Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sınavlarda imza kağıdı bir türlü düzgün ilerlemiyordu, şimdi anladım sebebini.Bugün benden daha öne sıraya geçti çocuk sonra imza attım kağıda ona vermedim öndeki çocuğa verdim oda bana verdi imza kağıdını imza attığım halde kağıda 2 kızla konuştu yine
hmmmmmm iş ciddiye binmiş o zamanBugün benden daha öne sıraya geçti çocuk sonra imza attım kağıda ona vermedim öndeki çocuğa verdim oda bana verdi imza kağıdını imza attığım halde kağıda 2 kızla konuştu yine
İlla seni çıldırtacak, halbuki ılımlı yaklaşmıştınSema dün düzgün cümle kuruyordun bugün yine bozmuşsun.
Sıkılmadın mı? Biz sıkıldık da...
Destek şartBugün benden daha öne sıraya geçti çocuk sonra imza attım kağıda ona vermedim öndeki çocuğa verdim oda bana verdi imza kağıdını imza attığım halde kağıda 2 kızla konuştu yine
Lütfen nickinizin hakkını verip gereğini yapınızBu kendini ifadesizlikte universitede okuması bile bir veli nimet aslında.
Takı tasarımı bölümü okuyordu kendisi.
Acaba tinerle ders mi işliyorlar nedir ?
Kızım 8. sınıf.Sema kaçıncı sınıfsın en fazla ortaokul 8 olmalısın lütfen öyle olduğunu söyle![]()
gülersem başıma gelmezse gülücemBu kendini ifadesizlikte universitede okuması bile bir veli nimet aslında.
Takı tasarımı bölümü okuyordu kendisi.
Acaba tinerle ders mi işliyorlar nedir ?
Ailesine ulaşma isteğimi baskılamaya çalışıyorum. Ciddi problemleri var çocuğun, farketmiyor olamazlar, olmasınlar lütfen.Amaç nedir anlamıyorum.
Defalarca söylendi,destek alması gerektiğin.
Derdini anlatamadığın gibi cümle de kuramıyorsun.
Günlük hayatta bir kişi yok mu tedaviye yönlendirecek?
Tabi sen belediyenin veredigi deftere imza atmak istiyordun ama...kuzum bakma su cocuga duygularinla oynatacaksin en sonunda uzulmek neymis anlayacaksin birak ya salBugün benden daha öne sıraya geçti çocuk sonra imza attım kağıda ona vermedim öndeki çocuğa verdim oda bana verdi imza kağıdını imza attığım halde kağıda 2 kızla konuştu yine