üzülmedim

ben bu duruma ne kadar gulsekte ınan cok uzuldum...hangı bolumde okursan oku onemlı degıl ıstersen ılkokulu bıle bıtırme onemlı olan tek sey dogru olmaktır...
ınsanlar yoksul olabılır okumamıs olabılır cahıl olabılır bunların hıcbırı utanılacak yada ayıp seyler degıl ınan ve bana karıyerım egıtım durumum ekonomık durumum gıbı seyler yuzunden deger verıcek olan hıckımse hayatımda olmasın...ben ben oldugum ıcın gucluyum..her zaman dogru oldugum ıcın gucluyum ve her zaman kazandım
bızler onemlı degılız tanısmıorz bıle ama yakın ılıskılerınde her ne olursa olsun dogru olmanı dılerım ınan cok mutlu olursun
bı arkadas bı dost tavsıyesı
umarım ısıne yarar

İEÜ Hukuk fakültesi dersleri başlamadı.Şu anda okuyan 1. sınıf öğrencisi yok.Sadece hukuk bölümüne kazananlar İngilizce hazırlık sınıfındalar yani henüz İngilizce dil dersi alyorlar. Siz benim yazdığımı anlamamışsınız bu daha açıklayıcı oldumu bilmiyorum.

Benim iletimi de beğenmiş ama ben onu doğrulamadım ki...
Sadece okuyanlara yanlış bilgi vermemek adına düzeltme yaptım.
Bildiğiniz adalet okuyor. Özelde okuyunca 2 yıl öyle okunuyormuş
da sonra dikey geçiş yapılıyormuş... Bu onun okuluna özel sanıyorsa
yanılıyor, kula kaydolurken böyle dendiyse kandırılmış ya da ailesine
uydurduğu bahaneye bizi de inandıracağını sanıyor...

kızlar daha önceki konularımdan biliyosunuzdur en son ilişkim olan kişi evlilik teklifi etmişti konumdada belirtmiştim zaten o gün bugündür hiç bi şekilde görüşmedim kendisiyle telefon harıcinde son yaptıgı igrençlikten dolayı dün akşam msj attım istemedigimi belirterek olmuyacagı belirttim cvp atmadı gece bi kadın aradı erkek arkadaşıma msj atmışsın problem ne diye zonk diye kaldım kızın bana dedigi güzelim biz kötü olmayız olan sana olur diye degişik bi konuşması vardıı..anlıcanız bu i...... benden olumsuz cvp alınca böyle bişey yaptı yada napmaya çalıştı anlamadım ama hiç umrumda olmadı..şuan kendimi kuş gibi üstümden bi yük kalkmış gibi hissediyorum o zmn niye birlikeydiniz diye sorarsanız bişeyler hissediyodum ama aşk degildi hoşlanma begenti degişik bişeydi belki de ilgiye ihtiyacım vardı biri.. aşk acısı çekerken bi başka adamı yarabandı olarak kullanmaya çalıştım ama pişmqan degilim hepmi erkekler yapıcak hepmi biz üzülcez hepinizin hıncını aldım kızlar şuan mutlyumm gerçekten aşık olana kadar hayatıma kimseyi almamaya karar verdim anlıcanız alışverişe daha çok yüklenicem gibi lililiiiteytey :)

neresi hınç almak ?
yara bandı gibi kullandığınızı düşündüğünüz erkek başka kadınlarla gününü gün ediyor...
neyin intikamı...

söyleyeyim size şimdi o kuş gibi haliniz, oh mutluyum diye kendinizi alışverişe vermeniz var ya; kuyruk acısının ilk evresi :31:
bir hafta sonra kendinizi ağlarken bulmanız kaçınılmaz :23: :34:

Anne kızlık numarası mı?
Ben bilgisiz olabilir ama bu kadar da bile isteye cahil olamaz diyordum
Ama sen bildiğin bizle dalga geçtiğini sanıyorsun
Tam tersi küçük düşürdüğün kişi kendinsin

Ne okursan oku, hangi üniversiteye gidersen git
Doğru olamadıktan sonra neye yarar...

Yazık üzüldüm bu gibi fantezilerle gülebilmenize, eğlenmenize..

Eee bu orantiya gore

Bayan hukuk okumuyor ama kendini avukat saniyor

O halde

Bizim cerrah saglik memuru
Rahmetli yilan solucan
Rus bayanda etiyopyali kanimca
Masallah kafaniz cok guzel gule gule kullanin

Son düzenleme:
Eee bu orantiya gore

Bayan hukuk okumuyor ama kendini avukat saniyor

O halde

Bizim cerrah saglik memuru