• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üzmekten zevk alıyor

Bizde sadece 2 kiz kardesiz ablamla hic kardes gibi olamadik erken evlendi enistemle pek muhabbetim olmasa da ablamin basina kalkmasin diye gidip gelmeye calistim yigenime teyzelik yapmaya calistim bense okudum calistim ama bi derdim oldugunda hicbi zan ablama anlatmadim cunku kendisi laf arayan dedikodu seven insanlarin aciklarini arastirmaya bayilan biriydi.Sonra ben evlendim enistemle ablam istemediler suan bosanicam ama ablam yanimda degil aksine avukat tuttum diye surekli kotu senaryolar uretiyorlar ama icraata gelince yoklar hatta bugun gelmisler dava acildigi halde hala emin misin diye soruyor annemde biliyor ne oldugunu ama susuyor birbirimizi kirmasak da uzagiz sizde hicbirseye karismayin bence kirmayinda sadece izleyin ve gorun

Kardeşler böyledir seni kıskanıyor ben kardeşimle cok iyi anlaşırım gereken butun maddi manevi yardımı da yaparım ama en ufak bir şeyde ağzına geleni söyler iğneler kalbimi kırar beni aşağılar kendini över bunların tek sebebi var kendini kıyaslamanın tek açıklaması kıskançlıktır ama kardeşin ne de olsa atsan atılmaz satsan satılmaz rahatsızlığını belirt mutlaka susma daha cok üstüne gelir

Eski konularınıza baktım da kardeşiniz haksız sayılmaz. Siz zaten boşanma kararı almışsınız daha 1 hafta önce?

Ben soyle dusundum, esinizin size olan hareketleri yada hatasi unutamadigi bir sey var ve sinirini sizden cikariyor. Size deger vermese hee Allah mesut etsin der gecer umrunda bile olmazdi

selamlar
sorun kız kardeşim
bugün nişanı vardı ,nişanında elimden geldiğince yardımcı oldum çok agrım olmasına ragmen oyuna kalktım yani elimden geleni yaptım mutlu olsun yüzü gülsün diye ben yaşayamadım o yaşasın diye ...
kız kardeşim dogdugunda ben 11 yaşındaydım ben baktım büyüttüm herşeyine koştum annem çok hastaydı o dönem
20 yaşında nişanlısı 26 yaşında bir evlilik yapıp boşanmış biri ailem kabul etmemesine ragmen vazgeçmedi okulu dondurdu ve nişanlandı ben herşeye ragmen sırf üzülmesin diye destekçi oldum
bugün nişan bittikten sonra annemlerde yardım için bende kalmıştım
herkes dagılınca konuşmaya başladık
laf lafı açtı ben
- ne güzel bak adamlar el üstünde tutuyorlar nişan albümünü ikiletmeden yaptılar dedim(normalde çevremizde yaptırılmaz)
kız kardeşim
- abla beni konuşturtma dedi
aramızda şöyle bi konuşma geçti
-ne oldu ki
-herkes sen mi
-nasıl yani
-kocan seni çok sevseydi yaptırırdı yaptırmadı dedi

annem devreye girip ....(kocamı kastetti) elinde bişey yok ki kızım kayın babanın yapması lazım dı eniştenin ne suçu var dedi

hep böyle yapıyor her zaman her konu ve koşulda beni kırmanın peşinde
bana hep eniştemi hiç sevmiyorum der
bende sevmek zorunda değilsin dedim bi kaç kere
bana sürekli haksız olmana ragmen onu savunyon der

ama eşimi görünce sarılır şakalaşır komik pozlar verip resimler çekinir sohbetler eder

daha iki gün önce yine çok kırdı beni
artık bu durumdan zevk aldıgını hissetmeye başladım görüşmemek de çözüm değil ki denedim olmuyor
Sizi her konuda mı üzüyor yoksa eşiniz ve evliliğinizle ilgili konularda mı? Eğer ikinci seçenek ise siz yaşça epey büyük olduğunuz ve anne gibi onu büyüttüğünüz için sizi anne gibi görüyor evliliğinizi kabullenemiyor, eniştesiyle yüz yüzeyken bir sorun yaşamıyor onun için sorun sizi paylaşıyor olmak.

Sizi her konuda mı üzüyor yoksa eşiniz ve evliliğinizle ilgili konularda mı? Eğer ikinci seçenek ise siz yaşça epey büyük olduğunuz ve anne gibi onu büyüttüğünüz için sizi anne gibi görüyor evliliğinizi kabullenemiyor, eniştesiyle yüz yüzeyken bir sorun yaşamıyor onun için sorun sizi paylaşıyor olmak.
Her konuda böyle

Öf okul okuması gerektiği yaşta dondurup kocişcilik oynayan kızla ben de görüşmezdim. Evlendikten sonra görecek o gününü :KK66:
Aynen katılıyorum cevabınıza herşey şu an ona laylaylom geliyo ileride çok pişman olur yaptıklarına kimsenin ahı kimsede kalmaz üzülmeyin hiç kardeşiniz bile olsa kendiniz bu kadar fedakarlık yapıp yıpratmayın herkese hakettiği kadar değer verilmeli

Bu ne turşu bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hem enişteyi sevmez hen enişteyi görüncede etekleri zil çalar gayet iki yüzlü çok şımarık anne baba vs yetiştirdikleri için olabilirmi acaba dünya etrafında dönmediğini biri ona anlatsın artık 20 yaş çocuk değil-dir evlenmeyi isteyen insansa yetişkin biri olması bence biraz mesafeli olun ve onun çok sizin için hiçte değerli birisi olmadığını. yokluğunuzla hissettirin hiç bir işine koşmayın anlasın anayı konyayı ancak böyle kendine gelir aksi takdirde o üzen siz üzülen olmaya mahkum olursunuz ne kadar para o kadar köfte ....

Back
X