Siyasete girmeden yorumlanamayacak konulardan,üzgünüm.
Kuru soğanla da mutlu olunmaz ayrıca. Allah önce sağlık versin ama 5dakika sonra da para versin bence. Yaşadığımız toplumsal çöküşün en önemli sebebi siyasilerin bizi düşürdüğü durum sonrasında gelen ekonomik bunalım.
Bu şartlarda inşallah büyüdüklerini görmek nasip olur diye dua ediyorUz.Tüm dünya ulkelerinde çöküş var deniyor ama sanki bizim ülkemizde sadece ekonomik de degil ahlaki çöküş de cok fazla.. Sokakta zorla kacirilmaya çalışan kadın herkesin içinde öldürüldüister yurt dışında ister yurt içinde yasayalim farketmiyor insan vatani icin cok üzülüyor insanlari icin gelecek için derdim siyaset degil ama gercekten anksiyetem tetikleniyor kızım büyüdüğünde dünya nasil bir hal alacak bilmiyorum kalbim sıkışıyor dünya herkese yetecek kadar büyükken kim bi doyumsuzlar ekonomik sebepler herseyi tetikliyor aile ici ilişkiler ruh hali madem kuru soğanla da mutlu olunuyor nasıl bu haldeyiz
Böyle bir düsük modla da yaşanmaz benceSiyasete girmeden yorumlanamayacak konulardan,üzgünüm.
Kuru soğanla da mutlu olunmaz ayrıca. Allah önce sağlık versin ama 5dakika sonra da para versin bence. Yaşadığımız toplumsal çöküşün en önemli sebebi siyasilerin bizi düşürdüğü durum sonrasında gelen ekonomik bunalım.
O olayin sabah‘ ta „direnen kadin öldürüldü“ seklinde haberlestirildigini gördüyseniz her seyin basinin bu deginilmesi gereken siyaset oldugunu bilebilirdik. Kadin cinayetleri politiktir ve devlet eliyle suclular salinarak cesaretlendirilmektedir.
Siyasete tam giremediğim icin konuyu cokda acamadim sanirim formda siyaset yasak ama gercekten artik herseyi etkiliyor cennet gibi ulkemiz var yer alti full maden dogusundan batisina kuzeyinden guneyine turuzim hayvancilik ve tarim icin elverişli yani böyle bi ülkenin ekonomik sartlari cok üst duzey olmasi gerekmezmi elini atsan can bulursun ama canimizi alana kadar vergiye bogup insanlari en insani ihtiyaclarini karsilayamayacak duruma getirmenin sebebi ne kafayi bozuyorum savaşta degiliz kitlikta degiliz neden ya nedenDerdim siyaset değil dememeliyiz işte.
Bok gibi bir hükümet. Hiçbir şeye şaşıramıyoruz. Her şey saçmalık. Ana muhalefet cumhurbaşkanı adayı neden içerde mesela?
Bu ortamda insanlar da deliriyor. Ekonomik kaygıları olmayan ülkelerde bu çürümüşlük yok. Bozulan demografik yapı da sağolsun afganistan olduk.
Yaşıyoruz işte napalım.Böyle bir düsük modla da yaşanmaz bence
Maleseff siyasal islam ve sorgulamayanlar oldukçaBugün secim olsa yine bir sey degismeyecek 45 yaş üstü oy kullanmasa her sey baska olurdu...
O iş her zaman öyle değil.Bugün secim olsa yine bir sey degismeyecek 45 yaş üstü oy kullanmasa her sey baska olurdu...
Yakın Türkiye tarihi okursanız çok faydalı olur.Ülke hiçbir zaman bu kadar kötü olmamış sanırım savaşlar dışında
Mesele aslinda birini basta çok tutmamak görev süresi dolunca tekrar secilememesi halk olarak bence görev süresi dolunca indirip baska siyasetcileri getirseydik herkes o koltuklarda kalici olmadığını bilecekti uzun süre kalan adamlarin neler yapabildiğini sadece ülkemizde degil dünyada örneklerini görebilirizO iş her zaman öyle değil.
Yıl 2002,üniversiteye başladığım yıl seçim olacaktı,tüm yaşıtlarım şimdikilere oy verdi. Hepimiz 18 yaşındaydık. Tek ben vermedim. Şimdi hepsi yaka silkerken her fırsatta hatırlatıyorum kendilerine,vermeseydiniz. 18 yaşındaki adamların seçtiğine de çok güvenmeyin,bu iş yaşla alakalı değil. Başka şeylerle alakalı.
aynen öyle tr öyle bir yer olabilirmiş ki hayali ömür çürütür :')Siyasete tam giremediğim icin konuyu cokda acamadim sanirim formda siyaset yasak ama gercekten artik herseyi etkiliyor cennet gibi ulkemiz var yer alti full maden dogusundan batisina kuzeyinden guneyine turuzim hayvancilik ve tarim icin elverişli yani böyle bi ülkenin ekonomik sartlari cok üst duzey olmasi gerekmezmi elini atsan can bulursun ama canimizi alana kadar vergiye bogup insanlari en insani ihtiyaclarini karsilayamayacak duruma getirmenin sebebi ne kafayi bozuyorum savaşta degiliz kitlikta degiliz neden ya neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?