- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
Öyle dindar geciniyorlar ki görsen sasar kalırsın. Daha bi de esimin abisi doktor o da bi cıkıs yaptı aldırırdım diye. Ben o zaman cok sinirlendim siz tasımadınıx onu bes ay zorluklarını siz cekmedinz dedim. Zaten öyle bir sogudum ki o tarafa gitmek istemiyorum cocugumuza anormal gözle bakacaklar diye. Esimle cok konustuk bunu affedemiyorum dedim babanı.
Ya benim arkadaşlarımın eşleri var, görünüşte hiçbir sıkıntıları yoktu adamların. Sperm yetersizliği oldu doğal yolla çocuk sahibi olmaları imkansızmış. Tüp bebek deniyorlar şimdi. Yani hiç bu durum olmasaydı da belki kendisinden belki eşinden dolayı ileride yine de böyle bir sorun yaşayacaklardı. Durumun da çözümü varmış.
Hiç belli olmaz kaç çocuğa engelli, hasta dediler de sapasağlam doğdu hepsine şahit oluyor insan. Ki sizin çocuğunuzdaki hastalık da değil. Bakarsınız hiçbir şey olmaz. İlerde çocuğum engelli olursa aldırmayı düşünebilecek biriyim, ailemde engelliler olduğu için çocuğu buna mahkum etmeyeyim diye. Ancak bu ne engel, ne de bir hastalık. Ne gerek var o zaman? Bu durumun homoseksüellikle alakası yok ayrıca. Homoseksüel olsa da severim çocuğumu orası ayrı. Ama böyle bir durum olmadan da buna yönelen erkek çok fazla. O zaman onu öldürelim mi yani büyüdüğünde. Allah akıl fikir versin böyle insanlara. Çocuğunuzu çok sevin, kimseyi kafaya takmayın.