• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzüldüm .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Random Access

Be Cool ;)
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
1.336
3.087
133
31
Herkese merhaba , dün biraz üzüldüm buruldum . Burada anlatmak istedim biraz geçer diye .

Şöyle ki eski iş yerimden arkadaşlarımdan(!) bir tanesi doğum yaptı dün ;
Benim haberim yoktu , dün içime doğmuş gibi arayayım dedim hani yaklaştı artık bir şeye ihtiyacın var mı , nasılsın demek için .

Telefonunu kayınvalidesi açtı , doğuma giriyor şimdi dedi . Eşini de tanıyorum onu aradım , neredesiniz demek için , çiçek alıp gidecektim :( açmadı .
Geri de dönmedler , olabilir telaşları vardır dedim kendi kendime .

Bugün de diğer arkadaşlarımdan birinin dün akşam paylaştıklarını gördüm , onu aramışlar herhalde .

Ona yazdım hayırlı olsun dileklerimi iletirsin , ben aradım dün ulaşamadım dedim .

Yoksa kendisine mi yazmalıydım yine ?

Öyle işte

Düzeltme gereği duyuyorum çünkü herkes yanlış anlıyor ? Çizgi meselesi ben taviz vermem çizgisi değil arkadaşlar , saygısızlık etmek üzmek istemem çizgisi ben ayıp mı ettim diye soruyorum ?

Son düzenleme:
Herkese merhaba , dün biraz üzüldüm buruldum . Burada anlatmak istedim biraz geçer diye .

Benim haberim yoktu , dün içime doğmuş gibi arayayım dedim hani yaklaştı artık bir şeye ihtiyacın var mı , nasılsın demek için .

Telefonunu kayınvalidesi açtı , doğuma giriyor şimdi dedi . Eşini de tanıyorum onu aradım , neredesiniz demek için , çiçek alıp gidecektim :KK43: açmadı .

Bugün de diğer arkadaşlarımdan birinin dün akşam paylaştıklarını gördüm , onu aramışlar herhalde .

Ona yazdım hayırlı olsun dileklerimi iletirsin , ben aradım dün ulaşamadım dedim .

Yoksa kendisine mi yazmalıydım yine de ? Son ana kadar çizgimden çıkmak istemem ama ne bileyim .

Öyle işte
Kendisine yazmali ve kendisini dogumdayken aradiginizi falanda belirtin. Musait oldugunda mukakkak konusalim falan deyin. Insanlar telasli zamanlarinda gercekten cok seyi atlayabiliyorlar. Belki diger arkadasinda tesasuf eseri aramis gorusmuslerdir kendinizi doldurmayin.

Nasıl ki siz tesadüfen öğrendiyseniz diğer arkadaşınız da öyle öğrenmiş olabilir.
Alınganlığı hiç sevmem ama lohusaya da hiç yapılmaz yani.
Ayrıca doğum nasıl geçti, konuşacak hali var mı, bilip bilmeden “hayırlı olsun dileklerimi iletirsin” ne yahu?
Evlerden ırak.

Milletin doğum yapandan çok lohusa depresyonuna girmesi yeni moda oldu galiba. Çizgimden çıkmak istemedim falan bu nasıl cümledir ya.. Bence de muhatap olmayın daha iyi. İnsanlar sizi mi düşünecekler yoksa kendilerini mi? Diğer arkadaşla neden daha samimiler de onu çağırmışlar tavrınızdan ortada.

Umarım genel olarak böyle alıngan değilsinizdir. Arkadaşım (!) diye ünlem koymak falan ne oluyorsunuz sanki size kötülük yapılmış.
Tam doğuma giderken aramışsınız sizin aradığınızı arkadaşınıza söylememiş olabilirler, eşini aramışsınız konuşacak durumda olamayabilir eşi. Belki o diğer arkadaşı biliyordu orada doğum yapacağını falan olabilir yani biraz sakin olun. O arkadaşa iletirsin diyene kadar nerede doğum yaptı diye sormayı akıl etseydiniz ya veya kayinvalide açtığında ona. Sanki biraz ben geldim bak ben seni aradım sordum çiçek de aldım geldim olaylarını seviyor gibisiniz. Ayrıca salgın hastalık var farkında mısınız ne bu ziyaret merakı?

Arkadaşlar ben saygı çizgisinden bahsediyorum tabiki ben küstüm al bebeğini başına çal demiyorm ya hayret bir şey .
Ben ayıp etmiş olmayayım diyorum ?

Umarım genel olarak böyle alıngan değilsinizdir. Arkadaşım (!) diye ünlem koymak falan ne oluyorsunuz sanki size kötülük yapılmış.
Tam doğuma giderken aramışsınız sizin aradığınızı arkadaşınıza söylememiş olabilirler, eşini aramışsınız konuşacak durumda olamayabilir eşi. Belki o diğer arkadaşı biliyordu orada doğum yapacağını falan olabilir yani biraz sakin olun. O arkadaşa iletirsin diyene kadar nerede doğum yaptı diye sormayı akıl etseydiniz ya veya kayinvalide açtığında ona. Sanki biraz ben geldim bak ben seni aradım sordum çiçek de aldım geldim olaylarını seviyor gibisiniz. Ayrıca salgın hastalık var farkında mısınız ne bu ziyaret merakı?
Kapattı ki kadın tak diye , ben de telaşlılardır diye aramadım geri .

Telefonunu kayınvalidesi açtı , doğuma giriyor şimdi dedi . Eşini de tanıyorum onu aradım , neredesiniz demek için , çiçek alıp gidecektim :KK43: açmadı .

Yoksa kendisine mi yazmalıydım yine de ? Son ana kadar çizgimden çıkmak istemem ama ne bileyim .

Öyle işte
İnce düşünüp kalın davraniyorsunuz.Allah bilir kaç kişi aradı dun onları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X