• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzgünüm. :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Salvo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Salvo

Muallakta.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2013
2.287
327
373
Merhaba, uzun süreden beri giremiyordum siteye şükür fırsat bulabildim. Erkek arkadaşım 3 hafta önce askere gitti. 2 günde bir bazen her gün telefon ediyor konuşuyoruz, bugün çarşı iznine çıktı nete girmiş biraz konuştuk her şey normaldi 1 saat falan kaldı sonra çıkıyorum dedi bende dur falan dedim arkadaşlar bekliyor çıkmam lazım dedi. Sonra abisi nete girdi diye kaldı yazıyorum yazıyorum cevap vermiyor sonra annemle görüşüyorum dedi o yüzden geç yazıyormuş. Ben birsürü şey yazdım hiçbirini tınlamadan çıkıyorum bile demeden çıktı gitti adam acayip sinir oldum. 1 buçuk senedir beraberiz, tamam insan ailesini önemser de beni neden hiç tınlamadı anlamış değilim. Askere gidenlere ne oluyor böyle Allah aşkına ya anlamış değilim. Ben mi abartıyorum acaba?

Kafanıza takmayın. Sizle de konuşmuş hem. Ailesini de özlemiştir :)

İlk önce benimle konuştu o sırada ailesinden kimse nette yoktu. Sonra çıkcam çıkcam dedi durdu abisi gelince kaldı tamam anlıyorumda hiçbir şey yazmadan çıktı gitti :mad:

İlk önce benimle konuştu o sırada ailesinden kimse nette yoktu. Sonra çıkcam çıkcam dedi durdu abisi gelince kaldı tamam anlıyorumda hiçbir şey yazmadan çıktı gitti :mad:
Sevgilinizin durumu filan nasıl bilmiyorum fakat belki süreli bir internet kafe bulmuştur. Biz küçükken hatırlıyorum, saat başı para ödüyordun hani. Ya da elektrik kesilmiştir, bilgisayar bozulmuştur, bir sürü şey olmuş olabilir. Ne kendinizi, ne sevgilinizi üzün :)

benim de nişanlım 5 aydır askerde, buna benzer bir şey yaşadık zamanında ben de bozulmuştum biraz ama sonra düşününce hak veriyorsun seninle yeterince konuştuysa ailesine de vakit ayırmalı, takılmamak lazım.. :)

bu kadar ufak detaylara takılmayın derim, boşu boşuna ne kendinizi ne de sevdiğinizi yıpratın.

Eminim herkes asker psikolojisi demiştir ne alakaysa... hepsi askere gidince 180 derece değişiyor yani.

lütfen biraz empati kurun olgun karşılayın. adam askerde size vakit ayırırken sorun yok ailesine mi laf ediyorsun. bozulacak şey değil bunlar destek olun böyle yapıcağınıza asker psikolojisini bir bilsen ne kadar rahat bir yerde olsa bile asker o emir altında

abartmışsınız gereksiz triplenme onlar ailesi siz se sadece sevgilisiniz onlar sizden önce gelr

Günah ya asker çocuk annesini, abisini de özler seni hemen hergün ariyormus zaten.sinir olunacak bir durum yok tatlım anlayışlı ol biraz...

Ya sadece bana söylemeden gitmesine sinir olmuştum. Ama aynı gün aradı söyledi bilgisayar donmuş çıkmak zorunda kalmış. :oops: Bazen çok abartıyorum. :KK11:

Back
X