yaptigi ameliyat fotolarindan gostermedi,isin kotusu sormak benim de aklima gelmedi.. nerden bulduguma gelincee,doktoru hic tanimiyodum ama medipolun reklamlarina hep rastliyodum,bi gidiym dedim :) doktor cok ilgili,iyi biri ama ben hala kararsizim yaa
fiyat 3.300 tl , yalniz bunun bi kismini ssk karsilicak,saglikla ilgili kismi yani.. bana dusen de 2.800 tl
ben de bugün görüştüm kendisiyle çok iyi ilgilendi ameliyat hakkında bilgi verdi bir de tasarım yaptı albüme ekledim beğendim aslında ama kararsızım :/ :/ sizce nasıl olmuş kızlar??
benim medipol koşuyolunda ameliyat olan bir komşum var.. şahsen burnunu hiç beğenmedim. hiç.. revizyonluk burun.. yamuk.. ama o hastanede hangi doktora olmuş onu bilmiyorum.. bence doktorunu ii araştırmalısın..
ya böyle şeyler duyunca insan korkuyo ama hangi doktor olduğunu söylerseniz karar vermeme yardımcı olursunuz.
inan bende bilmiyorum.. tek bildiğim bir yıl önce olmuştu ameliyatını.. bu arada benimde az kaldıı iki gün sonra ameliyatım :)))
buraya bir konu açmışsınız.. fikir almak için değilmi?? siz ne yoruma açıksınız nede fikre.. e ölese neden konu açtınız? yazdığıma bin pişman ettiniz. siz bilirsiniz.. dilekleriniz içinde tşk ederim.. sizinde umarım iyi geçer.. ben iyi araştırdım doktorumu merak etmeyin..
tabi ki de fikir almak için yazdım ama "komşum yaptırmış kötü olmuş doktorunu da bilmiyorum" çok ortada bir cümle..
siz Bulent beye ameliyat oldunuzmu bilgi verebiliisiniz?hala yok mu bülent çığşar a ameliyat olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?