üzülmedim

haa canım yanlış araştırmışsın istiyosan okulun numarasını felanda verebilirim daha yeterli bilgi alırsın hahahah :D yokmu ekonomiden arkadaşlar hukuk yok bizim okulda deyin hadi :)))

Hukuk fakültesi yeni açıldı Ekonomi de.
Sallamayın lütfen
Söylediğiniz icra iflas diye bir bölüm hiç bir üniversite de yok şuan

Yüksek lisans vs varmıdır onu bilemem de
Önlisansta yok
Yalan atıyorsunuz bari bu kadar okumuş insanlarız
Saf yerine koymayın
Bende lisans 4. sınıf öğrencisiyim hayatımda ilk defa duydum dediklerinizi :))

İzmir EÜ hukuk bölümü bu sene açıldı dersler başlamadı İngilizce hazılık okuyorlar.Konu sahibi bilmiyorum okuyorum derken ne demek istediniz.

bak işte dogru bilgi budur uluslararası ingilizce bölümüyle hazırlıkla mayıs ayında başladık 2011 de ygs sınavı oldu yaa ama olmuyor böyle daha dogru bilgiler istiyorum sizden hahahha :D

bu arkadaş;pembe kutuda yılan hediye dilen,sonra rus biri tarafından o yılanın bırakıldığı anlaşılan,ayrıca kapısına polisler dikeceğini söyleyip polisin sende bizdensin deyerek sahip çıkıp derin bilgiler verdiği,bir doktor tarafından evlenme teklifi yapılan,okuduğunu iddia ettiği ünv.tede o bölüm olmamasına rağmen hukuk 4.sınıf olan arkadaş mı?

ne garip bir konu olmuş bu:53:

bu degil bu degil bu yorumlar hiç degil ben daha farklı yorumlar istiyorum hahahaha :DDDD ayy ne güldüm yaa aslında ben kızda degilim dicem şimdi :DDDDDDDDDD

Konuyu okuyan arkadaşlardan özür diliyorum, benim bildiğim İzmir'de Dokuz Eylül, Yaşar,
İzmir ve Gediz Üniversitelerinde Hukuk Fakültesi vardı. Ancak Mayıs 2012'de İzmir Ekonomi
Üniversitesi bünyesinde de açılmış. Bu dönem ilk öğrencilerini kabul etmiş.

Ancak arkadaşın dediği İzmir Ekonomi Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu... Aynı bölüm
açıköğretimde de var.

polislerin seni nasıl biber gazıyla geri püskürtmediğine hala şaşıyorum.

bu arkadaş;pembe kutuda yılan hediye dilen,sonra rus biri tarafından o yılanın bırakıldığı anlaşılan,ayrıca kapısına polisler dikeceğini söyleyip polisin sende bizdensin deyerek sahip çıkıp derin bilgiler verdiği,bir doktor tarafından evlenme teklifi yapılan,okuduğunu iddia ettiği ünv.tede o bölüm olmamasına rağmen hukuk 4.sınıf olan arkadaş mı?

ne garip bir konu olmuş bu:53:

hersey fake olan bı dunyada yasıyo..

Konuyu okuyan arkadaşlardan özür diliyorum, benim bildiğim İzmir'de Dokuz Eylül, Yaşar,
İzmir ve Gediz Üniversitelerinde Hukuk Fakültesi vardı. Ancak Mayıs 2012'de İzmir Ekonomi
Üniversitesi bünyesinde de açılmış. Bu dönem ilk öğrencilerini kabul etmiş.

Ancak arkadaşın dediği İzmir Ekonomi Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu... Aynı bölüm
açıköğretimde de var.

canım senin yorumuna gerçekten yorum yapmak istiyorum dogru bilgi öncelikle teşekkür ediyorm :) 2012 yılında dersler verilmeye başladı fakat 2011 mayıs ayında hazırlık olarak başlayan ögrenciler oldu bu bilgileri biliyosan bunlarıda biliyosundur zaten ii akamlar diger arkadaşlara yorum yok fakat yorumlarınızı okucam kızlar devam çok iyisiniz hahahha :DDDDD

Şimdi bide 9 kuşak izmirliyiz , soyum levantenlere dayanıyo derse şaşırmam yani.

Her konusu da zorlama burjuvazi kokuyo. 4 evleri varmış da , az alışveriş yapsın diye araba almışlar felan.

Canı sıkıldıkça senaryolar yazıp kendi çapında eğleniyo işte.

He he deyin geçin sevinsin gariban.

bu degil bu degil bu yorumlar hiç degil ben daha farklı yorumlar istiyorum hahahaha :DDDD ayy ne güldüm yaa aslında ben kızda degilim dicem şimdi :DDDDDDDDDD

Bak işte buna inanırım :) Erkek olmasan bile kız olmadığını açmış olduğun konulardan biliyoruz zaten :27:

Sizin hayatınızda hiç normal birşeyler olmayacak mı?
Bence siz burada zaman kaybetmeyin gidin yeni senaryolar yazın. :ssz:

he deyin bana he deyin nolur hahha :) ahh ygs taban numaramı ögrenci kimlik numaramı anne kızlık numaramıda istermisinnn verimmmiii hahah :DDDDDDDDDD

Şimdi bide 9 kuşak izmirliyiz , soyum levantenlere dayanıyo derse şaşırmam yani.

Her konusu da zorlama burjuvazi kokuyo. 4 evleri varmış da , az alışveriş yapsın diye araba almışlar felan.

Bu da 9 kuşak adapazarlı çıkarsa şaşırmam :27:

he deyin bana he deyin nolur hahha :) ahh ygs taban numaramı ögrenci kimlik numaramı anne kızlık numaramıda istermisinnn verimmmiii hahah :DDDDDDDDDD

Anne kızlık numarası nedir ya Allahım gülmekten yazamıyorummm :52: :52:

Son düzenleyen: Moderatör:

ben de okumustum o konuyu ya yorum bıle yapamadım
o ne ole tası sıkıomus kocası suyu cıkıomus
:)cok zengınmıs mıs mıs :52::52::52::52:

bak işte dogru bilgi budur uluslararası ingilizce bölümüyle hazırlıkla mayıs ayında başladık 2011 de ygs sınavı oldu yaa ama olmuyor böyle daha dogru bilgiler istiyorum sizden hahahha :D

İEÜ Hukuk fakültesi dersleri başlamadı.Şu anda okuyan 1. sınıf öğrencisi yok.Sadece hukuk bölümüne kazananlar İngilizce hazırlık sınıfındalar yani henüz İngilizce dil dersi alyorlar. Siz benim yazdığımı anlamamışsınız bu daha açıklayıcı oldumu bilmiyorum.

Bu da 9 kuşak adapazarlı çıkarsa şaşırmam :27:

Hahaha :52::52: aynen bende öyle bişey bekliyorum valla.

ben de okumustum o konuyu ya yorum bıle yapamadım
o ne ole tası sıkıomus kocası suyu cıkıomus
:)cok zengınmıs mıs mıs :52::52::52::52:

İnsan değil zeus onun kocası zeus. Şimşek bile fırlatıyomuş diyolar kııız :52::52::52: Allah hepimize öyle kociş nasip etsin :1:

Back
X