• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üzmekten zevk alıyor

nasıl yani
-kocan seni çok sevseydi yaptırırdı yaptırmadı dedi
Sevgiyle ne alaka daha cahil evelnince anlar sevgiyi.Benim kız kardeşimde bizi çok kırdı o yaşlardaydı biz vermedik 7 sene bekledi iş vs yoktu bu arada ünv okuttuk o napptı gitti yine onla evlendi.Zamanında bizim yaşadıgınız yeri begenmezdi ist işte çıkar gezerim havalarındaydı.Hemen arkasından çocuk ,kaynanayla oturdu, koca ana kuzuzsu sürekli laf vurur buna şimdi de hiç bakkal bile olmayan köye götürdü bunu şimdi ne kariyer ne bişe anladı ama iş işten geçti hala eşi beğenmez küçük görür.Guya 7 sene sevdi adam bekledi.

Aranızdaki yaş farkına sığınıyor belli ki..
Yaşı küçük değil ama olgunlaşmamış demek ki..
Yapacak bitmeye yok. Çok büyük olaylar olmadığı sürece aranızda görmemezlikten gelin çoğu zaman.
Usulünce uyarın bazı zamanlar..

Sevgiyle ne alaka daha cahil evelnince anlar sevgiyi.Benim kız kardeşimde bizi çok kırdı o yaşlardaydı biz vermedik 7 sene bekledi iş vs yoktu bu arada ünv okuttuk o napptı gitti yine onla evlendi.Zamanında bizim yaşadıgınız yeri begenmezdi ist işte çıkar gezerim havalarındaydı.Hemen arkasından çocuk ,kaynanayla oturdu, koca ana kuzuzsu sürekli laf vurur buna şimdi de hiç bakkal bile olmayan köye götürdü bunu şimdi ne kariyer ne bişe anladı ama iş işten geçti hala eşi beğenmez küçük görür.Guya 7 sene sevdi adam bekledi.
kardeşime göre eşim beni hiç ama hiç sevmemiş ve sevmiyormuş

Benim yeğen de öyleydi kardeş gibi büyüdük aramızda 6 yaş vardı. Eşimin işi vs... iyi ama böyle yanlış evilik yaptığımı ima etmeler , hata yaptığımı düşündürtmeye çalışmalar, tam da kardeşinizin hareketleri gibi. Üstelik evlenmişim sonuçta madem öyle gel evlenmeden konuş de mi? Aynı sizin durumda olduğu gibi eşime de nasıl iyi "enişte,enişte" . Önce o başka şehre taşındı sonra döndü bu sefer ben başka şehre taşındım derken bu vesileyle görüşmemeye başladım salladım. Daha birçok iğrenç huyu da vardı tabi.

kardeşime göre eşim beni hiç ama hiç sevmemiş ve sevmiyormuş
Böyle düşünmesinde bi bit yeniği var gibi
Benim kardeşim de eşimi sevmez beni üzdüğü kırdığı için ama belli eder soğuk soğuk davranır
Hem sevmeyip hem muhabbet garip geldi bana
Eşin ona bazı imalarda bulunmuş olabilir mi

Kızmayın ama ablanla olacağıma seninle olsaydım gibi inceden imalar
Daha çok ortak konuşacakları varmış ya o yüzden böyle düşündüm
Bi de apar topar evlenmek istemesi bununla ilgili olabilir gibi geldi eniştenizle eşinizin ilişkisi nasıl?

Back
X