Sekiz yıl önce buna benzer bir konu açmıştım. Alıştıra alıştıra ,yavaş yavaş , kırmadan dökmeden ayrıldığım adam ayrıldığına inanmamış, ben yeni sevgili yapınca 'aldattin beni ' diye evimi basmaya,rezillik çıkarmaya çalışmıştı.
Zaman geçti, akillanmadim. Yine bir nazik -uzmeden kirmadan- insan gibi (ki beraberken inanılmaz romantik ve sevgisini belli edebilen-fedakar bir insandı) ayrıldığım adam ayrıldığına inanmamış, ben yeni sevgili yapınca 'aldattin beni ' diye hem anneme hem babama ulaşıp ne tür bir ahlaksız yasantim olduğuma dair demeçler vermişti.
O yüzden artık kafamı bozani engelliyorum gidiyor, vallahi kimseyle tane tane konuşmaya, ayriliga ikna etmeye falan gerek yok. Sonra anlamıyorlar ayrıldığını. Saçma sapan şeyler oluyor. Senin o kalbini kırmaya kiyamadigin insanlar terkedilince seni kırmaktan çekinmiyorlar.
Benim deneyimim ve çevremden de gözlemlerim bu sekilde.
O yüzden bitti de,geç.
Çok dadanirsa da engelle her yerden. Kendi başına halletsin ayrılığı. Ayrılık aşamasında senden şefkat ve merhamet gördükçe seni daha çok sever,daha çok bağlanır. Kaybettiğine iki kat üzülür. Uzun vadede ona da zarar