Üzülüyorum

zeynobasad

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
64
11
3
33
kızlar selam
Biz 3 kız kardeşiz ben ortancayım, aablam evli çalışıyor , kardeşim daha lisede . Kardeşlerimi herkesten çok severim korurum kollarım elimden geleni yaparım onlar için canımı veririm, ama aynı değeri onlardan görmüyorum sanki Annemlerle ablamlarla evlerimiz yakın. Yürüme mesafesi 10 dk yürünüyor. Cuma günü akşam kızlar gelecek ben hamileyim toplanacağız kendi aramızda, kardeşime dedim ki yarın bana yardıma gel evi toparlarız , ( görümcem de üst katımızda o da bekar onuda çağırdım ) nasıl geleyim abla duş almam lazım dedi Ablam vardı yanımızda , uzak ordan oraya nasıl yürüsün dedi( dedikleri yolu ben iki sene yürüdüm işe giderken ) o kadar üzüldüm ki anlatamam ki temizliği kendim yapacağım hani dedim yardım Eder ufak tefek. Taç yaptırdım Cuma günü için parti gibi olacak birde ne gerek vardı diyor kardeşim , ablamda aman sende stresli şeylerle uğraşıyorsun diyor, gösteriyorum hastanede hediyelik olarak vericez diyorum ayy sende hep zahmetli şeyler buluyorsun diyorlar . Keşke bana destek olucu yapıcı şeyler söyleseler (

Sizin ablanızdan yardım beklemeniz çok anlamsız, onların sizin hazırlıklarınız hakkında yorum yapması daha da anlamsız. Neresinden tutsan elinde kalıyor. Birbirinizin hayatına saygılı olup mesafenizi koruyun. Sizin için en hayırlısı zannımca.

Kardeş sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz. Biz ne yazsak boş. Siz kendi hoşunuza giden şeyleri yapmaya devam edin. Doğum sizin doğumunuz. Dip köşe temizliğe girmeyin bu halinizle, bebeğe de zarar gelmesin aman. Olduğu kadar ile yetinin her şey mükemmel olacak diye kaide yok. Elinizden geldiği kadar olsun, kendinizi zorlamayın. İçlerinden yardımcı olmak gelmiyor demekki..

Ben annem ve ablam tarafından bu tip şeylere alışkın oldugum için bana şuan anormal gelmiyor

Onların herşeyine koşarsınız ama sizin bir işiniz olur söylesenizde yapmazlar yaparlarsada bin şeye laf atarlar

Yok ablamdan yardım beklemiyorum hem çalışıyor hem çocuklu , ben benim mutluluğumu sevincimi paylaşsınlar istiyorum sadece

Alınganım zaten bu aralar , eşim yardım ediyor zaten ama hem yanımda olmalarını istiyorum kardeşlerimin hemde destek olmalarını manevi olarak

Ya valla yardıma gelirdim sevincini yaşardım bazen iyiki kız kardeşim ablam yok diyorum bu ne ya atsan atılmaz satsan satılmaz

Dip köşe temizlik için ücretli bir yardımcı çağırın geri kalan teferruatlı işlerle siz ilgilenin arık kardesiniz,ablanizda misafir gibi gelip giderler hayırlı doğumlar rabbim sagsalim kucağınıza almayı nasip etsin

Ben senin on mislini yaşıyorum. 2 ablam birbirleriyle yapışık ikiz gibi. Birbirleri için ölürler. En ufak şeyde yanında olurlar.

Bense onların içine hiç giremedim. Almadılarda. Hareketlerinden laflarından davranışlarından ötelemelerinden bıktım.

Çok haksızlık yapıldı çokk.

Ben seni iyi anlıyorum. Dana kim ne kadar yapıyorsa sen de o kadar yap. Asla onlar için kendinden ödün verme özellikle de çok değer verme.

Çünkü ben pişmanım.

Bu kardeşler arasında genelde bir tane hep daha fazla ödün veren, ama karşılığını bulamayan oluyor.
O yüzden fazla beklentiye girmeyin derim. Size heyecan veren durum ne yazık ki onlara vermiyor demek ki.
Anlamayabilirler.
Mesela o taç meselesi kardeşleriniz benim kafamdan herhalde incik cincik çok uğraşmayı sevmediğim için, kardeşim yapsa ben de o tepkiyi veririm heralde, ama vermemek gerekiyormuş, aklımda olsun benim de. :)
Klasik olacak ama ne kadar az beklenti o kadar mutluluk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…