Üzgünüm

Yaren22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
85
51
88
32
Merhaba, 35 gün oldu doğum yapalı ailemin yanındaydım 2 buçuk aydır. Bugun evimize dönüyoruz ayrı şehirlerde oturuyoruz ... Annemlerin ilk torunu onlar zaten bu süreçte bağlandı torunlarına. Annem babam gözleri doldu hatta annem ağladı biz giderken.. Ben ise ağlamamak için zor tuttum kendimi.. Ama şimdi hep ağlamak istiyorum annemi özledim elimden gelse koşarak gideceğim anneme normal mi bu hissettiklerim lohusalık mı sanki hep annemi istiyrum yanımda evet bende bir anne oldum ama güçlü değilim sanki.. Umarım atlatırım bu süreci...

En özel zamanlarınızı zaten annenizle geçirmişsiniz ne mutlu size. Elbette duygusal olacaksınız her ne kadar anne olsanız da siz de annenizin yavrususunuz. Bence hiç üzülmeyin kendi evinize düzeninize adapte olurken daha normale dönersiniz üstelik tekrar gidersiniz ya da aileniz yanınıza gelir. Maşallah anneniz babanız sağ bebeğiniz sağlıklı hiç üzülmeyin duygusal olmanız normal hepsi geçecek

Ben de sizin gibiydim :KK43: Üstelik doğumuma annem gelemedi yurtdışında yaşıyorum.
Doğum yaptım, bebeği hemşireler giydirirken ben anne diye ağlıyodum. Sonra eve geldik, duvarlar üzerime üzerime geldi sanki, emzirdikçe ağlıyordum yine.. Bu süreçte insan kimseyi istemiyor annesinden başka. Ama geçecek..

Merhaba, 35 gün oldu doğum yapalı ailemin yanındaydım 2 buçuk aydır. Bugun evimize dönüyoruz ayrı şehirlerde oturuyoruz ... Annemlerin ilk torunu onlar zaten bu süreçte bağlandı torunlarına. Annem babam gözleri doldu hatta annem ağladı biz giderken.. Ben ise ağlamamak için zor tuttum kendimi.. Ama şimdi hep ağlamak istiyorum annemi özledim elimden gelse koşarak gideceğim anneme normal mi bu hissettiklerim lohusalık mı sanki hep annemi istiyrum yanımda evet bende bir anne oldum ama güçlü değilim sanki.. Umarım atlatırım bu süreci...
Benimde 6 gün oluyor doğum yapalı ve aynı haldeyim. Annem uzakta ve erken doğum olduğu için gelemedi. Bende de bebeğinde de sorun yok şükür toparlandım ama duygusal anlamda çok kötü hissediyorum özellikle geceleri annemi ve babamı düşünüyorum sürekli 😔

Böyle olmaniz çok normal aslinda ilk bebeginiz tecrube yok insan korkuyor napicam nasil olucak diye anneler bu surecte insana çok yardimci oluyor her anlamda korkusuzca yapiyorlar herşeyi insan rahat oluyor ve anne gidince boşluga duşuyorsun napicam ne edicem diye.Ama korkmayin alişacaksiniz zamanla herşeyi kendiniz yapicaksiniz çok rahat bir şekilde artik sizde bir annesiniz ve bebeginizin en çok size ihtiyaci var.Annenizde ara sira gelir zaten yaniniza.

2 bucuk aydir niye ailenizin evindeydiniz ki? Bu kadar sure evden uzakta olmaniz ilginc. Evinizde kalsaydiniz da aileniz gelseydi dogum sirasinda bu kadar zorlanmazdiniz. Zamanla alisirsiniz.

Mahrum yerde yaşıyorduk ailem büyükşehirde doğum için geldim 40 ım çıkana kadar da kaldım.. Ailem gelemez rahatsız bir kardeşim var

Benimde 6 gün oluyor doğum yapalı ve aynı haldeyim. Annem uzakta ve erken doğum olduğu için gelemedi. Bende de bebeğinde de sorun yok şükür toparlandım ama duygusal anlamda çok kötü hissediyorum özellikle geceleri annemi ve babamı düşünüyorum sürekli 😔
Annenizde sizi düşünüyordur.
Rahmetli babannemin söylediği türkünün Sözleri aklıma geldi.

Ben yanarım yavrum sana,
Yavrum yanar yavrusuna.
Tabiatın kanunu bu
Koyun meeler kuzusuna..

Sağlıkla büyütün, aynı duyguları bende yaşamıştım,annem gidince dünyam başıma yıkılmış gibi ağlamıştım , ama alışınca geçiyor

Sizi çok iyi anlıyorum. Annemin gittiği gün ben de hüngür hüngür ağlamıştım. 1 sene boyunca neden ailemden uzak bir şehirdeyim sorusu beynimde döndü durdu. Yavaş yavaş alışacaksınız merak etmeyin. Anne olduğunuzu şimdi daha iyi anlayacaksınız, öğreneceksiniz. Niye gittin kaldın eleştirilerini boşverin, iyi ki de yardım aldınız en hassas zamanlarda. Bu süreçte eşinizden destek isteyin mutlaka umarım destekçi olur.

Doğumdan sonra annem gittiğinde ben de hafiften bir ağlamıştım. Ama annem doğum yaptığım gün zor bela yetişmişti ve bebeğim evdeyken 3 gün benimle kalabilmişti
Siz neredeyse 40ı çıkarmışsınız, öncesinde de bol bol vakit geçirmişsiniz. İyiye odaklanın bence. Bebeğinizle baş başa biraz daha zorlanırsınız belki ama bağınız kuvvetlenir. Birbirine daha da alışırsınız. Hem eşinizin de bebeğinize alışması gerekiyor. Çok uzun süreler ayrı kalmasınlar.
Yine gider ailenizi ziyaret edersiniz yeter ki sağlık olsun.

alin bebenizi gidin madem annenizin evine temelli.
Zaten 2 bucuk aydir ordaymissiniz.
normalde çiftler bebis yapip mutluluklarina mutluluk eklerler, ama bizimkiler ya eve herkesi doldururlar ya da na boyle kendileri tasinirlar:)
Bende bugun bunu düşündüm eşimle ikimiz olsak daha mı iyi o dönemde? Yoksa ilk en az 15 gün annem yanımda olmalı mı? Bu arada daha cocuk falan yok ortada ama

Back
X