Üzmeden nasıl ayrılığı kabullendirebilirim ?

söyleyebileceklerimi söyledim, tırnak mesela. Adam dipten kesip gelmiş ama tırnak dibi kirli. Biri bitiyor diğeri başlıyor. sigaradan dişler çizgi çizgi tartar, temizlettiriyor ama 3 ayda bir tekrar olusması demek fırçalamaması demek
Vallahi aslına bakarsanız adamın kusurlu olmasınada gerek yok ayrılmak için. Ten uyumu olmaması tek başına ayrılık sebebi zaten. İyilik yapmışsınız onada kendinizede

Derseniz ki üzülmeden olur mu illa ki üzülecek, haklısınız... Ama düşüncelerimi ve hislerimi ona açtığımda mahvoldu. Kendimi bir pembe dizi içinde hissettim, yalvarmalar beni bırakmalar ben ayrılığı bir kere bile düşünmedim ben seninle evlenmek için çabalıyorum cümleleri. Ve tepkisiz bir eflatuns.

1 yıllık bir ilişkimiz var, kendisi saygılı işinde gücünde düzgün iyi bir adam ama ben hayatımın geri kalanını onunla düşleyemiyorum kuramıyorum, bakış açılarımız derinliğimiz çok farklı, sohbetimiz akmıyor yanında sıkılıyorum, dolu dolu güldüğüm 5 parmağı geçmez. Ne ben mutlu edebilirim ne o mutlu eder. Ve açıkçası beni soğutan farklı noktalar da var, ten uyumu ve temizlik konusunda; bunları asla ona söyleyip ayrılamayacağım için yukarıda yazdıklarımı anlattım. Anlamadı...

Herşey düzelecek sen sadece yanımda ol kafasını yaşıyor; yanındayken hayatım kötü mutlu değilim sıkılıyorum neden yanında olayım ki tek sebep beni çok seviyor olması olmamalı. Mantık ve aşkı bir arada tutan bir evlilik hayalindeyim, bu olmazsa evlenmeyi düşünmüyorum da.

Ayrılığı kabullenmeyen istemeyen görmezden gelen beraber çok mutlu olacağını empoze etmeye çalışan bir adamdan nasıl ayrılabilirim sizce ?
Neden açıklama yapıyorsun. Yapmissin anlamamış. Şimdi yazacaksın. Bugünkü konuda ciddiydim. Bundan sonra ne sen beni rahatsız et ne ben seni. Allah'a emanetsin.

Net bir şekilde ayrılacaksınız, başka yolu yok. O üzülmesin diye kalırsanız siz çok üzülürsünüz. Ayrıca sebepleriniz gayet haklı. Yukarıdaki cevabınızı okudum, midem kalktı.

Derseniz ki üzülmeden olur mu illa ki üzülecek, haklısınız... Ama düşüncelerimi ve hislerimi ona açtığımda mahvoldu. Kendimi bir pembe dizi içinde hissettim, yalvarmalar beni bırakmalar ben ayrılığı bir kere bile düşünmedim ben seninle evlenmek için çabalıyorum cümleleri. Ve tepkisiz bir eflatuns.

1 yıllık bir ilişkimiz var, kendisi saygılı işinde gücünde düzgün iyi bir adam ama ben hayatımın geri kalanını onunla düşleyemiyorum kuramıyorum, bakış açılarımız derinliğimiz çok farklı, sohbetimiz akmıyor yanında sıkılıyorum, dolu dolu güldüğüm 5 parmağı geçmez. Ne ben mutlu edebilirim ne o mutlu eder. Ve açıkçası beni soğutan farklı noktalar da var, ten uyumu ve temizlik konusunda; bunları asla ona söyleyip ayrılamayacağım için yukarıda yazdıklarımı anlattım. Anlamadı...

Herşey düzelecek sen sadece yanımda ol kafasını yaşıyor; yanındayken hayatım kötü mutlu değilim sıkılıyorum neden yanında olayım ki tek sebep beni çok seviyor olması olmamalı. Mantık ve aşkı bir arada tutan bir evlilik hayalindeyim, bu olmazsa evlenmeyi düşünmüyorum da.

Ayrılığı kabullenmeyen istemeyen görmezden gelen beraber çok mutlu olacağını empoze etmeye çalışan bir adamdan nasıl ayrılabilirim sizce ?
Bence biz kadınlar bu kadar hassas ve duygusal bakmasak olaylara bir çok konuda daha farklı oluruz aynı şeyi karşında ki kişi sana yapsa emin ol buraya bile yazmaz adiniz artık neyse x diyelim direk ben ayrılmak istiyorum olmuyor Üzgünüm kendine iyi bak der engeli basar biz söyle üzülmesin amann bu nedenle kendini kötü hissetmesin falan di filan dı diyeceğiniz şu iyi kötü bir yılımız geçti ama seninle çatışmazlıklarimız fikir ayrılışlarimiz oluyar sen benim le evlenmek istiyorsun ama ben senjnle bir gelecek malesef düşünemiyorum. Çok İyisin ama Üzgünüm ben daha fazla devam edemicem kendine iyi bak herşey için Sağol bu kadar. 😨

Mesajlarınızı okuduktan sonra şöyle bir yazdıklarıma baktım yine çok yumuşak cevaplar vermişim, dank etti ve ciddi keskin konuştum. Şuan son çırpınışlar.

Peki sorunu siz kendiniz de hiç aradınız mı? Gerçi problemi tek kendiniz de değil o kişi üzerinde de aramalısınız. Partneriniz şuan ki ilişkiniz hakkın da gerçekten ciddi ise ve her şeyi göze alabilecek kadar çok seviyorsa oturun karşılıklı iki medeni bir insan gibi konuşun derim. Sıkıntınız her neyse dürüstçe o insana karşı söyleyin. Ama nedenlerle bitirmek bilemiyorum aciz bir insanın yapabileceği en son şey olarak düşünüyorum. Daha bir yıl olmuş bir ilişki de hemen evliliği düşünmeniz de bir garip:/ Kaç yaşında olursanız olun. Benim de bir buçuk yıl kadar bir ilişkim var. Bilemiyorum, sıkıntı her neyse konuşun derim. Olmazsa bitirin.

Peki sorunu siz kendiniz de hiç aradınız mı? Gerçi problemi tek kendiniz de değil o kişi üzerinde de aramalısınız. Partneriniz şuan ki ilişkiniz hakkın da gerçekten ciddi ise ve her şeyi göze alabilecek kadar çok seviyorsa oturun karşılıklı iki medeni bir insan gibi konuşun derim. Sıkıntınız her neyse dürüstçe o insana karşı söyleyin. Ama nedenlerle bitirmek bilemiyorum aciz bir insanın yapabileceği en son şey olarak düşünüyorum. Daha bir yıl olmuş bir ilişki de hemen evliliği düşünmeniz de bir garip:/ Kaç yaşında olursanız olun. Benim de bir buçuk yıl kadar bir ilişkim var. Bilemiyorum, sıkıntı her neyse konuşun derim. Olmazsa bitirin.
Aradım diyemiyorum çünkü ortada hata aldatma haksızlık vs. yok . İkimizde büyük heyecanlarla başladık. Zamanla tanıdıkça kafa yapımızın beklentilerimizin ten uyumumuzun olmadığını ben anladım, o bağlandı fazlasıyla. Söylenecek şeyleri söyledim ama 30 yaşındaki bir adama yanıma gelirken diş fırçanı unutma demek kendime saygısızlık. 27 yaşındayım ilk ilişkim de değil üstelik, artık hissedemiyor da olunca bu noktaya geldim.

Evet üzülücek siz de yazmışsınız zaten. Karşı taraf için zor bir durum ama ben size çok hak verdim. Kimse üzülmesin diye kendi hayatınızı harcayamazsınız. Seviyorsanız bile zamanla oturmayan şeyler yüzünden soğuyacaksınız. Gerekli açıklamayı yapıp dik durun. Acıyıp geri döndükçe, arkadaşça bile olsa yanında oldukça ayrılığı kabullenmeyecektir.

Valla uyum yoksa yapacak bir şey yok. İçiniz kaldırmıyorsa hem sizin hem onun geçen zamanına yazık. Gerek yok çok hassas davranmaya. Olmuyor bitti lütfen arama beni, yolun açık olsun. Hoşça kal! 👋 Her zaman her istediğimizle aynı yolda ilerleyemeyebiliriz. Bir taraf istemiyorsa ısrarın bir anlamı yok. Sonuçta siz hem ruhuna hem gözüne hitap etmeyen biriyle sırf o istiyor üzülecek diye devam etmeyeceğinize, acıyarak yol alamayacağınıza göre keskin ve kararlı bir dille ayrılacaksınız. Yolunuz açık olsun.

gayet radikal bir karar olmuş. sıkılıyorsanız mutsuzsanız ilişkiyi devam ettirmek karşıdakini daha çok bağlayıp yıpratmak olur.
umarım kolayca atlatırsınız

Bir insan ne kadar iyi olursa olsun, yanında mutlu değilsen zamanla severim düşüncesiyle girdiğin o yoldan eninde sonunda birgün çıkıyorsun.
Ne kadar erken, o kadar iyi.

Kesin kararinizsa oturup yuzyuze ayrilin ve kesin net bi sekilde kendiniz icin bittigini anlatin. Ben karsi taraf olarak dusunuyorum. Biz yuzyuze ayrilamadik mesafeydi bizimki ve ayrilik komusmasinin ustune ki net bi konusmada degildi iletisim devam etti. Yani bu olunca bana tam bitmis gibi gelmemisti. Cok zor zamanlar gecirdim sonrasinda buyuk hayal kirikligi oldu. Ben bu konularin onemli oldugunu kimsenin ahinin alinmadan bitmesinden yanayim. Yani onunla net konusmazsaniz umitlenir. Cunku bitmesini istemeyen taraf. Bu yuzyuze konusmanin ustunede iletisimi tamamen kesmeniz gerekiyor. Kendi deneyimimden yorumladım.

Kesin kararinizsa oturup yuzyuze ayrilin ve kesin net bi sekilde kendiniz icin bittigini anlatin. Ben karsi taraf olarak dusunuyorum. Biz yuzyuze ayrilamadik mesafeydi bizimki ve ayrilik komusmasinin ustune ki net bi konusmada degildi iletisim devam etti. Yani bu olunca bana tam bitmis gibi gelmemisti. Cok zor zamanlar gecirdim sonrasinda buyuk hayal kirikligi oldu. Ben bu konularin onemli oldugunu kimsenin ahinin alinmadan bitmesinden yanayim. Yani onunla net konusmazsaniz umitlenir. Cunku bitmesini istemeyen taraf. Bu yuzyuze konusmanin ustunede iletisimi tamamen kesmeniz gerekiyor. Kendi deneyimimden yorumladım.
Kesinlikle. Olmuyor olmuyor diyip ayrılanlar bana garip geliyor. Ne olmuyor yani açıklasana.

Back
X