Uzman Dr. Bülent Çığşar ???

cilvia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2010
5
0
86
İstanbul
selam kizlar ...

Uzman Dr. Bülent Çığşar 'i taniyan bilen var miiii??? lutfen yardimm eyvahedigeldismile

bugun gittim gorustum,kendisi kosuyolu medipol'de plastik cerrah...
dr. icime sindi aslinda ama birilerinden onay almaya ihtiyacim varr. haftaya gun almayi bile dusunuyorum,ihtiyacim olansa biraz cesaret...
korkuyoruuuuuummmmm eyvahedigeldismile

Hm icine sindiyse ol bence.. Nereden buldun kendisini ? Yaptigi ameliyat fotolarini gosterdi mi ? Kaca yapiyomus anlat anlat :))

yaptigi ameliyat fotolarindan gostermedi,isin kotusu sormak benim de aklima gelmedi.. nerden bulduguma gelincee,doktoru hic tanimiyodum ama medipolun reklamlarina hep rastliyodum,bi gidiym dedim :) doktor cok ilgili,iyi biri ama ben hala kararsizim yaa
fiyat 3.300 tl , yalniz bunun bi kismini ssk karsilicak,saglikla ilgili kismi yani.. bana dusen de 2.800 tl

Slm. tatlım baktım senin mesaj sayında 3 tane yazıyor ama sen mesajını yazabilmişsin. ben saçmalıyorum galiba. bir haftadır bu sitede dolanıyorum mesaj yazıyorum 50 mesajınız olmadan özel mesaj atamazsınız diyor delireceğim. canım 49 yaşındayım ben de ankaradayım doktoru buldum senin gibi onaya ihtiyacım var çünkü çok korkuyorum. me yapcam bilmiyorum hıfsı velidede oğlu adı. sizin istanmulda erol onuk bey kendi yüzünü ona gerdirmiş bende o kadar iyiki diye düşünüyorum bilenlerden soracaım ama beceremiyorum sormayı . bana nasıl bu siteyi kullanabilceğimi yazabilirmisin ben beceremedim. canım şimdiden teşekkürler

bulent cıgsar ıyı bır doktor ama burunu ıyı yapar mı bılmıyorum fıkrı olan yazsın lutfen

ne yaptınız amelıyat oldunz mu ben de dusunuyorum bulent beye..

arkadaşlar, bülent bey i tanıyan ameliyat olan var mı?
ya da bi tanıdıgı ameliyat olan. medipol hastanesinde dr.

ben de bugün görüştüm kendisiyle çok iyi ilgilendi ameliyat hakkında bilgi verdi bir de tasarım yaptı albüme ekledim beğendim aslında ama kararsızım :/ :/ sizce nasıl olmuş kızlar??

ben de bugün görüştüm kendisiyle çok iyi ilgilendi ameliyat hakkında bilgi verdi bir de tasarım yaptı albüme ekledim beğendim aslında ama kararsızım :/ :/ sizce nasıl olmuş kızlar??

benim medipol koşuyolunda ameliyat olan bir komşum var.. şahsen burnunu hiç beğenmedim. hiç.. revizyonluk burun.. yamuk.. ama o hastanede hangi doktora olmuş onu bilmiyorum.. bence doktorunu ii araştırmalısın..

benim medipol koşuyolunda ameliyat olan bir komşum var.. şahsen burnunu hiç beğenmedim. hiç.. revizyonluk burun.. yamuk.. ama o hastanede hangi doktora olmuş onu bilmiyorum.. bence doktorunu ii araştırmalısın..

ya böyle şeyler duyunca insan korkuyo ama hangi doktor olduğunu söylerseniz karar vermeme yardımcı olursunuz.

inan bende bilmiyorum.. tek bildiğim bir yıl önce olmuştu ameliyatını.. bu arada benimde az kaldıı iki gün sonra ameliyatım :)))

bilmiyorsanız neden böyle şeyler yazıp insanın içine kurt düşürüyorsunuz anlamadım ama umarım siz doktorunuzu iyi araştırmışsınızdır ve burnunuz güzel olur.

buraya bir konu açmışsınız.. fikir almak için değilmi?? siz ne yoruma açıksınız nede fikre.. e ölese neden konu açtınız? yazdığıma bin pişman ettiniz. siz bilirsiniz.. dilekleriniz içinde tşk ederim.. sizinde umarım iyi geçer.. ben iyi araştırdım doktorumu merak etmeyin..

tabi ki de fikir almak için yazdım ama "komşum yaptırmış kötü olmuş doktorunu da bilmiyorum" çok ortada bir cümle..

tabi ki de fikir almak için yazdım ama "komşum yaptırmış kötü olmuş doktorunu da bilmiyorum" çok ortada bir cümle..

inan bana bilsem yazardım kim olduğunu..ama bilmiyorum. zaten bir yıl öncesi..hastane adını söyleyip bırakmıştı bende hiç üstelemedim kimdir diye.. konu öle kapanmıştı.ama sizin içinize sindiyse güven verdiyse güzel yorumlarda gelirse olun tabiki.. önemli olan sizin içinize sinmesi.. hepimiz için en hayırlısı olsun.. ameliyat bu kolay bi karar değil.. hepimiz zorlanıyoruz karar verirken canım.. hayırlısı ameliyat olacak herkes için..

sanırım benimde yardıma ihtiyacım var İstanbul da yaşıyorum kızlar iyi bir plastik cerrahı ve KBB doktoruna ihtiyacım var .koşuyolu medipol hastanesinde yıllar önce kuzenim estetik ameliyat oldu hastane iyi ama doktor bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…