üzülmedim

İCRA VE İFLAS HUKUKU 2 YILINDAYIM :)) hahah yalnız nasıl heycanla bişeyler arıyosunuz siz ya şaka gibi hahaha

ege unı de ve ızmır unı de hukuk yok
konu sahıbı ya hayallerını yazıyor kendını tatmın etmeye calısıyor
yada halüsinasyon gorme gıbı cıddı problemlerı var.......

hukuk fakultesı kendı ıcınde bolumlere ayrılmaz
ıcra ve ıflas hukuku ıs hukuku ceza hukuku gıbı ayrılmaz yanı
:52::52::52::52:

ege unı de ve ızmır unı de hukuk yok
konu sahıbı ya hayallerını yazıyor kendını tatmın etmeye calısıyor
yada halüsinasyon gorme gıbı cıddı problemlerı var.......

ege degil ekonomi arkadaşımşu yazdıklarımı dikkatli okursanız :)

yalnız 2 yıllılk ıcra ve ıflas hukuku okumakla 4 yıllık hukuk fakultesını okumak coook farklı seyler..
benımde bı arkadasım vardı 2 yıllık ınsaat teknıkerlıgı okuyordu ama sorana ınsaat muhendıslılgı okuyorum dıyordu :))
tanıdık geldı bu özentılık bır yerdennn :))

hadi ya gerçektenmii hahahahah kahkaha attmmmm evet izmirde denizde yok hayatım aslında o göl

Haddinizi bilin...

Mayıs 2012 de açılan fakültede 2. sınıf öğrencisi olamazsınız.
Ne gerek var ki bunlara...
Burada kimse sizi tanımıyor, rahat olun. Ayrıca muhakkak fakülte
okumak da gerekmiyor adam yerine konmak için. Önemli olan
tıynet o da... Neyse...

haa bu arada arkadaşın biri 2012 de açıldı ekonomi ünv hukuk yazmış bunu atlamamak gerek hukuk (adalet) özel ünv 2 yıl olur daha sonrasında ya 2 yıl daha geçiş yaparsınız yada icra gibi bölümlere kalırsınız herkes kafasına göre takılmasın !

yalnız 2 yıllılk ıcra ve ıflas hukuku okumakla 4 yıllık hukuk fakultesını okumak coook farklı seyler..
benımde bı arkadasım vardı 2 yıllık ınsaat teknıkerlıgı okuyordu ama sorana ınsaat muhendıslılgı okuyorum dıyordu :))
tanıdık geldı bu özentılık bır yerdennn :))

oyle bı bolum de yokkı zaten:52::52::52::52:

ahh canım benim siteye giriptemi baktın adaletmi yazdın tatlım kıyamamm hee canm ben hayali okuyorum ahh şu iki yılımı boşa harcamışım ben ne kadar üzüldüm hadi bi sevin bakıyım hahhaha :D

haa bu arada arkadaşın biri 2012 de açıldı ekonomi ünv hukuk yazmış bunu atlamamak gerek hukuk (adalet) özel ünv 2 yıl olur daha sonrasında ya 2 yıl daha geçiş yaparsınız yada icra gibi bölümlere kalırsınız herkes kafasına göre takılmasın !

onu yazan benım
bıldıgımın soyledıgımın arkasındayım
hukuk fakultesı bolumlere ayrılmaz ısrarla soyluorm
:52::52::52:
zaten bılen de bılıo sadece aptal yerıne konulmaktan hoslanmadıgım ıcın bunu yazıyorum sadece

ahh canım benim siteye giriptemi baktın adaletmi yazdın tatlım kıyamamm hee canm ben hayali okuyorum ahh şu iki yılımı boşa harcamışım ben ne kadar üzüldüm hadi bi sevin bakıyım hahhaha :D

yok canım benım esım avukat :52::52::52:
aynı zamanda bende hukuk bürosunda calısıorm :52::52::52:

haa canım yanlış araştırmışsın istiyosan okulun numarasını felanda verebilirim daha yeterli bilgi alırsın hahahah :D yokmu ekonomiden arkadaşlar hukuk yok bizim okulda deyin hadi :)))

Hukukun tek alt bölümü Adalet bildiğim kadarıyla.
Yani öyle özelde 2 yıl adalet okuyup icra iflas bölümüne kalmak gibi bir durum yok
icra ve iflas hukuk bölümü diye bir şey yok :))

Yanlız hayal dünyanıza hayran kaldım
Üzülmeyin belki ilerde açarlar :9:

Sadece siz okumadınız üniversite... Sizin o dediğiniz meslek yüksekokulu, hukuk fakültesi değil.
Siz bildiğimiz Adalet Meslek Yüksekokulu okuyorsunuz ve para ile okuduğunuz için sanırım!!!
Hukuk okuduğunuzu sanıyorsunuz...

izmir ekonomi ünv

İzmir EÜ hukuk bölümü bu sene açıldı dersler başlamadı İngilizce hazılık okuyorlar.Konu sahibi bilmiyorum okuyorum derken ne demek istediniz.

Ben yazana kadar kaç kişi yazmış zaten anladım ben ok.ayrıca yazmanıza gerek yok.

Son düzenleme:
onu yazan benım
bıldıgımın soyledıgımın arkasındayım
hukuk fakultesı bolumlere ayrılmaz ısrarla soyluorm
:52::52::52:
zaten bılen de bılıo sadece aptal yerıne konulmaktan hoslanmadıgım ıcın bunu yazıyorum sadece

arkadasım bırak yaa herkes bılıyor neyın ne oldugunu ama komık olan sey sadece şu
konu sahıbı ya kendısını cok zekıı zannedıyor yada mılletı aptal sanıyor :))
ıcra ve ıflas hukuku sadece bır ders adıdır hukuk fakultesınde... :)) yanı ona bakarsan ıs ve sosyal guvenlık hukuku dıye bır ders daha var
yanı her ders ıcın ayrı bır bolum açacaksak , hukuk fakultesı nıye var :)))
bırak sanırım bıraz ozguven eksıklıgı var kendı kendıne sevınsın yazıktır:))

Back
X