- 25 Eylül 2011
- 7.567
- 11.482
- 498
- Konu Sahibi berlingoes
-
Çocugunuzu gözunuzun onunden ayırmayın.Madrm ayrımcılık var gitmeyın.Aradıklarımda da anlatın annenıze.Torun ayrımı yapıosun diyinKızlar merhaba bugün annemdeydim annem, abimin 5 yaşındaki oğluna bakıyor. Benim oğlumda 2,5 yaşında. İster istemez bir araya gelince kavga ediyorlar. Neyse benim oğlum abimin oğlunun saçını çekti. Annemde bana kızıyor niye çektirdin diye. Karşımda oldu bi anda koştum oğlumun ellerine vurdumyapma abin üzülür dedim . Sonra annem bana diyor ki baban tembih etti iyice Doruk’un saçlarını çektirme diye dedi. Anne ben bilerek niye çektireyim dedim. Çok üzüldüm . Oğlum yeterince üzüyor evden dışarı çıkmak istemiyorum . Birde her gittiğimde böyle yapıyorlar
Şimdi fikir paylaşacağım ne olur yanlış anlamayın, ama bu eline vurmalar fln geride kalmadı mı?Bunun gibi ufak örnekler var. Ben yeğenimi asla evladımdan ayırmam canım o benim bile bile niye yaptırayım.
Lutfen cocugunuzun eline vurmayin. O daha 2.5 yasinda. Bir araya gelmeyin madem. Sizin buyukler de bir tuhaf. Oglum uzuyor demissiniz de o kendi fitratini yasiyor. Annesi aileniz sizi anlamiyor iken siz de aynisini kendi cocugunuza yapmayin. Sizin sac cekmeden daha buyuk sorunlariniz var. Siz annesiniz. Yavrunuzu herkese karsi koruyun. Rabbim on kaplan gucu verir eger niyetiniz bu yonde olursa.Kızlar merhaba bugün annemdeydim annem, abimin 5 yaşındaki oğluna bakıyor. Benim oğlumda 2,5 yaşında. İster istemez bir araya gelince kavga ediyorlar. Neyse benim oğlum abimin oğlunun saçını çekti. Annemde bana kızıyor niye çektirdin diye. Karşımda oldu bi anda koştum oğlumun ellerine vurdumyapma abin üzülür dedim . Sonra annem bana diyor ki baban tembih etti iyice Doruk’un saçlarını çektirme diye dedi. Anne ben bilerek niye çektireyim dedim. Çok üzüldüm . Oğlum yeterince üzüyor evden dışarı çıkmak istemiyorum . Birde her gittiğimde böyle yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?