Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde de Hukuk yok...
ege unı de ve ızmır unı de hukuk yok
konu sahıbı ya hayallerını yazıyor kendını tatmın etmeye calısıyor
yada halüsinasyon gorme gıbı cıddı problemlerı var.......
hadi ya gerçektenmii hahahahah kahkaha attmmmm evet izmirde denizde yok hayatım aslında o göl
yalnız 2 yıllılk ıcra ve ıflas hukuku okumakla 4 yıllık hukuk fakultesını okumak coook farklı seyler..
benımde bı arkadasım vardı 2 yıllık ınsaat teknıkerlıgı okuyordu ama sorana ınsaat muhendıslılgı okuyorum dıyordu :))
tanıdık geldı bu özentılık bır yerdennn :))
oyle bı bolum de yokkı zaten![]()
haa bu arada arkadaşın biri 2012 de açıldı ekonomi ünv hukuk yazmış bunu atlamamak gerek hukuk (adalet) özel ünv 2 yıl olur daha sonrasında ya 2 yıl daha geçiş yaparsınız yada icra gibi bölümlere kalırsınız herkes kafasına göre takılmasın !
ahh canım benim siteye giriptemi baktın adaletmi yazdın tatlım kıyamamm hee canm ben hayali okuyorum ahh şu iki yılımı boşa harcamışım ben ne kadar üzüldüm hadi bi sevin bakıyım hahhaha![]()
haa bu arada arkadaşın biri 2012 de açıldı ekonomi ünv hukuk yazmış bunu atlamamak gerek hukuk (adalet) özel ünv 2 yıl olur daha sonrasında ya 2 yıl daha geçiş yaparsınız yada icra gibi bölümlere kalırsınız herkes kafasına göre takılmasın !
izmir ekonomi ünv
onu yazan benım
bıldıgımın soyledıgımın arkasındayım
hukuk fakultesı bolumlere ayrılmaz ısrarla soyluorm
zaten bılen de bılıo sadece aptal yerıne konulmaktan hoslanmadıgım ıcın bunu yazıyorum sadece