Üzülmeye değermi?

zammbak

ZIRZIRCAN'ın anneciği
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
3.548
330
73
İstanbul
Sadece içimi dökmek istedim. Çünkü anlatacak kimse yok, anlatsamda anlayacak kimse yok
Eşimle yaklaşık 1 yıllık evliyiz, nasipse 2 ay sonra oğlumu kucağıma alıcam.
Ama eşim çok yoğun biri, bana bir türlü vakit ayıramıyor, önceden daha fazla beraber olurduk ama şimdi yok
Belki hamile olmasam bu kadar dert etmicem ama bulunduğum ilde yalnızım, bir sorun olsa gidecek kimsem yok, evde bunalıyorum akşama kadar. Önceden kursa gidiyordum, eşimin yoğunluğunu dert etmiyordum, şimdi kursta bitti. 3 hafta önce anneme gittim, aslında doğuma kadar gelmeyecektim ama eşim yalnız kalmasın diye 1 aylığına geldim, önümüzdeki ay tekrar gidicem. Bazen boşuna geldiğii düşünüyorum, tek yaptığım temizlik, oda içimden gelmiyor bile, zaten geceleride uyuyamıyorum bebekten dolayı. Gelmeden önce söz istedim, haftasonlarını benimle geçireceksin diye, söz dedi ama daha ilk haftadan su koyverdi. Yarın bir işi vardı, sesimi çıkarmadım, şimdi ise o işi iptal etmiş arkadaşıyla şehirdışına çıkacakmış, çarşamba-perşembe şehir dışındaydı, önümüzdeki hafta yine gidecek, bende kızdım ama umrunda değil sanırım, uyuyup kaldı Yeni evliyiz diye, hemde çok özledim diye geldim ama evle başbaşayım sadece. Dün akşam zorla yürüyüşe çıkardım, oda saat gecenin 12'sinde, bu akşamda çıkacaktık güya ama yok, tek çıkmama izin vermiyor ama kendide çıkarmıyor, oysaki bu zamanlarda yürüyüş çok önemli. Çok bunaldım, pc ve tv arasında gidip geliyorum, oysaki hiç sevmem tv izlemeyi. Ne yapıcam bilmiyorum, 1 aylık bir dönem olsa neyse, ama seneye bebeğim olacak ve daha çok eve kapanıcam, düşündükçe sıkılıyorum

Elbette üzülmeye deger!!!

Üzgünüm ama hamile eşini evde bırakıp , şehir dışına giden adama çok şey söylemek isterdim.

İlde yalnızım, gidecek kimsem yok diyorsunuz, gece gece sancılarınız başlasa ya da ne bileyim başınıza bir şey gelse bunun hesabını kim verecek?

Allah eşinize birazcık vicdan versin

Anlayamıyorum, eşiniz çok mu rahat bir insan? Başınıza birşey gelirse diye endişe etmeden arkadaşlarıyla gezmeye mi gidecek yani? Yoksa mecburi bi iş seyahati filan mı?
Allah sabır versin size..

Ah bunu birde eşime anlatabilsem!
Şimdi uyudu, sabahta kalkıp gidecek, şeytan diyorki çık git kendi kendine gez, ama bu saatte cesaretim yok malesef.
Sadece üzülüp ağladım, elimden bişey gelmiyor...

Anlayamıyorum, eşiniz çok mu rahat bir insan? Başınıza birşey gelirse diye endişe etmeden arkadaşlarıyla gezmeye mi gidecek yani? Yoksa mecburi bi iş seyahati filan mı?
Allah sabır versin size..

Geçen hafta ve önümüzdeki hafta mecburi ama keşke söyleseydi bende gelmezdim annemlerden.
Yarınkinin sebebini sormadım bile, aslında umursamak istemiyorum, çünkü umursayınca insanlar daha çok değerli sanıyor kendini, ama şuan elimden bişey gelmiyor. Yarın geri dönünce nasıl davranıcam onu bile bilmiyorum malesef...

Peki hiç seni aldatabilecegini düşündün mü?

Peki hiç seni aldatabilecegini düşündün mü?

Zannetmiyorum o yapıda biri değil, gideceği arkadaşını tanıyorum, ailece görüşüyoruz.
Benim derdim sadece şu dönemde ilgilenmesi, yoksa ben çok takacak bir yapıda değilim, o ilgilenmezse ben kendime muhakkak bişeyler bulurum. Ama şu dönem ilgi istediğim bir dönem ve onun sözünü alarak geldim buraya, öyle bişey olsaydı zaten gelmemide istemezdi. Bir yığın trip attı gelmeyeyim diyince...

ilgisizlik bir kadın icin eviyle evli olması cok zor bilirim.evliligin ilk iki senesinde bu ilgisizlikleri benzer durumları yasadım ki sevgililer gününde bile gidip annesinde oturdugu gelmedigi günleri bilirim...suanda hamileymissiniz allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin.arkadaslar dogru söylemis ya basınıza birsey gelse ne yaparsınız siz yalnız bırakıp gece gelmemesi de düsündürücü sahiden.haklısınız fazlasıyla.yalnız su var evlilik iki seneden sonra oturuyor yavas yavas.ben inanmazdım bu söze ama esim degistiginde gördüm ve inandım.suanda dogacak bebeginizin saglıgı icin kendinizi fazla üzmeyin.stres yapmayın.konusun rahatsızlıgınızı dile getirin her defasında.bir duymaz iki duymaz üc takmaz dördüncüde sapkayı önüne koyar herhalde

eşinize allah bırazcık vicdan duygusu versın .

yaa hamıle hamıle kadını evde tek basına bırakıp nasıl gıder sehır dısına

gercekten aklım almıyor .boyle gun de sızın yanınız da olmayacak da

ne zaman olacak .hamile kadın hıc tek basıa bırakılır mı evde ya .

eşiniz cok calısan bır adam olabılır ama ,cok calısmak demek ;

sorumluluk sahıbı demek degıldır .esınız sadece ısıne karsı sorumlu ,

sıze karsı hıc sorumlu bır es degıl .

Oda biliyor suçunu, gece boyu uyumadı, kağıda bişeyler yazmıştım, sabah hemen yapmış.
Ama keşke biraz daha düşünceli olsa...

böyle bi durumda nasıl ilgisiz kalabiliyor ki umarım aldatmıyordur

Aldatan kendi kaybeder, ne oğluma ne bana bişey olmaz...

İnş. düzelir...

Bence ailenizin yanına dönün.Ve o özledim diyene kadar gelmeyin.Ailenizin yanında da rahat rahat yaşayın,kendinizi üzmemeye çalışın.Arkadaşlarınızla falan görüşün.

offfff offff, vallahi böyle şeyleri okudukça evlilikten soğuyorum, korkularım arttı resmen:18: bu erkeklere ne oluyor böyle evlendikten sonra, hamile eşini bırakıpta şehir dışına çıkmakta neymiş

üzülmekte sonuna kadar haklısın...
ya ben anlamıyorum bu erkekleri doğuma 2 ay kalmış Allah korusun bir terslik olabilir nasıl böyle rahat rahat şehir dışına falan çıkıyorlar insanın hiç mi aklı kalmaz
bence kafasına vura vura anlat durumunu biraz sorumluluk almayı öğrensin!

bence eşiniz le konuşun tüm korkuları yaşadığınız sitresi ona göre ya sizi ihmal etmez yada ihmal ederse gidin annenizin yanına bu dönem gerçekten sıkıntılı sizde sitres yaparak daha fazla kendinizi yıpratmayın rahat olun unatmayınki şu an yaşadığınız sitres sadece size değil bebeğinize zarar verir umarım tez zamanda sıkıntılarınızı atlatır sağlıklı olarak çocuğunuzu kucağınıza alır sitressiz yaşama devam ederssiniz

eşiniz işi gereğimi yoksa gezmek için mi şehir dışına çıkıyor?

eğer iş içinse anlayış gösterilebilir,

ama keyfi gezmek içinse taviz vermeyin.

nasıl alışırsa öyle gider.

daha çok yeni evlisiniz,kendisiyle konuşup sıkıntılarınızı anlatın.

belki aklı başına gelir.

İş gereği gidiyorsa şehir dışına yapcak bir şey yok gibi ama keyfine seni hamile haline bırakıp gidebiliyorsa eşin ne eviliğe ne de baba olmaya hazır bir erkek değilmiş çoğu erkeklerimiz gibi olgunlaşması ne kadar sürer bilemem ama açıkça karşına al konuş bu böyle gitmez de ortada yanlış giden bir şeylerin olduğunu bilsin rahat rahat takılamasın öyle.

malesef erkekler biizm gibi çok düşünceli davrnamıyor.biraz benciller.hamilelik döneminde insan alıngan oluyor enteresan birşekilde hamilleik döneminde sizi üzenleri unutamıyorsunuz hep kenarda biryerde durur.ben 9 ay boyunca çalışmıştım.doğuma gittim bir hafta sonra tekrar başlamak zorunda kaldım.evlilik artık bana boş geliyor.evlilikte en çok bayanlar yıpranıyor.erkeklerin yüzde 80i hanzo.iice feminist oldum evlilikten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…