Uzun ama okuyun, yardm edin... in iinden kamyorum :(((

dideemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
91
0
86
38
Kayseri
kızlar öncelikle kendimden bahsedim. ben bu geçtiğimiz yaz makine resmi öğretmenliğinden mezun oldum. ama şu an evdeyim atanamadığım için. gelelim asıl meseleye.
benim okulda başlayan ve bugünlere kadar getirdiğim bir ilişkim var. 4. yılımıza girdik neredeyse. iyi kötü derken bugünlere kadar geldik. ne aşkım benden vazgeçebilir ne ben ondan. 1 ay sonra askere gidio. ikimizin ailesinin de bizim bi ilişkimiz olduğundan haberleri var. ben ilçede oturuyorum. sevgilimin ailesi de bizim burda oturuyodu ama babasının hatası (bunu söylemek istemiyorum) yüzünden apar topar taşınmak zorunda kaldılar. babası burda cezaevinde bile kaldı, çıktı şimdi gerçi. küçük bi yer olduğu için herkes tanıyo biliyo bizi de onları da. planlarımıza göre okul bitince yaz sonuna doğru kendi aramızda söz yapmayı planlıyoduk. bundan anneminde haberi vardı. hatta isteneceğim günün kıyafetini bile aldık annemle. ama taa ki ailem resti çekene kadar...

birgün anneme beni istemeye geleceklerini söyledim. o günden sonra annem 180 derece ters döndü. istemiyorum diye diye beni mahvetti ve tabi istediği gibi de olmadı annem benim çok fazla baskıcıdır. bizim evde babamın değil anemin sözü geçer. ve sonunda ne sözümüz oldu ne aşkımı tanımak için bi adım attılar. e babasının durumundan dolayıdır belki diceksiniz ama onu baştan beri biliyolardı ve asla tepkileri yoktu. sonuçta oğlu seni mutlu etcek diyolardı. mafoldumben

sonuç olarak biz 4 aydır birbirimizi görmüyoz ve bu kadar uzun ayrılığa alışkın olmadığımız için bütün sinirimizi birbirimizden çıkarıtıyoz. sevgilim özel sektörde çalışıyo ve aşırı yoğun olduğu için ne arıyo ne soruyo. öyle koptuk ki sormayın.üniversite mezunu gibi değil evde koca bekleyen bi kızım onlar için. yani onlar öle görüyo. ailem tutucu olduğu için şu an ne beni tek başıma bi yere salıyolar ne onunla görüşmeme izin veriyolar. öyle yıprandıkki çok kötü durumdayız. bir yanda ailem bir yanda hayatım dediğim insan. ilişkiyi ayakta tutmam için sizce ne yapmalıyım. yardımınıza ihtiyacım varrrr mafoldumben
askere gidecek ve ben onu kucaklıyamıcam aylar oldu görmedim. :gitme:

Annen seninle isteneceğin gün giyeceğin kıyafeti alıyor, ama sonra istemem diyor..
Bence mutlaka bişey vardır bu iişin içinde.....
KArşı olsa senle elbise alışverişine çıknazdı... Demekki o arada başka bişey öğrendiler ve tavırları değişti..
Annen sana ne sebep sunuyor, istememesinin sebebi neymiş???

benim o çocukta içimin almadığı bişey var dio. ve sevgilimle annem yüzyüze bile karşılaşmadılar :çok üzgünüm:

24 yaşıma giricem ağzımı açtırmıyolar. ısrar ettim etmedim mi sanıyosunuz. ama cevap şu oldu. tamam yarın gelip istesinler hemen. vericez biz seni. işlemlere başlarız hemen. nereye gidicekseniz dendi. bu lafın üstüne sevgilim sessiz kaldığım için bana kızıyo. arada kaldım iice mafoldumben

ufak bi söz hayalim başlamadan bitti. sevineceğim yerde kahroluyorum. onun ailesine karşı da çok mahcubum. önceden ne zaman geliceklerki diye heyecanlanırdım şimdi sonumuz ne olacak diye düşünüyorum ne yapayım allahım yardım et :çok üzgünüm:

24 yaşıma giricem ağzımı açtırmıyolar. ısrar ettim etmedim mi sanıyosunuz. ama cevap şu oldu. tamam yarın gelip istesinler hemen. vericez biz seni. işlemlere başlarız hemen. nereye gidicekseniz dendi. bu lafın üstüne sevgilim sessiz kaldığım için bana kızıyo. arada kaldım iice mafoldumben

ee ne güzel izni koparmışsınız işte

o lafın üstüne senin ne yapman gerekiyordu ? kafamçokkarıştı

4 yıl boyunca ilişkinin olduğunu bilmiyorlarmıydı... yeni mi öğrendiler

canım o izin kinaye söylenmiş bişeydi. hemen evlenin nereye isterseniz gidin diye yapılmış bi blöftü yani. biz hemen evlenmeyi düşünmüyoz. ailem sen madem bizi istemiyon git ne halin varsa gör dedi. yani kısaca beni vazgeçirmeye çalıştılar. ilişkimin ciddiliğinden herkesin haberi var ama bana yaptıkları şu duruma katlanamıyorum. önceden tamam deniyo. yumurta kapıya geldiğinde biz istemiyoz oluyo.
nerde kaldı benim hayallerim heyecanlarım kimsenin umurunda değil. sevgilim askere gidicek ve ben onu göremeden yolcu edemeden gitcek. mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

e canım bu çocuk hiç mi seni görmeye gelmiyor o acaba senin kadar çabalıyo mu bana hiç öyle gelmedide

görmeye gelse beni salmıyolar canım. çevrem yok arkadaşlarımın çoğu evlendi. annemsiz bi yere çıkamıyorum markete falan da baban alır gerek yok sen çıkma diyolar.:a015: o yüzden gelse kıymeti yok. aslında bi tek gel demem yeter gelmesi için ama... :(

canım o izin kinaye söylenmiş bişeydi. hemen evlenin nereye isterseniz gidin diye yapılmış bi blöftü yani. biz hemen evlenmeyi düşünmüyoz. ailem sen madem bizi istemiyon git ne halin varsa gör dedi. yani kısaca beni vazgeçirmeye çalıştılar. ilişkimin ciddiliğinden herkesin haberi var ama bana yaptıkları şu duruma katlanamıyorum. önceden tamam deniyo. yumurta kapıya geldiğinde biz istemiyoz oluyo.
nerde kaldı benim hayallerim heyecanlarım kimsenin umurunda değil. sevgilim askere gidicek ve ben onu göremeden yolcu edemeden gitcek. mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

madem öyle yapacak tek şey askerden geldiğinde hemen evlenmeniz

ağlanacak sızlanacak birşey yok ortadasositososito

görmek herşey değildir...sengözlerimebaksanab

görüp görememeyi ölüm kalım meselesi gibi görmeyin :delphin:

Aileniz bukadar tutucuysa nasil olduda iliskinizin ilk zamanlarinda birsey soylemediler simdi tutucu oldular anlamadim sevgilinizi gorememeniz okadar cok buyuk bir sorun degil ailenizi kirmadan bu isi haletmelesiniz ama ne olduda aileniz bukadar degisti arastirsaniz iyi olur ilk bastan iliskiyi bildikleri halde son dakada dikdatör oluslari tuaf!!!

valla canım burda benimde içimin almadıgı bişi var böle saçma şeymi olurrr yaaaa
bak benimde bi dönem annem eşimle evlenmeme kesin karşıydı ben geçtim karşısında dedimki bu benim hayatım kiminle evlenicegime ben karar veririm birde evden kovmuştu beniii
ben babamda kaldım bi süreee sonra anneme ayrıldım dierek geri döndümm ama ayrılmamıştım
15gün bu yalan sürdü sonra dogum günümde
arkadaşımla dışarı çıktık arkadaşım evine gitti ben erkek arkadaşımlşa buluşmaya iki tel kullanıyodum
birini evde unutmuşum arkadaşımda ordan arayıp durumlar nasıl die sorunca koptu kıyamet
eve geldiğimde annem eve almadı benii
bende dedim aç kapıyı bütün siteye duyurmaaa herşeyii
eve geldim onu hiç takmıyomuş gibi girdim odama
uyudum yanıma geldiii gece yarısı aglaya aglaya
ben kararımı söledeim konuştukk ve kazandımmm

Kseinlikle ii düşün aileni kırmaa derim 5 ay önce sana söylenen sözler banada söyleniyordu bizde severek evlendik ama aile ne dedi ise inan bana çıkıyor ben evleneli 4 ay oldu başımı duvaramı vurmadı senden soğudum mu demedi evin 4 aydır masraflarını bana mı yüklemedi tek başıma çıkarken sevgili iken herşey farklı nişanlı iken biraz daha değişiyr ama evlendikten sonra tanıyamıyorsun haaa bunu işte anne ve baba hissedyor, herkes benimki gibi olacak diye bir şey yok ama lütfen ii düşün duygularından ziyadae mantığınla hareket et ane baba iyiliğini ister sen üzülünce onların canı yanar...Ben dinlemedim lütfen sen dinle canım kardeşim...12 senedir çalışan bir bayanım şükür de ne yapacağımı nasıl davranacığımı olmadığında bu işi bitirebilecek yürege sahibim

görmeye gelse beni salmıyolar canım. çevrem yok arkadaşlarımın çoğu evlendi. annemsiz bi yere çıkamıyorum markete falan da baban alır gerek yok sen çıkma diyolar.:a015: o yüzden gelse kıymeti yok. aslında bi tek gel demem yeter gelmesi için ama... :(
ii düşün ...

Annen seninle isteneceğin gün giyeceğin kıyafeti alıyor, ama sonra istemem diyor..
Bence mutlaka bişey vardır bu iişin içinde.....
KArşı olsa senle elbise alışverişine çıknazdı... Demekki o arada başka bişey öğrendiler ve tavırları değişti..
Annen sana ne sebep sunuyor, istememesinin sebebi neymiş???

Tam yazıcağımı gördümmm...aynen katılıyorummm...
sonradan fikir değiştirceklerine en başından beri istemediklerini söyleseydiler en azından bukadar umutlanmazdınız...
bunları sakın sevgilinize belli etmeyin,çünkü ilerde kabul ettiklerinde erkek ark ınız la aralarında hep bir sorun olucaktırr...(beni istememişlerdi diye düşüncektir..)

Son düzenleme:
Aileniz son zamanlarda karşı çıktığına göre farklı bir durum olmasın aileler arasında yaşanan,sizin bilmediğiniz.Yeni mezun oldum demişsiniz bence kendinize bir iş arayın,mesleğinizle ilgili olmayabilir ama işiniz olur,değişiklik olur en azından.Belki böylelikle sevdiğinizle de görüşme imkanı bulursunuz..

Askere gitmeden önce görmemek kötü olur gerçekten...
Bunları umursamamaya çalış, geldikten sonra hemen evlenin derim...

Back
X