- 20 Şubat 2019
- 525
- 145
- 103
- 33
- Konu Sahibi berlingoes
-
Annenizin patavatsızlığı 2.5 yaşındaki çocuk karşısındaki olur öyle şeyler...Kızlar merhaba bugün annemdeydim annem, abimin 5 yaşındaki oğluna bakıyor. Benim oğlumda 2,5 yaşında. İster istemez bir araya gelince kavga ediyorlar. Neyse benim oğlum abimin oğlunun saçını çekti. Annemde bana kızıyor niye çektirdin diye. Karşımda oldu bi anda koştum oğlumun ellerine vurdumyapma abin üzülür dedim . Sonra annem bana diyor ki baban tembih etti iyice Doruk’un saçlarını çektirme diye dedi. Anne ben bilerek niye çektireyim dedim. Çok üzüldüm . Oğlum yeterince üzüyor evden dışarı çıkmak istemiyorum . Birde her gittiğimde böyle yapıyorlar
Zaten çocuklara asla lafım yok bilmiyorlar çünkü , ama annem her Defasında suçluyorBiri cocuk digeri yasli basli kadin. Uzulmeyin bos yere.
Kızlar merhaba bugün annemdeydim annem, abimin 5 yaşındaki oğluna bakıyor. Benim oğlumda 2,5 yaşında. İster istemez bir araya gelince kavga ediyorlar. Neyse benim oğlum abimin oğlunun saçını çekti. Annemde bana kızıyor niye çektirdin diye. Karşımda oldu bi anda koştum oğlumun ellerine vurdumyapma abin üzülür dedim . Sonra annem bana diyor ki baban tembih etti iyice Doruk’un saçlarını çektirme diye dedi. Anne ben bilerek niye çektireyim dedim. Çok üzüldüm . Oğlum yeterince üzüyor evden dışarı çıkmak istemiyorum . Birde her gittiğimde böyle yapıyorlar
bende cocugun elıne vurdugunuz ıcın uzuldumKızlar merhaba bugün annemdeydim annem, abimin 5 yaşındaki oğluna bakıyor. Benim oğlumda 2,5 yaşında. İster istemez bir araya gelince kavga ediyorlar. Neyse benim oğlum abimin oğlunun saçını çekti. Annemde bana kızıyor niye çektirdin diye. Karşımda oldu bi anda koştum oğlumun ellerine vurdumyapma abin üzülür dedim . Sonra annem bana diyor ki baban tembih etti iyice Doruk’un saçlarını çektirme diye dedi. Anne ben bilerek niye çektireyim dedim. Çok üzüldüm . Oğlum yeterince üzüyor evden dışarı çıkmak istemiyorum . Birde her gittiğimde böyle yapıyorlar
Belki emanet diye öyle demiştir annen üzülmeKızlar merhaba bugün annemdeydim annem, abimin 5 yaşındaki oğluna bakıyor. Benim oğlumda 2,5 yaşında. İster istemez bir araya gelince kavga ediyorlar. Neyse benim oğlum abimin oğlunun saçını çekti. Annemde bana kızıyor niye çektirdin diye. Karşımda oldu bi anda koştum oğlumun ellerine vurdumyapma abin üzülür dedim . Sonra annem bana diyor ki baban tembih etti iyice Doruk’un saçlarını çektirme diye dedi. Anne ben bilerek niye çektireyim dedim. Çok üzüldüm . Oğlum yeterince üzüyor evden dışarı çıkmak istemiyorum . Birde her gittiğimde böyle yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?