Ah bunu birde eşime anlatabilsem!
Şimdi uyudu, sabahta kalkıp gidecek, şeytan diyorki çık git kendi kendine gez, ama bu saatte cesaretim yok malesef.
Sadece üzülüp ağladım, elimden bişey gelmiyor...
Anlayamıyorum, eşiniz çok mu rahat bir insan? Başınıza birşey gelirse diye endişe etmeden arkadaşlarıyla gezmeye mi gidecek yani? Yoksa mecburi bi iş seyahati filan mı?
Allah sabır versin size..
Bu kadar acil ve önemli işi neymiş acaba?
Geçen hafta ve önümüzdeki hafta mecburi ama keşke söyleseydi bende gelmezdim annemlerden.
Yarınkinin sebebini sormadım bile, aslında umursamak istemiyorum, çünkü umursayınca insanlar daha çok değerli sanıyor kendini, ama şuan elimden bişey gelmiyor. Yarın geri dönünce nasıl davranıcam onu bile bilmiyorum malesef...
Peki hiç seni aldatabilecegini düşündün mü?
ilgisizlik bir kadın icin eviyle evli olması cok zor bilirim.evliligin ilk iki senesinde bu ilgisizlikleri benzer durumları yasadım ki sevgililer gününde bile gidip annesinde oturdugu gelmedigi günleri bilirim...suanda hamileymissiniz allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin.arkadaslar dogru söylemis ya basınıza birsey gelse ne yaparsınız siz yalnız bırakıp gece gelmemesi de düsündürücü sahiden.haklısınız fazlasıyla.yalnız su var evlilik iki seneden sonra oturuyor yavas yavas.ben inanmazdım bu söze ama esim degistiginde gördüm ve inandım.suanda dogacak bebeginizin saglıgı icin kendinizi fazla üzmeyin.stres yapmayın.konusun rahatsızlıgınızı dile getirin her defasında.bir duymaz iki duymaz üc takmaz dördüncüde sapkayı önüne koyar herhalde
böyle bi durumda nasıl ilgisiz kalabiliyor kiumarım aldatmıyordur
eşinize allah bırazcık vicdan duygusu versın .
yaa hamıle hamıle kadını evde tek basına bırakıp nasıl gıder sehır dısına
gercekten aklım almıyor .boyle gun de sızın yanınız da olmayacak da
ne zaman olacak .hamile kadın hıc tek basıa bırakılır mı evde ya .
eşiniz cok calısan bır adam olabılır ama ,cok calısmak demek ;
sorumluluk sahıbı demek degıldır .esınız sadece ısıne karsı sorumlu ,
sıze karsı hıc sorumlu bır es degıl .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?