Üzgünüm

Tuanaibrahim05

Aşk senin adin
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
865
948
23
37
Merhabalar. .
Bebeğim geçen hafta ya kadar 1 hafta ilerideydi kilo olarak.. fakat ne olduysa yavaş kilo almaya başladı. . son gidişimde 2.600 du.. 10 gun sonra yani bugün gittim bebeğim kilo alacağına zayıflamış, 2400 olmuş. . 36. haftadayim 10 gun geride bebeğim. .. nst, ayrıntılı ultrasyon hepsi yapıldı normal gözüküyor . .
Çok üzgünüm, 4 gün sonra yine çağıracak ve ne olacak bilemiyorum. ya yine kilo almazsa bir sorun olursa diye kafayı yiyeceğim. ..
Benimle aynı veya benzer durumu yaşayanlar var mı? birşeyler söyleyin!

Can'ım boşuna üzülüyorsun çünkü ultrason net kilo vermiyo malesef. Çoğu Zaman'da yanılıyor. Hastanede arkadaşımın bebeği 2750 gr gözüküyordu bebeği 3500 doğdu benim bebeğim 3250 gözükürken 2820 doğdu. Önemli olan sağlık zaten normal görünüyorsa üzülme

Ayrıntılı ultrasyon da da bakildi ama sonuç aynı çıktı. . 10 gun geride
Bu saatten sonra kilo alir mi ki?

Sağlıkla ilişkili değil bebekteki kilo. Hiç endişelenmeyin. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Badem , ceviz yemeyi ihmal etmeyin.

Sağlıkla ilişkili değil bebekteki kilo. Hiç endişelenmeyin. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Badem , ceviz yemeyi ihmal etmeyin.
Amin.. teşekkür ederim..
Bebek zayıfladığı için endiselendim , başka bir sorun olur mu diye korkuyorum.. İnşallah dediginiz gibidir

İnşallah duyunca öyle üzüldüm ki kendime gelemedim gözlerim doldu sürekli. . oysa elimden geleni yaptigimi saniyordum
Yapınlada alakalı Can'ım. Sağlıklı olsun yeter. Benim annem 3500 ün altında Bebek dünyaya getirmemiş benim bebeğim üç bile değildi ama ilk ay çoook kilo aldı doğduğu Zaman görenler Bi ay sonra tanıyamadı çok şükür. Boş süt yoğurt peynir tüket inşlh

Olabilir tabi.. Bnim ilk kizim 3.750 doğdu. . bu bebeğimde hep ilerdeydi birden böyle almayıp geri gitmesi endişelendirdi..
İnşallah bir dahaki gidişime daha guzel haberler alirim

Doktorum oğlumun çok kilolu olduğunu söylemişti, 34. haftada 4 kilonun üzerindeydi, 5'i bulabilirsin demişti, 3620 gram doğdu oğlum :) Kendinizi üzmeyin, olumlu düşünün, içinizi ferah tutun ki huzurunuz bebeğinize yansısın, sağlıklıysa ne mutlu size.

Maşallah Allah korusun... ben artık 3 doğsa bile raziyim.. 10 günde hiç kilo almaması üzdü beni.. bundan sonra alacakmı yoksa hiç almayacak mi diye düşünüyorum. ..

Maşallah Allah korusun... ben artık 3 doğsa bile raziyim.. 10 günde hiç kilo almaması üzdü beni.. bundan sonra alacakmı yoksa hiç almayacak mi diye düşünüyorum. ..
Benim ikinci kızim 1hafta gerideydi hamileligimde kilo 2500 dogdu minyon bir cocuk belki sizinkide minyon olur .Allah saglık versin .Hayırlı olsun inş

Benim ikinci kızim 1hafta gerideydi hamileligimde kilo 2500 dogdu minyon bir cocuk belki sizinkide minyon olur .Allah saglık versin .Hayırlı olsun inş

Maşallah Allah bagislasin yavrularinizi.. benim hep ilerideydi haftası birde durup geriye gitmesi kötü hissettirdi. .. yoksa minyon da olabilir belki böyle bir bebektir dedi doktorum da. .. ama 10 gunde 100 gr dahi almaması

Maşallah Allah bagislasin yavrularinizi.. benim hep ilerideydi haftası birde durup geriye gitmesi kötü hissettirdi. .. yoksa minyon da olabilir belki böyle bir bebektir dedi doktorum da. .. ama 10 gunde 100 gr dahi almaması

Doktor da makineler de yanılabilir, dediğim gibi biz 5 kilo beklerken 3,5 geldi oğlum, hem de 4ün üstünde kesin dediği halde doktor. Sağlıklıysa üzülme lütfen
Bak ben kilolu diye hastane çıkışını bir beden büyük ayarlamıştım çocuğum içinde sopa gibi kaldı çok komikti :) Güzel yanlarıyla düşün kendine zehir etme kalan zamanı.

Teşekkür eder canim iyi düşünmeye çalışıyorum. . gece boyu uyumadım ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum gerisi Allaha kalmış. .

Benim oglumda 36. Haftada 3 kilo idi.Dr iri bir bebek diyordu.37de gittim yine 3 kilo,38 de gittim yine 3 kilo.Dra neden kilosu artmiyor bir sorunmu var acaba diye sorunda tekrar bakmak istedi bebege ve aaa kordon dolanmis,aaa suyuda bitmis dedi.2 saat sonra sezeryanla cok sukur saglikli bir sekilde dunyaya geldi oglum.Birdahaki kontrolunde istersen ozellikle sor kordon dolanmis olabilir mi diye.

Çok ilginç çok sukur sağlıklı doğmuş.
Beni ne olur ne olmaz dopler e gönderdi. . ordaki doktorda herşeyi kemik ölcumune baktı. . çok uzuldugumu gördü lütfen birşeyler söyleyin dedim... Sen kendini boşuna uzuyorsun hiçbir problem gözükmüyor dedi.. yani iki doktor bakti ama benim aklım halen karışık neden hiç almamıs.. Salı günü gideceğim tekrar yine gerilemis se alacağız muhtemelen

Selam okuyunca yazma gereği hissettim. Benim kardeşiminde bebeği 34/35 haftada hiç kilo almamaya başlamıştı, 37 suyu tamamen azaldı, yukarıda arkadaşında dediği gibi acil sezeryana aldılar. Tavsiyem sorgula. 2.600 gibi doğdu. Şimdi 3 aylık tosun gibi küçük Doğan'lar çok çabuk kilo alıyor. Dr direk karnında durup stres olacağımıza kucağında dursun deyip 2 saat içinde sezeryanla dünyaya geldi. Aklınızı karıştırmak istemedim. Kardeşimde her gidişinde hiç kilo almamış diyordu. Hayırlı doğumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…