise atıp onu hiç görmemesini istemem

kendime güvendim ve gül gibi bakıyorum merak etmeyin hayatımdaki insan bebeğimden önemli değil sadeve manevi anlamda çok yanımda oldu bebeğin babası yokken o gücü o bana verdi
Önce korunmamak sonra da doğurmak neye güvenip de doğurdunuz anlamadım ama yeni bir ilişkiye başlama biraz büyü olgunlaş kararlarını net verebileceğin kafaya gel ondan sonra birini al hayatına.

Haya

Hayatina aldigin adam daha cok babalik yapiyormus ya niye 1000 tlyi dert ediyosun ki.. yazık olanlar hep çocuklara oluyor

aldırma diyen karşı taraftı ve ben onlar olsa da oldurmasa da doğurcaktım 2 dakikalık zevk için çocuğumun hayatını hiçe sayamam şuan çok güzel bakıyorum

Neden aldirmadin ki? Şimdi elalemin adamından gelecek 1000 TL yi bekle dur.
onun parasına muhtaç değilim sadece bir babanın çocuğuna vereceği para bu değil hak edilemez bir para

Sonuçta evli yada değil ilişki yaşanıyorsa sonuç iki tarafı da bağlar.

kime aşık olsam diye soru sormadım ve ayrıca emin olun çocuğuma çok iyi bakıyorum hiç bir şey olduğu yok sorumu çarpıtmayın :)
Ehh umarım iyi bakıyorsunuzdur. Dilerim hep iyi bakarsınız. Sevgilinizde babası olmasın olamazda zaten. Evladınızı gözünüzün ucundan ayırmayın..

Yazdıklarıma kırılmayın lütfen.. Tv de o kadar çok örnek görüyoruz ki arada kalan çocuk o kadar alakasız kişilerin şiddetine, istismarına maruz kalıyor ki insan duyunca, görünce aklını yitiriyor.

Hayatina aldigin adam daha cok babalik yapiyormus ya niye 1000 tlyi dert ediyosun ki.. yazık olanlar hep çocuklara oluyor
babalık yapmak size göre sadece paraysa o parayla gidip çocuklarınıza çok ilgiliymiş gibi yapabilirsiniz yobaz toplum

ne bana ne çocuğuma bir el kaldırabilecek adam doğdu mu sanmam :) bu arada alınmıyorum saolun

aşık olmak bu aralar sana lüks.üniversiteli bir kız değilsin .bebekli bir annesin.önce hayatını düzenle oku iş bul sonra bol bol aşık olursunn.

Yeni ilişki yerine ayaklarınızın üstünde durmak için işe girin, dışardan okuyun.Bilincsizce bir çocuk dünyaya getirdiniz hep 1 yaşında kalmayacak ona iyi bir hayat sunmak için çabalayan bir anne olun.durtusel hareket edip evlenmeyin.

Lütfen yeni bir ilişki için biraz zaman ver kendine. Bu daha önce hayatında birisi olmasından bağımsız söylediğim bir şey.
Henüz çok gençsin. Öncelikle kendin ve çocuğun için gelecekle ilgili planlar yap. Bu planlar doğrultusunda hareket et. Fakat burada asla çocuğunu bir başkasının insafına bırakacak bir duruma girme. Kendi ayaklarının üzerinde dur ki çocuğun hayata 1 0 önde başlasın senin gibi bir annesi olduğu için.

aşık olmak bu aralar sana lüks.üniversiteli bir kız değilsin .bebekli bir annesin.önce hayatını düzenle oku iş bul sonra bol bol aşık olursunn.
aşık olmaya gerek yok saol
++++++++++
Bu yaşta bir insanın annelik yapabilmesine pek imkan yok, anne olmak için önce yetişkin olmak gerekiyor.
insanın yaşadıkları önemli yaşı değil git 40 yaşında anne ol sen o xaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…