Üzülmeye değermi?

Katılmadan edemeyeceğim...
Eşinizin aklını başına alması lazım biraz.
Büyüklerinizle paylaşın, biraz uyarsınlar, hamileliği ciddiye alması lazım.
Sonuçta senin değil, SİZİN çocuğunuz doğacak olan!

Herkese yorumlarından dolayı teşekkür ediyorum.
Eşime çok kızdım ve darıldım, oda hatasını anladığı için gece boyu ben uyandıkça uyandı. Ertesi gün hemen gidip döndü, ben kalacak sanıyordum sandığımdan daha erken geldi. Aslında mecburi bir yolculukmuş ama o zaman açıklama yapmadığı için bende anlamadım dolayısıyla. Hatta dün benide götürdü bu sabah döndük, inanılmaz yoruldum, bir daha gitmem onunla sanırım. Neyseki çözdük, inş. bir daha böyle sıkıntılar yaşanmaz. Evlilikte sıkıntı yaşamak çok zor oluyor, Rabbim kimselere eşiyle sıkıntı vermesin...

canım ozaman,sende git eşinle beraber,onu yalnız bırakma.sen boşveririsen odaha çok bo veriri unutma...böle devam edersen boşvermeye bugün diğilse,yarın aldatır,,ama çocuk olunca belki değişir...bilemedim... QUOTE=zammbak;25032063]Zannetmiyorum o yapıda biri değil, gideceği arkadaşını tanıyorum, ailece görüşüyoruz.
Benim derdim sadece şu dönemde ilgilenmesi, yoksa ben çok takacak bir yapıda değilim, o ilgilenmezse ben kendime muhakkak bişeyler bulurum. Ama şu dönem ilgi istediğim bir dönem ve onun sözünü alarak geldim buraya, öyle bişey olsaydı zaten gelmemide istemezdi. Bir yığın trip attı gelmeyeyim diyince...[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…