ÜZÜLÜYORUM

aileni erkekler icin silmek buyuk hata ciddiyim. yeri gelince kardesin varsa yardimina kosuyor bir babanin olmasi dag gibi hissi veriyor insana. elin ogluna hot demesi yeterli. Allah bu pisliklere firsat vermesin

Allah yardımcınız olsun zor bir imtihan.. dağ dağa kavuşur da iki ayrı kafadaki insanın kavuşması çok zor. Benimkinin de ailesi sürekli para bekler. Oğullarına ve bana değer vermezler. Çok iyi anlıyorum seni ama çözümü yok. Bu böyle gider. O maaş ne ki kira fatura anca iki kişi geçinir. Sanki gömü bulmuşsun gibi herkes nemalanmak istiyor. Eşini seviyorsan güveniyorsan yola devam et. Ama çok yıpranacaksın bil. Çok savaş vereceksin. Değer görmeyeceksin. Göreve gittiğinizde belki biraz uzaklaşır kendi kendinize kalırsınız.

Eşimi seviyorum, tam anlamıyla güvenim olmasa da nedense hala mutlu olacağıma dair umudum hep var. Tabikide burda yazdıklarım gibi hergün günlerimiz kötü de geçmiyor. Ama yinede görev yerine gidip olayların ve eşimin düzelmesini bekleyeceğim. Umudum bitmeden elimden geleni yapmak istiyorum. Vicdanım rahat olsun. En azından ben çok savaştım ama olmadı diyebileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…