• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri üzgünüm

arkadaşlar 3.denememde hayatımda ilk defa pozitif sonuç aldım bu sonucu brüksel tüp bebek merkezinde co-cültür ile aldık denemekte yarar var bence

Aaaaa tebrikler canim. Allah kucagina almayida nasip etsin...... Bende 4. Tup bebek tedavisini brukselde yaptirmistim, sonuc negatif, ama hastaneden ve hocalardan cok memnun kaldik.

Herseyin hayirlisi

Bizler kaderdaşız, bizi bizden daha iyi anlayan olamaz herahalde. Yaşadıklarını, hissettiklerini çok iyi anlıyorum. İşin kötü yanıda üzülsen, ağlasan, bağırsanda bu sonucu değiştirmiyor maalesef. Herşey yine olacağına variyor. Ben 2 yıllık evliyim,yaşlarımızdan dolayı hemen çocuk olsun istedik ama nerdeee. Şuana kadar bir sebepte bulunmuş değil. Eşimden şüphelendiler, bazı tahlillerde ileri hareketi biraz düşük çıktı, doktorlar normal olarak gördüler. Bazılarında ise gayet iyi. Tüp bebek raporu almak için evraklarımı teslim ettim. 2 yıllık evli olduğumuzdan çıkıp çıkmayacağı belli değil. Bu arada yaşlarımız 37, geç evlilik yaptık. Benim hikayem böyle canım, sizde sorun ne ?

Bizim yaslarimiz 30-32..... Sorun: endometriose, 2 defa ameliyat, 4 tup bebek denemesi. 6 sene icinde. 😔

Aaaaa tebrikler canim. Allah kucagina almayida nasip etsin...... Bende 4. Tup bebek tedavisini brukselde yaptirmistim, sonuc negatif, ama hastaneden ve hocalardan cok memnun kaldik.

Herseyin hayirlisi

bizim de brükselde 2. denememizdi merkezden çok memnunduk ,bizim sorun sebepsiz infertiliteydi bu deneme öncesi kanda kromozom analizi ve histeroskopi oldum ikisindede sorun çıkmadı ama doktor gerek duymadığı halde co-cültürü ben istedim birde diğer tedavilerimden farklı olarak dr kan sulandırıcı iğne verdi bence bunlarda faydalı oldu tavssiye ederim inşallah sende en yakın zamanda iyi haberler alırsın arkadaşım...:)

Bizim yaslarimiz 30-32..... Sorun: endometriose, 2 defa ameliyat, 4 tup bebek denemesi. 6 sene icinde. 😔

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bir sonraki denemede hamile kalırsın. Memorial çok iyi diye biliyorum, oradada yaptırdınmı bilmiyorum ama başaralı bir yer diye aklımda kalmış. Rabbim tez zamanda çocuklar nasip etsin inşallah..

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bir sonraki denemede hamile kalırsın. Memorial çok iyi diye biliyorum, oradada yaptırdınmı bilmiyorum ama başaralı bir yer diye aklımda kalmış. Rabbim tez zamanda çocuklar nasip etsin inşallah..

Amin cnm cumlemize....
Memorialede gittim cnm orasida basarili bir merkez. Bir sure tedavi dusunmuyoruz...... Cok yiprandik. Biraz ara verdik.
Dualarim sizinle

slm ben 26yaşındayım2 aşılama yptırdım malesef dr sorun yok diyo ama olmuyo şimdide tepecik kadın dogumda tüp için sıra bekliyom doyamı verdim heyete girmesini bekliyorum çok zor çok bizi bizden başka kimse anlayamaz ben 4evliyim hiç korunmadık evlendigimizin ilk gününden beri istiyorum hemde yanıp tutuşuyom aglamak çözüm degil aklınaza gelcek herşeyi denedim hala umutla bekliyorum ama çok zor hele bu bayramlar Allah dışarı çıkmak istemiyorum o bebiş kıyafetlerine baktıkça kalbim ciyerlerim sızlıyone hayeller kurduk eşimle o evlat hasretiyle yanıp tutuşuyo ama bana belli ettirmemeye çalışıyo onun bir çocuga bakışı beni öldürüyo napsam bilmiyom çok şükür eşimde bende inançlıyız Rabbim böyle uygun görmüş vardır hayır inşallah herkese hayırlı evlat versin tez zamanda düşmanıma bile bu sınavı vermesin çok zor

sa. bende 26 yaşındayım bende 1 defa aşılama yaptırdım malesef sonuç olumsuz 3 senelik evliyim kronik hastalığım olduğu için ŞimdiIik ara verdik yaza tekrar başlayacağız tekrar aşılama yaptıracağız olmadı tüp bebek deneyelim diyoruz aslında eşimde de bendede hiçbir problem yok ama zamanı var harhaIde benim gibi romatoid artrid hastası olupta evlat sahibi olan birçok insan var doktorum da bana söyledi hiçbir sıkıntınız yok evlat sahibi olursunuz acele etmeyin dedi insan ister istemez üzülüyor işte senden sonra evlenler bile hamile olunca insanın nefsine çok ağır geliyor sizin yaşadığınız duyguların hepsini bende yaşıyorum hepmasala benden sonra evlenen arkadaşım simdi ikinci bebeğine hamile . Bende eşimde yaradana sığınıyoruz Rabbim cümlemize anneliği taddırsın mevlam hayırlı sağlıklı hamilelikler hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dua ile

slm ben 26yaşındayım2 aşılama yptırdım malesef dr sorun yok diyo ama olmuyo şimdide tepecik kadın dogumda tüp için sıra bekliyom doyamı verdim heyete girmesini bekliyorum çok zor çok bizi bizden başka kimse anlayamaz ben 4evliyim hiç korunmadık evlendigimizin ilk gününden beri istiyorum hemde yanıp tutuşuyom aglamak çözüm degil aklınaza gelcek herşeyi denedim hala umutla bekliyorum ama çok zor hele bu bayramlar Allah dışarı çıkmak istemiyorum o bebiş kıyafetlerine baktıkça kalbim ciyerlerim sızlıyone hayeller kurduk eşimle o evlat hasretiyle yanıp tutuşuyo ama bana belli ettirmemeye çalışıyo onun bir çocuga bakışı beni öldürüyo napsam bilmiyom çok şükür eşimde bende inançlıyız Rabbim böyle uygun görmüş vardır hayır inşallah herkese hayırlı evlat versin tez zamanda düşmanıma bile bu sınavı vermesin çok zor

beytocan tepecik için nasıl bir yöntem izlediniz doktorunuz kim ve sgk karşılıyo mu Allah aşkına bana bir bilgi ver. kimsem yok danışabilecek tebrüceli birilerinden bilgi almam lazım. 36 yaşıma girdim. anacığım 75 yaşında torun diye kahroluyo kadıncağız. her gece dua ediyorum Allah'ım torun sahibi olsun annem diye. nolur bana bi yol anlat. özelden yazarsan daha çok sevinirim. Sizin için de hayırlısını diliyorum. Allah hepimizin kalbine göre versin.

Rabbim yardımcın olsun canım, inşallah bugünlerde geçecek bir gün..
Bugün bende kardeşim gibi sevdiğim bir yakınımın hamile haberini aldım, 2 aylık evli. Haberi aldığımdan beri ağlıyorum:14: düşündüm kıskanmıyorum içim acıyor sadece, benim neden olmuyor diye:2:
Seni çok iyi anlıyorum, heleki bu kişi devamlı gözünün önünde kardeşin bile olsa, böyle hissetmen normal. Benim kardeşim benden önce evlendi, hemen çocuğu oldu. Allah bağışlasın çok severim, çok bağlıyım yiğenime:nazar: Kardeşim ikinciye hamile kalsa hem onun adına sevinirim, hem kendi adıma üzülürüm. Böyle haşhaş olmamız normal galiba:14:

canım arkadaşım inşlh birgün sende annae olursun hepimiz aynı duygular içindeyiz bu çok farklı birşey kıskançlık değil adını bilmediğim bir duygu ve çok zor heleki yakının olması daha bir acı Allahım bizlerede nasip etsin inşlhh

Merhabalar.. Öncelikle yaşınız çok gençmiş, bence karamsarlığa hiç gerek yok. Ben Akay Tüp Bebek Merkezinde Tüp bebek denemesi yaptırdım. Dr. İlhami Atılgan işinde gerçekten çok iyi, sizi ayrıntılı olarak değerlendirip, uygun tedaviyi yapabilir diye düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun..

canım arkadaşım inşlh birgün sende annae olursun hepimiz aynı duygular içindeyiz bu çok farklı birşey kıskançlık değil adını bilmediğim bir duygu ve çok zor heleki yakının olması daha bir acı Allahım bizlerede nasip etsin inşlhh

Çok sağol canım benim, inşallah sende bir gün anne olursun canım. Bu çabalar bu emekler boşa gitmesin artık. Söylediğin gibi garip bir his, kıskançlık değil, tarifi yok.. Sen ne yaptın canım, fakülteden halen ses seda yokmu? bende beklemedeyim halen..

Çok sağol canım benim, inşallah sende bir gün anne olursun canım. Bu çabalar bu emekler boşa gitmesin artık. Söylediğin gibi garip bir his, kıskançlık değil, tarifi yok.. Sen ne yaptın canım, fakülteden halen ses seda yokmu? bende beklemedeyim halen..

offf sorma canım ya halen aramadılar üniversiteden sinir olmaya başladım valla, 3 ay oldu tık yok Allahım inşlh sonu güzel olur canım

bizim de brükselde 2. denememizdi merkezden çok memnunduk ,bizim sorun sebepsiz infertiliteydi bu deneme öncesi kanda kromozom analizi ve histeroskopi oldum ikisindede sorun çıkmadı ama doktor gerek duymadığı halde co-cültürü ben istedim birde diğer tedavilerimden farklı olarak dr kan sulandırıcı iğne verdi bence bunlarda faydalı oldu tavssiye ederim inşallah sende en yakın zamanda iyi haberler alırsın arkadaşım...:)

Merhaba tasuhi, bende brüksel tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum, 3. Denemem olacak, benzer konular yaşamışız, müsait olduğunuzda özelden yazmak isterim size. Teşeklürler

Back
X