• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üzmekten zevk alıyor

Kızmayın ama ablanla olacağıma seninle olsaydım gibi inceden imalar
Daha çok ortak konuşacakları varmış ya o yüzden böyle düşündüm
Bi de apar topar evlenmek istemesi bununla ilgili olabilir gibi geldi eniştenizle eşinizin ilişkisi nasıl?
anlattıgım gibi işte herşeyini anlatır aynı tür filmleri izlerler aynı siyasi konularda konuşurlar ama eşim genelde konuşkandır

Kızmayın ama ablanla olacağıma seninle olsaydım gibi inceden imalar
Daha çok ortak konuşacakları varmış ya o yüzden böyle düşündüm
Bi de apar topar evlenmek istemesi bununla ilgili olabilir gibi geldi eniştenizle eşinizin ilişkisi nasıl?
eşimde kardeşim için beni hiç sevmiyor ne yaptım ki ben ona demişti bi kere ama genel olarak eşimi sevmez ailem malesef ilk baştan beri onaylamadılar

hep etrafımdaki kız kardeş ilişkilerine imrenmişimdir
defalarca bi çok konuda yardım istedim manevi yardım ama hep hayır cevapı aldım hep bahaneler üretti hep
bizde pek nadir kalmaz gelip gitmez çünkü babam istemiyormuş
bunu bahane eder hep

hep etrafımdaki kız kardeş ilişkilerine imrenmişimdir
defalarca bi çok konuda yardım istedim manevi yardım ama hep hayır cevapı aldım hep bahaneler üretti hep
bizde pek nadir kalmaz gelip gitmez çünkü babam istemiyormuş
bunu bahane eder hep
Size de tuhaf gelmiyor mu sevmediği eniştesine herşeyini anlatması?

Bana eşinizin kardeşinize ilgisi varmış kardeşiniz karşılık vermemiş ama içten içe de hoşuna gitmiş gibi geldi
Anlattığınız parçalardan bu iğrenç tablo ortaya çıkıyor
Size pek gelmemesi
Eşinizi sevmediğini söylemesi
Eşinizin sizi sevmediğini düşünmesi
Kendini bulunmaz hint kumaşı sanması
Eşinizin kardeşin beni niye sevmiyor diye sorması falan
Bütün bunlar benim midemi bulandırdı

Bana eşinizin kardeşinize ilgisi varmış kardeşiniz karşılık vermemiş ama içten içe de hoşuna gitmiş gibi geldi
Size pek gelmemesi
Eşim herkese karşı samimi ve içtendir yani çocukla çocuk büyükle büyük olur
Eşimden öncede kardeşim bana karşı böyleydi yani hep beni üzmenin peşindeydi

Size pek gelmemesi
Eşimin bana bu sormasının nedeni eşime seni hiç sevemedim demesi

Benim de kiz kardesim var, kendisi evlenmeden once daha cok laf carpardi. Evlendikten sonra biraz duruldu ama stresli zamanlarinda benden gorunuyorlar yine. Ben hayatimdan cikaramadim, cikaramam da ama iliskiyi minimuma cektim. Bence siz de deneyin, rahatlarsiniz biraz

selamlar
sorun kız kardeşim
bugün nişanı vardı ,nişanında elimden geldiğince yardımcı oldum çok agrım olmasına ragmen oyuna kalktım yani elimden geleni yaptım mutlu olsun yüzü gülsün diye ben yaşayamadım o yaşasın diye ...
kız kardeşim dogdugunda ben 11 yaşındaydım ben baktım büyüttüm herşeyine koştum annem çok hastaydı o dönem
20 yaşında nişanlısı 26 yaşında bir evlilik yapıp boşanmış biri ailem kabul etmemesine ragmen vazgeçmedi okulu dondurdu ve nişanlandı ben herşeye ragmen sırf üzülmesin diye destekçi oldum
bugün nişan bittikten sonra annemlerde yardım için bende kalmıştım
herkes dagılınca konuşmaya başladık
laf lafı açtı ben
- ne güzel bak adamlar el üstünde tutuyorlar nişan albümünü ikiletmeden yaptılar dedim(normalde çevremizde yaptırılmaz)
kız kardeşim
- abla beni konuşturtma dedi
aramızda şöyle bi konuşma geçti
-ne oldu ki
-herkes sen mi
-nasıl yani
-kocan seni çok sevseydi yaptırırdı yaptırmadı dedi

annem devreye girip ....(kocamı kastetti) elinde bişey yok ki kızım kayın babanın yapması lazım dı eniştenin ne suçu var dedi

hep böyle yapıyor her zaman her konu ve koşulda beni kırmanın peşinde
bana hep eniştemi hiç sevmiyorum der
bende sevmek zorunda değilsin dedim bi kaç kere
bana sürekli haksız olmana ragmen onu savunyon der

ama eşimi görünce sarılır şakalaşır komik pozlar verip resimler çekinir sohbetler eder

daha iki gün önce yine çok kırdı beni
artık bu durumdan zevk aldıgını hissetmeye başladım görüşmemek de çözüm değil ki denedim olmuyor

Siz de onu kırın artık madem.

"Nişan albümüm yok ama en azından ben iyi kalpliyim. Karşımdakilerin duygularını düşünürüm. Aynı durumda sen olsan, ben sana böyle demezdim" deyin. Ben köyü kalpli miyim yani? derse, "böyle laf etmek için ya zekanın düşük olması veya kötü kalpli olmak gerekir. Ikisini de kondurmak istemiyorum" deyin.

"Sevmediğim enişten kadar içi dışı bir olsan keşke. Hem sevmiyorum diyorsun, hem yüzüne karşı aşırı iyi davranıyorsun. Adam bilse ne kadar üzülür. Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol. Bir daha arkasından konuşursan eniştene anlatırım" deyin.

Siz de onu kırın artık madem.

"Nişan albümüm yok ama en azından ben iyi kalpliyim. Karşımdakilerin duygularını düşünürüm. Aynı durumda sen olsan, ben sana böyle demezdim" deyin. Ben köyü kalpli miyim yani? derse, "böyle laf etmek için ya zekanın düşük olması veya kötü kalpli olmak gerekir. Ikisini de kondurmak istemiyorum" deyin.

"Sevmediğim enişten kadar içi dışı bir olsan keşke. Hem sevmiyorum diyorsun, hem yüzüne karşı aşırı iyi davranıyorsun. Adam bilse ne kadar üzülür. Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol. Bir daha arkasından konuşursan eniştene anlatırım" deyin.
Doğru söylüyorsunuz

Back
X