• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzman çavuş ile evli olmak

nesscaffee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
476
37
123
35
Kayseri
arkadaşlar aranızda uzman çavuş eşi olanlar var mı?? mutlu musunuz hayat istediğiniz gibi mi?? uzman çavuş ile evlenip pişman olan var mı??

Uzman çavuş ile evli değilim de evli olup pişman olanı çok gördüm.. Ordu disiplininden uzak, laubali tiplerdi hep. İstisnalat kaideyi bozmaz tabi her kim için soruyosan bunu bilemem

Ne gibi sorunun var. Ben assubayla evliyim kötü bir durumla karşılaşmadım. Eşimin arkadaşlarının eşleriylede görüşüyoruz onlarda da işle ilgili sıkıntı hiç duymadım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

izinleri pek olmuyormuş sürekli nöbette oluyorlarmış bu yüzden birlikte çok vakit geçirememekten dolayı sıkıntı olur mu die sormuştum

evleneceğiniz kişinin kişiliği daha önemli. meslek 2. sıra da kalır. nöbet falan demişsin de eşin evine düşkün biri olursa nöbet möbet hak getire seni öyle yaşatır ki ne zaman işte ne zaman evde farkına varmazsın. :34: askerlikle alakası yok yani mesaisi çok olan bir sürü iş var :34:

izinleri pek olmuyormuş sürekli nöbette oluyorlarmış bu yüzden birlikte çok vakit geçirememekten dolayı sıkıntı olur mu die sormuştum

Doğru, uzman çavuşun değil genel askerlerin izni yok nöbet gırla gidiyo benim kocam astsubay önceden eve altı günde bir geliyodu şimdi üç günde bir geliyo, bölük komutanının vekili bu ara hergün evde o gelince yine üç günde bir.resmi tatillerde izin yok, hafta tatili yok, mesai saati yok, ne zaman iş biter o zaman gelirsin. Denetim varsa planlanmış tatiline gidemezsin. Eşini sevmiyosan çekilir dert değil, seviyorsan evlen sonuçta onlar da insan yani ve bemn gayet mutluyum büyük ve güçlü bir ordunun neferleri nihayetinde işleri kolay değil. Kişiliğini iyi analiz et yalnız.

Eşim Jandarma astsubay. evet nöbetleri oluyor personel durumuna göre ayda 4-5 nöbeti oluyor eşimin. Hafta sonu nöbet olmazsa evde. Beraber vakit geçirebiliyoruz. Bayram izinleri yok yalnız Yıllık izne denk getirmek gerekiyor.Ayrıca benim eşim resmi tatillerde de evde olay falan olursa saat kaç olursa olsun gidiyorlar.Askerlik zor meslek.

Son düzenleme:
kolluk kuvveti eşiysen her şeyi ile kabul edeceksin babam astsubaydı senelerce dışardaydı eve az gelirdi ama öz gelirdi:31:eşim polis ya sahurda ya iftarda yalnızım hesap et ...ama buna da şükür diyenlerdenim..

uzman çavuşla evli bir arkadaşım var,gayet mutlu görünüyorlar.20 senelik de evliler:34:

Ben 8 aydir evliyim gayette mutluyum bi problemim yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim esim ozel harekatta bende ogretmenim 8 aydir evliyiz ara tatilde o da izin yazdirdi yaz tatikinde o da izin yazdurdi suanda tatildetizdeyiz ayda 4 defa nobeti var onun disinda bisi gormedim

Arkadaşım 17 yaşında bir uzmançavuşla evlendi
15 yıl sonra ayrıldı
mesele işi miydi bilmiyorumda
önemli olan adamın huyu suyu işi ikinci plan :ssz:

adamla evleniyor musunuz iş anlaşması mı yapıyorsunuz belli değil.

kolluk kuvveti eşiysen her şeyi ile kabul edeceksin babam astsubaydı senelerce dışardaydı eve az gelirdi ama öz gelirdi:31:eşim polis ya sahurda ya iftarda yalnızım hesap et ...ama buna da şükür diyenlerdenim..

özet bu. uzman çavuş vs diye ayırdım yapmadan, tüm kolluk kuvvetlerinin düzenli bir aile hayatı yoktur malesef.

💑💓

Kimseyi mesleginden oturu ayirmamak gerek evin icine meslegi deil esinizin karakteri olacak

Back
X